- Köszönetek: 25
Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!
Várok alternatív elképzeléseket, hogy ki hogyan szokott játszani a 268 v 4-el.
Hátul bujkálni nem szoktam vele, ez valamiféle meggyalázása lenne.
Ha bemegyek az első sorba, gondolva hogy úgyis mindenki engem fog lőni (és valóban) reménykedek benne hogy a csapattársak legalább kihasználják, hogy rám figyel mindenki, de nem. Stépen kempelgetnek hátul.
4-5K pattintottnál azért már kezdem megunni, meg hát ez sem egy jolly joker előbb utóbb elfogy a HP....
Nem érzem ezt a tankot. Mert lehetne olyan roham TD, de ahhoz meg a töltésideje sok.
Kissé tanácstalan vagyok.
268 v4 jelenleg a legjobb med es heavy a jatekban egy szemelyben.
Aki ezzel a tankkal hatulrol akar lovoldozni az nagyon nem ert a jatekhoz. Ez egy elso vonalas tank.
Az utobbi par napban eleg sok jo streamer jatszott vele, vissza kell nezni az adasaikat hogy ok hogy hasznaljak.
(Dakillzor, Orzanel, Skill4Ltu, Yzne)
Aki ezzel a tankkal hatulrol akar lovoldozni az nagyon nem ert a jatekhoz. Ez egy elso vonalas tank.
Az utobbi par napban eleg sok jo streamer jatszott vele, vissza kell nezni az adasaikat hogy ok hogy hasznaljak.
Igazad van. Csak amikor otthon vagyok, van 1.2 szabad órám baromi nehezen veszem rá magam a stream nézésre. De a múltkor is említetted, én meg jól elfelejtettem.
![]()
Igazad van. Csak amikor otthon vagyok, van 1.2 szabad órám baromi nehezen veszem rá magam a stream nézésre. De a múltkor is említetted, én meg jól elfelejtettem.
![]()
Mondjuk nekem is pont ez a bajom, hogy pont arra nincs időm, hogy streameket nézzek. Pont a játékidő vész el stream nézéssel. Hol vannak már azok a szép idők, amikor simán lehetett oktató videókat látni YT-n, amelyek nem haladták meg a 25 percet.Tudom, ott van QB, de már mindenki más csak streamel. Arra annyira nem vagyok kíváncsi, hogy azt nézzem, ahogy más játszik, mert azt az időt fordíthatnám arra is, hogy én magam játszak.
Tegnap este skill4ltu streamjét néztem, IS-M-mel csapatta a 3 gm-ig. Innen nézve egész jó tanknak tűnt
vettem 28 ládát, ennyit gondoltam ...
Az adventi naptár 7. napi nyitásából kapott női legénység ...
Hivatalos cikk: https://worldoftanks.eu/en/news/general-news/holiday-ops-2024-regulations/
Hivatalos videó: https://www.youtube.com/watch?v=U3rQV96YJvc