Hát én a HD előtti stuartot szerettem Mozsárágyú fele sima-fele gold felállásban valami baromi jó volt Öltem vele 1v1-ben hatos tankot meg szakaszban volt többször 10-11 killünk vele.
B1-esről pattantam én is, igaz normál ammoval (ugyanabban a csatában, ahol az artyt lőttem ki. De érdekes volt, hogy ugyanakkor az AMX 40 hátsóját be tudtam ütni normállal O.o
Ha lenne free xp-m rég felhasználtam volna, csak nincs, elvittem 1-2 tank (talán BDR, de a firefly biztos)
Ha hamarabb tudom meg, hogy 3x xp szorzó volt hétvégén, akkor talán közelebb lennék a végéhez.
B1-esről pattantam én is, igaz normál ammoval (ugyanabban a csatában, ahol az artyt lőttem ki. De érdekes volt, hogy ugyanakkor az AMX 40 hátsóját be tudtam ütni normállal O.o
Ha lenne free xp-m rég felhasználtam volna, csak nincs, elvittem 1-2 tank (talán BDR, de a firefly biztos)
Ha hamarabb tudom meg, hogy 3x xp szorzó volt hétvégén, akkor talán közelebb lennék a végéhez.
Játssz a 8bitessel, amíg tart, és meglesz a szükséges freed.
Amúgy szerintem tényleg hanyagold. Én még nagyon-nagyon kezdő vagyok, de nézd meg az eu szerveren, melyikkel mit mentem eddig: singes_hun.
Komolyan, ezekre a tankokra igaz az a vicc, hogy mi a különbség a geológus és a teológus között?
1000 aranyat nem erre szeretném felhasználni (ennyit gyűjtöttem össze a múltkori 750-es szerzéssel+ korábbról valamennyi, pénzt meg nem költök, többre megyek ha azt credit büntetésre költöm)
1000 aranyat nem erre szeretném felhasználni (ennyit gyűjtöttem össze a múltkori 750-es szerzéssel+ korábbról valamennyi, pénzt meg nem költök, többre megyek ha azt credit büntetésre költöm)
Milyen aranyat? Nem csak aranyért tudsz freet szerezni. Jön az minden csatával.
Na, ma 2. csatában sikerült lecsillagozni (890), de sebeztem majd 200-at De furcsa mód, 4-szer eltaláltam és ki is lőttem egy stug 3-sat Meg T25/2 torony oldala is ment. (igen, távolról lövöldöztem). 4-5k xp van rajta. Lassan meglesz, valahogy.
T71-ről valaki mondana valami bíztatót? Tegnap vettem, egyenlőre tök alap, még egy rohadt álcahálót sem tudok rárakni annyira nem bír semmit az alap lánctalp. Kicsit bánom hogy megvettem, mert jelenleg szerintem ez egy rakás szar! Valaki nyugtasson meg, hogy később jobb lesz és érdemes vele kínlódni!
T71-ről valaki mondana valami bíztatót? Tegnap vettem, egyenlőre tök alap, még egy rohadt álcahálót sem tudok rárakni annyira nem bír semmit az alap lánctalp. Kicsit bánom hogy megvettem, mert jelenleg szerintem ez egy rakás szar! Valaki nyugtasson meg, hogy később jobb lesz és érdemes vele kínlódni!
Én még noobként játszottam vele eléggé régen. Ha egyből felszereléseket, és modulokat akarsz rárakni, van kredited, akkor torziós rugóval nyerhetsz plusz teherbírást.
Nekem tetszett az a tank (bár noobként minden tetszett, csak az amx40 nem ).
Az új lightok mellett viszont (szerintem) vesztett a régi fényéből. Nem tudom, hogy minek kell neked (küldik miatt, vagy csak az ágat húzod). Ha küldi miatt kell, akkor az M41 Bulldog nagyságrendekkel jobb választás szerintem, csak azt meg 9.6-ban nerfelik.
Szerintem ma is egy jól használható gép, de vannak jobb alternatívák.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: bandras32
A cél a T57 Heavy, de ezzel kiszenvedni kb. 150k xp-t! Hát, nem tudom! Ha később sem jön be, legfeljebb minden nap nyomok vele egy öngyilkos kört, aztán kész. Előbb utóbb csak meglesz.
10 éve 7 hónapja - 10 éve 7 hónapja#95240Írta: rosszpenz
Megválaszolva: rosszpenz
Ha T57-et szeretnél és rám hallgatsz, már most az 50B felé veszed az irányt. A legutóbbi nerf totál kiherélte a T57 ágyúját és ha még erre rájön a 9.6... Nem sok jóra lehet számítani.
Remélem más is kifejti a véleményét, de szerintem az 50B fényévekkek jobb.
A cél a T57 Heavy, de ezzel kiszenvedni kb. 150k xp-t! Hát, nem tudom! Ha később sem jön be, legfeljebb minden nap nyomok vele egy öngyilkos kört, aztán kész. Előbb utóbb csak meglesz.
Last edit: 10 éve 7 hónapja by rosszpenz.
Ha T57-et szeretnél és rám hallgatsz, már most az 50B felé veszed az irányt. A legutóbbi nerf totál kiherélte a T57 ágyúját és ha még erre rájön a 9.6... Nem sok jóra lehet számítani.
Remélem más is kifejti a véleményét, de szerintem az 50B fényévekkek jobb.
Hát ennek nem örülök. Elköltöttem erre a 1.4 mill.-t és most azt mondod, hogy még a vége is szar lesz? Na most már mindegy, ezt már végig viszem, legfeljebb a T69-et már nem veszem meg.
Nekem T57-em volt, AMX 50B-m még nem.
T57-el én a fénykorában sem voltam valami jó játékos, szaros 2300 átlagsebzésem volt vele, ezt betudtam a saját hülyeségeimnek (nem volt meg a tudásom akkor még egy Tier X tankhoz). Ennek ellenére élveztem vele a játékot (nem siralmas átlagsebzés ez, de mai fejjel nagyon kevésnek tűnik). Jó cucc volt, ha jól emlékszem nem volt olyan hülyesége, hogy tovább szűkül, mint ahogy a kövi lövedéket tölti, és egész pontosnak is éreztem.
Ha most kéne választanom, akkor valószínű, hogy az 50b-t választanám. T57 lövege a nerf miatt kicsit "gagyi" lett. 50b ágyúja szerintem korrekt most is (számbeli adatokat nézem). Sebesség is az 50b mellett szól.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...