Én is játszottam a T95-el ismerősöm fiókjában. Szerintem az álcát sem árt ráerőltetni a tankra.
Közelharcban tapasztaltabbak bizony sebzik a kupolát, és a "hasát" is. Persze megfelelő pen mellett.
Közelharcban ha ellövöd magad, és nincs fedezeted, akkor láncolnak, és bemennek az oldaladba.
Szerintem távolságot KELL tartani ezzel a páncélvadásszal is. Ugye távolabbról sokkal nehezebben lövik be a gyenge pontokat, illetve a távolsággal arányosan veszít a pen értékből is a lövedék. Sokan meg sem próbálják a távoli T95 targeteket meglőni.
Sokan azt a tényt nem is tudják, hogy a T95-nek JÓ álca értéke van. Konkrétan a második legjobb a szintjén. Lassú lefolyású csatákban egy bokor segítségével elég erős camo értéket lehet elérni vele.
Tier 9-es td-k álca értékei
Gyorsabb csatákban viszont marad a tripla R + bal egérgomb.
Talán egy xvm-et célszerű lenne letölteni (ha még nincs). 65% körüli, és az feletti csatákban Én erőltetném vele az aktív játékot. Nagyon kevés az esély arra, hogy elbukjon a csapatod. Ha esetleg egy yolo med rád rusholna, akkor is tudnak a társak segíteni. 40% alatti csatákban viszont Én meg nem mozdulnék a T95-el, forgatókönyv szerint társak mind halottak 13:30-kor, Te kapsz egy láncot, és garázsmenet.
Szerintem az ilyen extrém lassú tankokkal nem hülyeség az XVM-re építeni.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...