Jelenleg

18
látogatónk van

Szovjet harckocsik

3 éve 4 hónapja - 3 éve 4 hónapja #293384 Írta: Slandyke
Megválaszolva: Slandyke
430U vagy K-91? Melyik legyen az első tier 10 med -em? Hátha valaki használta őket..

A 416 megvan (szeretem), gondolom a K-91 is hasonló feeling..
Támogatónak majd Leo1 lesz..
A 430U -t igazi tornyozós-verekedősnek gondoltam.

Vélemény?

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

3 éve 4 hónapja #293387 Írta: f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14
Megválaszolva: f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14

430U vagy K-91? Melyik legyen az első tier 10 med -em? Hátha valaki használta őket..

A 416 megvan (szeretem), gondolom a K-91 is hasonló feeling..
Támogatónak majd Leo1 lesz..
A 430U -t igazi tornyozós-verekedősnek gondoltam.

Vélemény?

A 430U Univerzáisabb, a k91-etnehéz használni. Szerintem az ágon a 430II egyértelműen a király, a K91 nem annyival jobb, mint a tierkülönbség sugallja.

Klán: ROTON
A legjobb hely
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Slandyke

3 éve 4 hónapja #293399 Írta: KLC_KTE
Megválaszolva: KLC_KTE
430U. Egyértelmű. Rankedben is remek választás lesz, ahogy SH-n is kötelező. Ha valami, akkor a 430U az meta. A K-91 ritka, mint a fehér holló. Keveset harcoltam mind mellette, mind ellene, így nem tudok róla hasznos információt adni. De a 430U-nál aligha használhatóbb.

3 éve 4 hónapja #293400 Írta: RockyRuciano
Megválaszolva: RockyRuciano
430U mellett még megfontolhatod az Obj 140-t.
A 430U med-heavy keverék, a 140 klasszikusabb med - ha az ágyúikat összehasonlítod, ez látható.
A K91-ről még annyit, hogy hátsótornyos - a többit az előttem szólók leírták.

3 éve 4 hónapja - 3 éve 4 hónapja #293402 Írta: Slandyke
Köszönöm! Akkor első a 430U.

..menet közben a t44 jó lesz frontline -ra.. ;)

2 éve 11 hónapja #296967 Írta: Slandyke
Top of the Tree -ben fejlesztem az orosz light-okat. Most tartok a T-54 ltwt -nél. Igencsak kezes jószág! Emlékszem írta is valaki, hogy a T-100 nem lesz nagy előrelépés hozzá képest. Most kicsit elbizonytalanodtam. Szerintetek érdemes elmenni tier 10 -ig?

2 éve 11 hónapja #297013 Írta: szekkernyak
Megválaszolva: szekkernyak
Nekem nem tetszik a mostani tier 10 random,szerintem tier 9 élvezetesebb sokkal.ebr+arta oldalanként legalább 2-2 de van amikor 4-3.vagy full kemp vagy full yolo broken tankok hegyén hátán.ezért játszom mostanában alig mert tier 10-ben szeretnék de nem élvezem.

2 éve 10 hónapja #297933 Írta: Slandyke
Sziasztok! Ha jól számolom eddig kettő darab prémium járművet vásároltam. Általában véve nem látom sok értelmét, mert tök mindegy mivel bénázok 2-3 percen át a játékban. Az első a Turán volt, érzelmi okokból és nem bántam meg egyáltalán. Egyre jobb köröket megyek vele, nap mint nap, Egyszer talán az 50% -os győzelmi arányt is átlépem.. :) A második fizetős tankom a STA-2 amit még a tavalyi frontline -on néztem ki magamnak. Nem könnyű jószág, profiknak való szerintem. Nem hinném, hogy valaha jól tudom majd használni, de élvezem a sokoldalúságát.

Nos! Miért is írom ezt?..

Szóval! most kapható a 252U a shopban potom 13k jó magyar Forintért hozzávágják az ember fiához. Erősen gondolkodom, hogy rászánom magam. Ebben az esetben szeretnék valami hasznosat venni! Gondolkodtam persze a skorpión is, de valahogy a nehéz tankokat jobban szeretem.. Kíváncsi vagyok a (gyors) véleményetekre: Érdemes?

2 éve 10 hónapja - 2 éve 10 hónapja #297935 Írta: PZoli
Megválaszolva: PZoli

Sziasztok! Ha jól számolom eddig kettő darab prémium járművet vásároltam. Általában véve nem látom sok értelmét, mert tök mindegy mivel bénázok 2-3 percen át a játékban. Az első a Turán volt, érzelmi okokból és nem bántam meg egyáltalán. Egyre jobb köröket megyek vele, nap mint nap, Egyszer talán az 50% -os győzelmi arányt is átlépem.. :) A második fizetős tankom a STA-2 amit még a tavalyi frontline -on néztem ki magamnak. Nem könnyű jószág, profiknak való szerintem. Nem hinném, hogy valaha jól tudom majd használni, de élvezem a sokoldalúságát.

Szóval! most kapható a 252U a shopban potom 13k jó magyar Forintért hozzávágják az ember fiához. Erősen gondolkodom, hogy rászánom magam. Ebben az esetben szeretnék valami hasznosat venni! Gondolkodtam persze a skorpión is, de valahogy a nehéz tankokat jobban szeretem.. Kíváncsi vagyok a (gyors) véleményetekre: Érdemes?

Nekem ugyan nincs meg, de az egyik legerősebb 8-as prémium nehéz tank, mert rendkívül jól páncélozott és nagy az alfa-ja. Mondjuk ahogy a többi nehéz tank, így ez sem túl jó sniperkodásra, igazi közelharcos. Nagyon kezdőbarát, mert sok hibát megenged. Értsd: ha rossz helyre mész, a páncélod képes váratlan irányból jövő lövéseket is lepattintani. Persze nem legyőzhetetlen tank (olyan nincs is), a jó játékosok tudják, hogy hol kell lőni, de ha összehasonlítom az összes többi 8-as prém nehéz tankkal, akkor az egyik legkönnyebben játszható. Ha ezt választod nem nyúlhatsz mellé, illetve ha nem menne vele, akkor valószínűleg más 8-as nehéz tankkal is gondod lenne, még több is mint ezzel. Ez persze csak dióhéjban, remélhetőleg ír ide olyan is, akinek megvan, mert én csak ellene játszottam, illetve sok videót és leírást olvastam.
"Ebben az esetben szeretnék valami hasznosat venni!" - Ez az.
Nem véletlen, hogy a 8-as kláncsatáknak is az elsődleges nehéz tankja, nyilván okkal.
Amúgy nem kell kapkodnod, mert ahogy nézem 30 napig még megvásárolható lesz.

2 éve 10 hónapja #297936 Írta: Slandyke

Igen közben rájöttem én is. :) Valamiért azt gondoltam, hogy csak a IV. felvonás végéig kapható..

Köszönöm a választ!

2 éve 10 hónapja - 2 éve 10 hónapja #297938 Írta: PZoli
Megválaszolva: PZoli

Igen közben rájöttem én is. :) Valamiért azt gondoltam, hogy csak a IV. felvonás végéig kapható..

Köszönöm a választ!

Szívesen. Amúgy szerintem tedd fel a kérdést a prémium harckocsik fórum témában (és/vagy olvasgass ott, mert biztos sokszor volt már kérdés), mert szerintem azt több 252U tulajdonos olvassa.
www.wotinfo.hu/...=15195

2 éve 10 hónapja #297939 Írta: Black_Sheep_01
Megválaszolva: Black_Sheep_01

Nekem a Defender áll a garázsban, de ugyanaz a tank. Itt egy replay, nézd meg, mit lehet belőle kihozni: wotreplays.eu/s...fender

2 éve 10 hónapja #297940 Írta: Slandyke
Köszönöm!

Sajnos ebben a visszajátszásban én nem látom sem a sebzéseket, paneleket, listákat, minimapot stb. Még egy célkeresztet sem. Így kevésbé informatív. Mondjuk jó kör volt.. :)

2 éve 10 hónapja #297941 Írta: Black_Sheep_01
Megválaszolva: Black_Sheep_01

Köszönöm!

Sajnos ebben a visszajátszásban én nem látom sem a sebzéseket, paneleket, listákat, minimapot stb. Még egy célkeresztet sem. Így kevésbé informatív. Mondjuk jó kör volt.. :)

Ez meglep, nálad lesz a hiba. Modok nélkül játszom, nekem mutat mindent. A modjaid helyezd át egy másik mappába, nézd meg, majd helyezd vissza, így már szerintem jó lesz.

2 éve 10 hónapja #297942 Írta: VaFec
Megválaszolva: VaFec

Köszönöm!

Ez meglep, nálad lesz a hiba. Modok nélkül játszom, nekem mutat mindent. A modjaid helyezd át egy másik mappába, nézd meg, majd helyezd vissza, így már szerintem jó lesz.

Vagy nyomd meg a V billentyűt, hátha kikapcsolódott a "Harci megjelenítő felület".

© 2023 WOTINFO. Minden jog fenntartva.