Jelenleg 103 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

A befejezéshez nem lehet köze, mert én is látom ...
21Megahertz 7 órával ezelőtt
Érdekes. Azután kaptam meg, amikor befejeztem a 20 szintet ...
PZoli 8 órával ezelőtt
Nem mindenkinek adja. Nekem nincs ilyen ajánlatom...
Shunz 15 órával ezelőtt
Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 22 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 1 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 1 napja
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 1 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 2 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 2 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 3 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 3 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 3 napja

Amerikai harckocsik

10 éve 7 hónapja #96126 Írta: 93DavidOFFF
Megválaszolva: 93DavidOFFF
Sziasztok!

T67-en van töltésgyorsító, álcaháló. Harmadiknak gondoltam látótáv növelőt. Kérdésem az lenne, hogy távcsövet, vagy periszkópot használjak-e rajta?

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

10 éve 7 hónapja #96132 Írta: Amada125
Megválaszolva: Amada125

Sziasztok!

T67-en van töltésgyorsító, álcaháló. Harmadiknak gondoltam látótáv növelőt. Kérdésem az lenne, hogy távcsövet, vagy periszkópot használjak-e rajta?

Szia!

Én periszkópot használtam rajta.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: 93DavidOFFF

10 éve 7 hónapja #96135 Írta: Toydolls2
Megválaszolva: Toydolls2

Sziasztok!

Nagyban függ a játék stílusodtól. Ha szeretsz ide-oda rohangálni, előre szaladni, akkor jobb a látcső, de ha meghúzódsz egy bokorban, akkor a periszkóp a jobb. El kell dönteni, aktívan, vagy passzívan akarsz spot-olni.
Egyébként én is a periszkópot használom. :)

10 éve 7 hónapja - 10 éve 7 hónapja #96137 Írta: 93DavidOFFF

Sziasztok!

Szia!

Szerintem én is azt választom. Jobban növeli a látótávot, viszont látom csak 5sec mozdulatlanság után aktiválódik. Ez mennyire válik a hátrányára? Tudom, campelős tank, de azért sokszor menni is kell vele, ha olyan a helyzet.

10 éve 7 hónapja #96139 Írta: 93DavidOFFF

Sziasztok!

Nagyban függ a játék stílusodtól. Ha szeretsz ide-oda rohangálni, előre szaladni, akkor jobb a látcső, de ha meghúzódsz egy bokorban, akkor a periszkóp a jobb. El kell dönteni, aktívan, vagy passzívan akarsz spot-olni.

Az a baj, hogy mindenhogy használom. Bár ez betudható annak, hogy alig van vele csatám, sőt ez az első TD-m, és próbálkozok mindenhogy. Csata függő is, milyen tierbe dob, melyik pályára, mennyire érzem biztonságosnak az előre rohanást. Szóval ja, nem egyszerű! De akkor periszkóp lesz, úgyis arra hajlottam én is!

10 éve 7 hónapja #96140 Írta: rezsi70
Megválaszolva: rezsi70
Ha periszpókot javaslod akkor mit kötekedsz???
Mindjárt bannollak! :)

A T67 is kapott egy kis nerfet a közelmúltban, amitől a tornya elég csiga tempóba fordul, kanyarodásban meg egy villamos is lenyomja. Menet közben így nem igazán lehet vele lövöldözni.
Páncélja nuku.
Csak a bujkálás marad neki.
Tehát periszpók + álcaháló + festés + full camo + bia :)

Sziasztok!

10 éve 7 hónapja #96142 Írta: 93DavidOFFF

A T67 is kapott egy kis nerfet a közelmúltban, amitől a tornya elég csiga tempóba fordul, kanyarodásban meg egy villamos is lenyomja. Menet közben így nem igazán lehet vele lövöldözni.
Páncélja nuku.

Sziasztok!

Köszi! A lergénység még nem fullos, de festés, álcaháló van rajta. A BIA, azaz Elit Alakulat, ami növel minden képességet 5%-val?

10 éve 7 hónapja #96144 Írta: Toydolls2

Sziasztok!

Szia!

Szerintem én is azt választom. Jobban növeli a látótávot, viszont látom csak 5sec mozdulatlanság után aktiválódik. Ez mennyire válik a hátrányára? Tudom, campelős tank, de azért sokszor menni is kell vele, ha olyan a helyzet.

Nem feltétlen kell campelésre ítélni, sok függ a csapat összetételétől is. Én pl. előszeretettel megyek előre spotolni, ha nincs éppen light a seregben, lehet vele úgy rohangálni mint egy light-al, ugyan a fordulás az lassabb, de meg lehet oldani a problémát. Kedvencem spotolás szempontjából Prokharovka, meg a testvére, északról indulva az E1-es bokor.
Hátránya nem származik a késedelmes periszkóp aktiválódásból, mert gyorsabban a pozícióba érsz, és megállsz, mit hogy felfedeznének. A fent említett pályán szokott oilyan lenni, hogy az ellenfél kis tankjai már rég ott csalinkáznak a középső dombokon mire én az E1-be érek, de még soha nem derítettek fel.
Az 5sec meg csökkenni fog valamicskét, ahogy a legények fejlődnek.

10 éve 7 hónapja #96162 Írta: Toydolls2

Páncélja nuku.

Sziasztok!

Köszi! A lergénység még nem fullos, de festés, álcaháló van rajta. A BIA, azaz Elit Alakulat, ami növel minden képességet 5%-val?

Igen, a BIA kihat mindenre. Mindent gyorsabban, jobban csinálnak a legények. :)

10 éve 7 hónapja #96775 Írta: Grievous
Megválaszolva: Grievous
Tegnap megvettem a chaffee-t, a toronyra és a láncra költöttem xp-t, eddig 4-5 csatát mentem, van 3100 xp-m, de eddig inkább támadó szerepre használtam, a 2. bukott csatámban sebeztem 1k-t B) Sajnos az ellső csata kharkovban volt, 96 sebzéssel, utána sztálingrád, tudjuk mennyire alkalmasak ezek a felderítőknek.

10 éve 7 hónapja #96923 Írta: Grievous

Nekem a Chaffee-n fokozott szellőzés, optika és v.stab van. Tanácsként annyi, hogy ne sajnáld a pénzt gold ammora, mert az AP penje siralmas. Én lehetőleg aktív scoutra használom, de sajnos az újabb pályák (városi és csőpályák) nem igazán kedveznek az aktív felderítésnek.

2. csatámban gold nélkül 1k sebzést vittem be Sztálingrádban, de utolsó voltam pár tank ellen, szóval :D

Van stabilizátor már ezen a szinten? Akkor az kerül rá. Ma felraktam a másik ágyút, picit gyorsabb lett így, most áll 3.71-en az újratöltés, de még nem százas a legénység.

Ma eladtam a wolv-ot, hogy legyen helyem. A legénységen 95%-os skillek vannak álca+6. érzék, de nem tudom, hogy a jacksonhoz, vagy a hellcathez rakjam őket. A jacksonon most kevesebb xp van, ilt a legénység se annyira képzett, 2% eltérés van a kettő tank közt.

10 éve 7 hónapja #97543 Írta: Grievous
Kb 2 percig úgy voltam ,hogy az ingyen kapott E5 legénységet be tudom pakolni a chaffee-ba, amivel lenne egy reset után álcám és BIA-m is,biztonságért megnéztem az adatokat. Megszívtam :P

10 éve 7 hónapja #98657 Írta: G0mb1
Megválaszolva: G0mb1
M103 2. tornya páncélzatilag mennyivel jobb mint az első? (a soft adatokat én is eltudom olvasni, nem arra lennék kíváncsi hogy oldalt 13mm-el jobb, hanem döntöttségben vagy van-e rajta némi rétegelt vagy valami? Mert eddig ez a gomba a tankon amit toronynak neveznek eléggé puhácska :D

10 éve 7 hónapja #98662 Írta: 759bf67b8a3c2acd0d53cc4b2ffbdbd8
Megválaszolva: 759bf67b8a3c2acd0d53cc4b2ffbdbd8

M103 2. tornya páncélzatilag mennyivel jobb mint az első? (a soft adatokat én is eltudom olvasni, nem arra lennék kíváncsi hogy oldalt 13mm-el jobb, hanem döntöttségben vagy van-e rajta némi rétegelt vagy valami? Mert eddig ez a gomba a tankon amit toronynak neveznek eléggé puhácska :D

Jobb lessz vele. jobb töltés, asszem több lőszer. Cserébe viszont oylan rétegelten fognak átlőni toronyfronton keresztül, hogy egész idő alatt azon fog járni az eszed, hogy: "Na ez hogy a picsába ment át?? :blink: " Nekem csak annyi a problémám a tankal, hogy sebezhetek vele 2k-4k-ig bukunk. De ha nem csinálok semmit akkor természetesen win. Tegnap mentem egy 4k-s kört vele természetesen tier 10-ben top DMG és bukunk. Rögtön ezut feláltam a géptől kb 30sec-re (ez pont elég volt arra hogy ne érjek el a jó pozicióba), s lás csodát 1,7k DMG és nyertünk.

10 éve 7 hónapja #98671 Írta: Claymaker52
Megválaszolva: Claymaker52

M103 jobb tornya is eléggé puha lesz. Ugyan távolról szemből jól véd, de az oldala kb minden szögben belőhető, valamint közelről a lövegpajzs felett bárhol beviszi egy nyolcas is, nem csak a kupolát. Épp ezért érdemes távolságot tartani, vagy közelharc esetén táncoltatni a tankot töltés közben. Én is épp az M103-at húzom és nagyon szeretem B)

Téma: OFF topik

• máté.tóth profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Az mm pedig érzésre jobb lett, leosztások...
    • Írta: máté.tóth
    • 2 órája 19 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 napja 3 órája ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 6 napja 19 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 4 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.