Jelenleg

28
látogatónk van

Szovjet harckocsik

5 éve 9 hónapja #267820 Írta: Ynnegaf
Megválaszolva: Ynnegaf
Nem játszottam még a 268-al, és valószínűleg nem is fogok, de a felépítménye alapján én valószínűleg valahol közép-hátul operálnék a csata elején, támogatva a nehezeket, vagy mennék med vonalra. De a lényeg, hogy sose maradj egyedül.

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

5 éve 9 hónapja #267825 Írta: WT14
Megválaszolva: WT14

Várok alternatív elképzeléseket, hogy ki hogyan szokott játszani a 268 v 4-el.
Hátul bujkálni nem szoktam vele, ez valamiféle meggyalázása lenne.
Ha bemegyek az első sorba, gondolva hogy úgyis mindenki engem fog lőni (és valóban) reménykedek benne hogy a csapattársak legalább kihasználják, hogy rám figyel mindenki, de nem. Stépen kempelgetnek hátul.
4-5K pattintottnál azért már kezdem megunni, meg hát ez sem egy jolly joker előbb utóbb elfogy a HP....
Nem érzem ezt a tankot. Mert lehetne olyan roham TD, de ahhoz meg a töltésideje sok.
Kissé tanácstalan vagyok.

Mindent elmond erről a tankról, hogy tegnap amikor az ellenfélnél volt egy, valamelyik csapattárs már a betöltés alatt beírta a chatbe, hogy "If you see 268 4, don't be fair. Load gold."
És valamilyen szinten igaza is volt, mert szemből szinte lehetetlen belőni. Az a vékony sáv az alsó lemezén közelről még ok, de 300 méter környékéről találd el. Tegnap pl. az egyik meccsen a passzív scoutunk végig spoton tartott egyet kb. 400 méternyire tőlem, de eszembe se jutott elkezdeni lődözni rá onnan 50B-vel, mert úgy csak a saját pozíciómat árultam volna el.
Szóval ha hátrább maradsz vele, nagy bajod nem eshet spot esetén sem, persze az artyt leszámítva.

5 éve 9 hónapja #267844 Írta: dobilaci
Megválaszolva: dobilaci
268 v4 jelenleg a legjobb med es heavy a jatekban egy szemelyben. :troll:

Aki ezzel a tankkal hatulrol akar lovoldozni az nagyon nem ert a jatekhoz. Ez egy elso vonalas tank.

Az utobbi par napban eleg sok jo streamer jatszott vele, vissza kell nezni az adasaikat hogy ok hogy hasznaljak.

(Dakillzor, Orzanel, Skill4Ltu, Yzne)

A Dunning–Kruger-hatás az a jelenség, amikor minél kevesebbet tud valaki egy adott dologról, annál inkább hajlamos túlbecsülni a saját tudását.

5 éve 9 hónapja #267849 Írta: f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14
Megválaszolva: f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14

Aki ezzel a tankkal hatulrol akar lovoldozni az nagyon nem ert a jatekhoz. Ez egy elso vonalas tank.

Az utobbi par napban eleg sok jo streamer jatszott vele, vissza kell nezni az adasaikat hogy ok hogy hasznaljak.

Igazad van. Csak amikor otthon vagyok, van 1.2 szabad órám baromi nehezen veszem rá magam a stream nézésre. De a múltkor is említetted, én meg jól elfelejtettem.
:wb: :idea:

Klán: ROTON
A legjobb hely
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: DarkRaven73

5 éve 9 hónapja #267853 Írta: Ynnegaf

Igazad van. Csak amikor otthon vagyok, van 1.2 szabad órám baromi nehezen veszem rá magam a stream nézésre. De a múltkor is említetted, én meg jól elfelejtettem.

Mondjuk nekem is pont ez a bajom, hogy pont arra nincs időm, hogy streameket nézzek. Pont a játékidő vész el stream nézéssel. Hol vannak már azok a szép idők, amikor simán lehetett oktató videókat látni YT-n, amelyek nem haladták meg a 25 percet. :) Tudom, ott van QB, de már mindenki más csak streamel. Arra annyira nem vagyok kíváncsi, hogy azt nézzem, ahogy más játszik, mert azt az időt fordíthatnám arra is, hogy én magam játszak.

5 éve 9 hónapja #267860 Írta: WT14

Mondjuk nekem is pont ez a bajom, hogy pont arra nincs időm, hogy streameket nézzek. Pont a játékidő vész el stream nézéssel. Hol vannak már azok a szép idők, amikor simán lehetett oktató videókat látni YT-n, amelyek nem haladták meg a 25 percet. :) Tudom, ott van QB, de már mindenki más csak streamel. Arra annyira nem vagyok kíváncsi, hogy azt nézzem, ahogy más játszik, mert azt az időt fordíthatnám arra is, hogy én magam játszak.

Olyan szempontból viszont jó dolog a stream, hogy míg az oktató videóknál általában csak az epic csaták vannak berakva, amikor minden passzol, addig streamen azt is látod, hogy mit tud kihozni az illető az olyan csatákból, amikor szopóág van, és ebből meg lehet próbálni tanulni. Plusz, az is látható, amikor ő maga hibázik. Egy szóval, sokkal életszerűbb. Olyan napokon, amikor pl. fáradt vagyok játszani, mostanában inkább a streamet választom. Vagy, melóból hazaérve van hogy 6-tól 8-ig kijátszom magam, és akkor utána jöhet a stream.

5 éve 9 hónapja #267887 Írta: szecsibeni
Megválaszolva: szecsibeni
Eddig, akárhányszor mentem object 268 v4-gyel, csakis a fronton toltam. Full T10-ben talán lehet egy pici távolságot tartani, de ha a csatában csak 3 vagy 5db T10-es van, akkor viszont agresszíven letolok egy oldalt.
Eddig én így használtam...

"Ítéljen mindenki a saját véleménye szerint, saját olvasmányai alapján, de ne azok után, amiket mások mondanak neki." (Albert Einstein)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Sics

5 éve 9 hónapja #267888 Írta: Ynnegaf
Jó, mondjuk a hagyományos videók valóban főleg az epic köröket mutatták. Azért Ph3lannak ott voltak a heti buktás videói ellenpéldának. Gondolkodtam már azon, hogy csináljak ilyen Így ne csináld YT csatornát, de mivel soha életemben nem csináltam YT videót, azt se tudom, hogy kezdjek neki, meg ráadásul a 10 éves gépem lassan a farmville-t is alig viszi.

5 éve 9 hónapja #267915 Írta: Mustang4244
Megválaszolva: Mustang4244
TE ATYA JÓ ÉG!JóóÓÓóó éééggg!
Hát haladok lassan az IS-M-mel,ami ez esetben azt jelenti hogy megvan rá a torony+gun kombó,de...de az a fordulás te,csak azt tudnám feledni,hát a WoWS-ban a Yamato jobban fordul!
Szerintetek mi lenne ez esetben fontosabb?Lánc?Motor?
Gondolom hogy a motor,mert ez így...éppen csak nem használhatatlan!

Go your own way! Járd a magad útját!

5 éve 9 hónapja #267959 Írta: f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14
Megválaszolva: f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14
Asszem forgásra a lánc ad + forgónyomatékot.
De ezzel a tankkal előre elvtárs a győzelem felé:)

Klán: ROTON
A legjobb hely

5 éve 9 hónapja - 5 éve 9 hónapja #267982 Írta: WT14
Tegnap este skill4ltu streamjét néztem, IS-M-mel csapatta a 3 gm-ig. Innen nézve egész jó tanknak tűnt :trollol:

5 éve 9 hónapja #268051 Írta: Mustang4244
Megválaszolva: Mustang4244
Őszintèn?Az is!Tegnap a WZ-111 5A kèptelen volt a beforgatott oldalamat beütni,csak mire az a tank sidesrcrape pozícióba kerül...

Go your own way! Járd a magad útját!

5 éve 9 hónapja #268075 Írta: BiO_rOo_BOT
Megválaszolva: BiO_rOo_BOT
Óvatosan - Skill-nek mindegy milyen tankkal játszik ;-)

Tegnap este skill4ltu streamjét néztem, IS-M-mel csapatta a 3 gm-ig. Innen nézve egész jó tanknak tűnt :trollol:

5 éve 9 hónapja #268087 Írta: dobilaci
Megválaszolva: dobilaci
1501 alap xp es I. osztaly. wtf :cheer:

A Dunning–Kruger-hatás az a jelenség, amikor minél kevesebbet tud valaki egy adott dologról, annál inkább hajlamos túlbecsülni a saját tudását.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Ba_nshee, szecsibeni

5 éve 9 hónapja #268107 Írta: KamizZa
Megválaszolva: KamizZa
Az obj 140 ág mennyire macerás?Jelenleg t-80 járok.

A testem egy templom a téglák anyaga akarat
A lélek építette és a hit tartja a falakat
wotlabs.net/sig...re.png

© 2023 WOTINFO. Minden jog fenntartva.