- Köszönetek: 39
Helló. Nem teljesen mindegy? Így is, úgy is ki kell fejleszteni mindent, mert csak a fullos KV-3-al élvezetes a játék.Hali!
Lehet tudni hogy az IS-2-II a KV-3 melyik moduljából lesz kifejleszthető?
Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!
Hátsótornyos.Obj. 416 -ot használ valaki? Mi a véleményetek róla?
Obj. 416 -ot használ valaki? Mi a véleményetek róla?
Obj. 416 -ot használ valaki? Mi a véleményetek róla?
Én most végeztem vele, nagyon vártam annó annyira azért nem jött be mint reméltem.
Főként TD-ként kell használni, baromi jó álca ágyú nem egy lézerpointer de az sem rossz, főleg ha nem ódzkodsz a HEAT használattól.
Torony nem fordul körbe szóval kicsit macerás, de azért a végjáték fele a lassan forduló TDkre Heavykre rá lehet menni ha spóroltál a hpddal a csatában.
Nem lett a kedvencem, megtartós sem lesz, de a grind sem volt szenvedős.
Obj. 705A mennyire használható tank? Elsősorban a védettsége érdekelne és az, hogy melyik szovjet tier X-es nehéz tank a legélvezhetőbb?
Gyerekek a KV-85-t melyik ágyúval kellene használni? mert jelenleg a 250-s alfásat használom, de ez a tank fertelem. Na nem az ágyú a baj, hanme a 0 páncél. Hülye ötlet használni a 390-es alfásat, és akkor peek-a-boo-zni, vagy tanuljam meg használni a 250-es alfával? Vagy pedig free XP-zzem a faszba, mert így is szar, meg úgy is
Gyerekek a KV-85-t melyik ágyúval kellene használni? mert jelenleg a 250-s alfásat használom, de ez a tank fertelem. Na nem az ágyú a baj, hanme a 0 páncél. Hülye ötlet használni a 390-es alfásat, és akkor peek-a-boo-zni, vagy tanuljam meg használni a 250-es alfával? Vagy pedig free XP-zzem a faszba, mert így is szar, meg úgy is
amikor megemlítettem, hogy ...
7018, ...