- Köszönetek: 342
Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!
430U vagy K-91? Melyik legyen az első tier 10 med -em? Hátha valaki használta őket..
A 416 megvan (szeretem), gondolom a K-91 is hasonló feeling..
Támogatónak majd Leo1 lesz..
A 430U -t igazi tornyozós-verekedősnek gondoltam.
Vélemény?
Nekem ugyan nincs meg, de az egyik legerősebb 8-as prémium nehéz tank, mert rendkívül jól páncélozott és nagy az alfa-ja. Mondjuk ahogy a többi nehéz tank, így ez sem túl jó sniperkodásra, igazi közelharcos. Nagyon kezdőbarát, mert sok hibát megenged. Értsd: ha rossz helyre mész, a páncélod képes váratlan irányból jövő lövéseket is lepattintani. Persze nem legyőzhetetlen tank (olyan nincs is), a jó játékosok tudják, hogy hol kell lőni, de ha összehasonlítom az összes többi 8-as prém nehéz tankkal, akkor az egyik legkönnyebben játszható. Ha ezt választod nem nyúlhatsz mellé, illetve ha nem menne vele, akkor valószínűleg más 8-as nehéz tankkal is gondod lenne, még több is mint ezzel. Ez persze csak dióhéjban, remélhetőleg ír ide olyan is, akinek megvan, mert én csak ellene játszottam, illetve sok videót és leírást olvastam.Sziasztok! Ha jól számolom eddig kettő darab prémium járművet vásároltam. Általában véve nem látom sok értelmét, mert tök mindegy mivel bénázok 2-3 percen át a játékban. Az első a Turán volt, érzelmi okokból és nem bántam meg egyáltalán. Egyre jobb köröket megyek vele, nap mint nap, Egyszer talán az 50% -os győzelmi arányt is átlépem..
A második fizetős tankom a STA-2 amit még a tavalyi frontline -on néztem ki magamnak. Nem könnyű jószág, profiknak való szerintem. Nem hinném, hogy valaha jól tudom majd használni, de élvezem a sokoldalúságát.
Nos! Miért is írom ezt?..
Szóval! most kapható a 252U a shopban potom 13k jó magyar Forintért hozzávágják az ember fiához. Erősen gondolkodom, hogy rászánom magam. Ebben az esetben szeretnék valami hasznosat venni! Gondolkodtam persze a skorpión is, de valahogy a nehéz tankokat jobban szeretem.. Kíváncsi vagyok a (gyors) véleményetekre: Érdemes?
Amúgy nem kell kapkodnod, mert ahogy nézem 30 napig még megvásárolható lesz.
Szívesen. Amúgy szerintem tedd fel a kérdést a prémium harckocsik fórum témában (és/vagy olvasgass ott, mert biztos sokszor volt már kérdés), mert szerintem azt több 252U tulajdonos olvassa.
Amúgy nem kell kapkodnod, mert ahogy nézem 30 napig még megvásárolható lesz.
Igen közben rájöttem én is.Valamiért azt gondoltam, hogy csak a IV. felvonás végéig kapható..
Köszönöm a választ!
Sziasztok! Ha jól számolom eddig kettő darab prémium járművet vásároltam. Általában véve nem látom sok értelmét, mert tök mindegy mivel bénázok 2-3 percen át a játékban. Az első a Turán volt, érzelmi okokból és nem bántam meg egyáltalán. Egyre jobb köröket megyek vele, nap mint nap, Egyszer talán az 50% -os győzelmi arányt is átlépem..
A második fizetős tankom a STA-2 amit még a tavalyi frontline -on néztem ki magamnak. Nem könnyű jószág, profiknak való szerintem. Nem hinném, hogy valaha jól tudom majd használni, de élvezem a sokoldalúságát.
Nos! Miért is írom ezt?..
Szóval! most kapható a 252U a shopban potom 13k jó magyar Forintért hozzávágják az ember fiához. Erősen gondolkodom, hogy rászánom magam. Ebben az esetben szeretnék valami hasznosat venni! Gondolkodtam persze a skorpión is, de valahogy a nehéz tankokat jobban szeretem.. Kíváncsi vagyok a (gyors) véleményetekre: Érdemes?
Köszönöm!
Sajnos ebben a visszajátszásban én nem látom sem a sebzéseket, paneleket, listákat, minimapot stb. Még egy célkeresztet sem. Így kevésbé informatív. Mondjuk jó kör volt..
Vagy nyomd meg a V billentyűt, hátha kikapcsolódott a "Harci megjelenítő felület".
Köszönöm!
Sajnos ebben a visszajátszásban én nem látom sem a sebzéseket, paneleket, listákat, minimapot stb. Még egy célkeresztet sem. Így kevésbé informatív. Mondjuk jó kör volt..
Ez meglep, nálad lesz a hiba. Modok nélkül játszom, nekem mutat mindent. A modjaid helyezd át egy másik mappába, nézd meg, majd helyezd vissza, így már szerintem jó lesz.