Jelenleg 92 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

A befejezéshez nem lehet köze, mert én is látom ...
21Megahertz 8 órával ezelőtt
Érdekes. Azután kaptam meg, amikor befejeztem a 20 szintet ...
PZoli 10 órával ezelőtt
Nem mindenkinek adja. Nekem nincs ilyen ajánlatom...
Shunz 16 órával ezelőtt
Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 23 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 1 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 1 napja
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 1 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 2 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 3 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 3 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 3 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 3 napja

Amerikai harckocsik

10 éve 8 hónapja #93845 Írta: treffhetes10
Megválaszolva: treffhetes10

Valaki kérdezte már, de nincs kedvem átnézni 150 oldalt: Megéri az M103-ra kihúzni a legnagyobb löveget?

állítólag az az erőssége a tanknak. Mivel az E5 lövege, ezért én nem fogom kidobni a 60k tp-t az ablakon, kifejlesztem az E5-öt és akkor megkapom itt is. Aztán ha addig megszeretem az M103-at (kétlem) már elitként megtartom.

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

10 éve 8 hónapja #93846 Írta: rosszpenz
Megválaszolva: rosszpenz
Én azt mondom, hogy a kuplungégetés ráér, az E5 nagyon jól fordul. Fontosabb a javítás.

Köszi, akkor lecserélem. Esetleg csináljam így:
Driver: BIA, Smooth ride, Clutch Braking? Vagy annyit nem ér a kuplungolás?

Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: treffhetes10

10 éve 8 hónapja #93847 Írta: rosszpenz
Megválaszolva: rosszpenz
Szerintem nem. Az E5 sokkal jobb tank ezért szerintem az M103 nem annyira megtartós, bár ebben sokan nem fognak egyetérteni velem. A lényeg, hogy a kisebbik 120-as csővel is kényelmesen ki lehet húzni az E5-öt. Az az ágyú kb ugyanaz, mint a T34-é, és azon is működik.

Valaki kérdezte már, de nincs kedvem átnézni 150 oldalt: Megéri az M103-ra kihúzni a legnagyobb löveget?

Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: treffhetes10

10 éve 8 hónapja #93848 Írta: treffhetes10
Megválaszolva: treffhetes10

wiki.wargaming....k:M103
wiki.wargaming....k:T110

Én lemaradtam a Zájcsik pabegájcsiknál, de szerencsére a google a barátom. Viszont nem szép dolog, hogy ilyen eltérések vannak a wiki oldalak között. Köszi!

10 éve 8 hónapja #93875 Írta: _HENTES_
Megválaszolva: _HENTES_

Pár hete pont ebben a dilemmában voltam :)

Ahogy rosszpenz is írta, simán ki lehet húzni a T122 - es ágyúval is az E5 - öt. Nem annyira vészes az a cső. Bár a messzebb célpontoknál nekem nagyon zavaró volt a pontatlansága.

Szerintem az, hogy rárakd - e a nagyobb ágyút, főképp attól függ, hogy mennyire sietsz az E5 - höz. Egyáltalán bejön - e az M103 stílusa, szeretsz - e vele játszani. Ha nem jön be, csak mielőbb túl akarsz lenni rajta, akkor hagyd a fenébe. El lehet lenni a kisebb ágyúval is. Illetve még esetleg ha képzetlenebb a legénységed, akkor érdemesebb kicsit "elidőzni" az M103 - nál, mert így 60k XP - vel képzettebb megy majd az E5 - be.

Én végül ráraktam a top ágyút. Egyrészt nekem pozitív csalódás a tank, szeretek vele játszani (bár a win ratem nem ezt mutatja :) ), illetve a legénységemre is ráfért még egy kis XP :) Na meg persze a kíváncsiság nagyon hajtott, hogy milyen a nagy ágyú :)

Az eddigi tapasztaltaim alapján, nem bántam meg. Az alfát leszámítva ugye minden paramétere jobb, de ami a legszembetűnőbb játék közben, az a pontossága. Messzire is nagyon pontos, sokkal többször oda lő, ahova céloztam. A másik ami még érezhető vele, bár lehet hülyén hangzik az az átütés. Bár csak 16mm - el nagyobb, de kevesebbszer pattanok az ellenfélről. Valahogy 10 - esek közt is ütőképesebb. Na meg persze a célzási ideje sem elhanyagolható, az is jobb. A töltési idő az minimálisan kevesebb, szinte észrevehetetlen.

10 éve 8 hónapja #94314 Írta: Morphelo
Megválaszolva: Morphelo
Az M4 szerintetek melyik ágyúval játszhatóbb? Mozsár vagy a 76mm-es?
Egyelőre nagyon nem tetszik ezzel a tankkal a játék. :dry:

10 éve 8 hónapja #94318 Írta: Toydolls2
Megválaszolva: Toydolls2

Kell hozzá a minimum 1 skill/perk, akkor egész kezes jószág válik belőle.
Én személy szerint a 76-ost használom, a töltés idő, és a pontosság miatt, a 105-össel is lehet csuda dolgokat művelni, de csak közelről hatásos. Próbáld ki mind a kettővel, de szerintem a 76-os kezelhetőbbé teszi a gépet, majd ha megtartod, és több képessége lesz a legénységnek, akkor fun célzattal fel lehet pakolni a 105-öst.
De ez csak az én véleményem. ;)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Morphelo

10 éve 8 hónapja #94319 Írta: Hunyadi_Loveszdandar
Megválaszolva: Hunyadi_Loveszdandar
mozsarat soha nem raknám fel B)
A másik nagyon jól bevált!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Morphelo

10 éve 8 hónapja #94322 Írta: Morphelo
Megválaszolva: Morphelo
75%-tól kezdtem el grindelni az emberkéket ezen a tankon, de egyelőre :pinch: nagyon nehezen megy vele. Persze a legénységi fejlesztés, és a tank kezelése után jó lesz, de valahogy még nem annyira áll rá a kezem. Tornya tud pattintani? vagy olyan kis hímes tojás? E8 milyen?

10 éve 8 hónapja #94325 Írta: Hunyadi_Loveszdandar
Megválaszolva: Hunyadi_Loveszdandar
M4 sztem olyan, mint az E8 csak ugye kicsiben. Amire én építettem az a rof mindkét tank esetében. Észre se veszi az ellenfél és már el is füstölt. Jó a gun dep, szóval igazából bárhonnan, bármit meg lehet vele lőni. Sztem csak egy dolog számít, hogy folyamatosan lőni, lőni, lőni kell. Előbb vagy utóbb úgy is elfogy mindenki aki szembe mer állni veled. :)

E8 még jobb is, mint az M4. Nekem nagyon bejött, az tényleg köpi a lőszert ezerrel.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2, Morphelo

10 éve 8 hónapja #94331 Írta: Krisoberst
Megválaszolva: Krisoberst

Én a 105 mm-essel használtam. Kipróbáltam a 76-ossal is, de nekem azzal nem tetszett, ezért szinte végig a 105-ös volt rajta. Szerintem próbáld ki mindkettőt és majd eldöntöd, melyik áll neked jobban kézre.

10 éve 8 hónapja #94332 Írta: Toydolls2
Megválaszolva: Toydolls2
Én a Jumbo felé mentem, mert akkor még nem volt E8, de azzal is lehet meglepetést okozni. A kis toronnyal használom, ami körben 150mm vastagságú. Meg szoktak lepődni még +2 tierben is, hogy nem tudják átlőni, ha csak azt dugom ki a fedezékből. :) Az ahhoz tartozó löveg ugyan nem köpködi sűrűn a skulókat, de ne rossz annak sem a töltés ideje.

10 éve 7 hónapja #94690 Írta: Grievous
Megválaszolva: Grievous
Sziasztok, sajna mivel nincs szabad xp-m, így kénytelen voltam megvenni az M5 stuartpot (annyi azért volt, hogy ne stock legyen, de a legénységre nem költöttem semmit). Hogy kéne ezzel a valamivel 10k xp-t összeszedni? (elitté nem teszem, az biztos) Az ágyú jó, hogy ötöt lő, de viszonylag messziről használhatatlan.
Azért 2 LT küldit sikerült vele megcsinálni (spot és egy arty kill). Felszerelésnek most egy periszkóp és egy álcaháló van. A raktárban egy venti is van, de azt nem tudom, hogy megéri-e felrakni erre.

10 éve 7 hónapja #94691 Írta: singes
Megválaszolva: singes

Sziasztok, sajna mivel nincs szabad xp-m, így kénytelen voltam megvenni az M5 stuartpot (annyi azért volt, hogy ne stock legyen, de a legénységre nem költöttem semmit). Hogy kéne ezzel a valamivel 10k xp-t összeszedni? (elitté nem teszem, az biztos) Az ágyú jó, hogy ötöt lő, de viszonylag messziről használhatatlan.
Azért 2 LT küldit sikerült vele megcsinálni (spot és egy arty kill). Felszerelésnek most egy periszkóp és egy álcaháló van. A raktárban egy venti is van, de azt nem tudom, hogy megéri-e felrakni erre.

Én 1-2 hete voltam ebben a cipőben. :)

Amit nekem javasoltak és bejött: freeből lépd át. :)
A prémnek az átütése is kevés lesz, és célozni se igazán lehet vele. Az első lövés még kb. oda megy, a többi össze-vissza.
Akkor lett elegem belőle, mikor közvetlen közelről nem vittem át a B1 (!) oldalát prémmel. Meg persze se M4, se T-34, de azokat még elfogadtam.
Csak idegeskedésre és statrombolásra jó. A Chaffeevel eddig mentem 9 kört, és darálok vele. :) Még 1-2 kör (mx. 3), és teljesen ki is lesz fejlesztve. Gyors, mozgékony, jó az alap átütése, nagyobbak ellen a prém használható.

Szóval gyűjtögesd a free-t. :)

10 éve 7 hónapja - 10 éve 7 hónapja #94692 Írta: bulbasaur55
Megválaszolva: bulbasaur55

Én jó pár patchel ezelőtt mentem át rajta amikor 55k volt a chaffee.
Egyszerűen szerencsétlen tank álcaháló és periszkópnál többet nem raknék rá.
Szerintem próbálj az elején valami bokorba beállni és várni a csodát hogy a többiek lövik a spotott, ha meg ez nem sikerül rohanj vele egy kört amig valaki agyon lő.

Kevés ilyen használhatatlan tank van a játékba, ki kell szenvedni vele.

Téma: OFF topik

• máté.tóth profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Az mm pedig érzésre jobb lett, leosztások...
    • Írta: máté.tóth
    • 3 órája 44 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 napja 4 órája ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 6 napja 20 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 4 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.