Az LTG zseniális! Amennyire szkeptikus voltam vele kapcsolatban (már csak azért is mert pont akkor jött be amikor 2000 xp meg 300 ezer kredit kellett volna az LTTB-hez) annyira rácáfolt.
Első benyomásom az volt hogy a nagy fejével bármi eltalálja valaki meghal de csodálatosakat tud pattintani(a test is).
Kellemes az MM, a mobilitás kiváló, az ágyú amolyan tipikus szovjet darab nagy szórás közepes/gyenge átütés kellemes 180-as alfa de a HE az valami iszonyat mókás tud lenni amikor beleküldesz akár 300-at is egy ellenséges light-ba (bár 30-at is tud )
Jó legénységgel és felszereléssel a látótáv sem lehet gond.
Nekem egyik sem volt és így is egy állat volt
Az Obj140 buff után érdemes megtartani a T62A. Nem nagyon játszom mostanában,a véleményetekre lennék kíváncsi. Tudom nem illik eladni X tankot,de ha az Obj teljesen kiváltja a T62A,akkor visszaveszem az M48 Pattont.
Válaszokat előre is köszönöm!!!
Az RNG legyen veletek!!!
Jelenleg melyiket lenne érdemesebb 10-es mednek kifejleszteni: T-62A vagy Obj. 140? Páncélzatokat elnézegetve úgy látom, hogy az Obj. 140 jobb testpáncélban, toronyban meg kupolát leszámítva hasonló, így inkább errefelé hajlanék, de modulérzékenység vagy jó tanácsok természetesen ezt felülírhatják. Segítségeteket előre is köszönöm!
A X-es érdekes kérdés: álca és gyorsaság miatt. CW-ző és nyomulós klánok pedig pályánként más lightot preferálnak. A palacsintasütő pld Prokhorowkára lehet remek választás .. bár egyszer randomban is láttam egyet amint 8000-et spotolt ArticRegion egyik alap spotbokorjába beállva...
Az ünnepi garázs hangulatnak köszönhetöen ingyé vehettek ki, kifejlesztett 6-os szintű tankot (vagy 80%-engedmény, nem emlékszem) nah de mindegy is. A 2 szovjet 6-os nehéz közt tétovázok Vagyis 3 mert KV-2 is ki van fejlesztve de az utána zsákutca Szóval vélemények? Megjegyzem a KV-1 vonalat valamiért nem sztároljátok, alig van info róla. Játékban beszélgettem egy ismivel ő szerinte azon ágon a 9-es nagyon ott van. Amcsinál 7-esnél tartok de nem szeretjük egymást)
Az ünnepi garázs hangulatnak köszönhetöen ingyé vehettek ki, kifejlesztett 6-os szintű tankot (vagy 80%-engedmény, nem emlékszem) nah de mindegy is. A 2 szovjet 6-os nehéz közt tétovázok Vagyis 3 mert KV-2 is ki van fejlesztve de az utána zsákutca Szóval vélemények? Megjegyzem a KV-1 vonalat valamiért nem sztároljátok, alig van info róla. Játékban beszélgettem egy ismivel ő szerinte azon ágon a 9-es nagyon ott van. Amcsinál 7-esnél tartok de nem szeretjük egymást)
- ha csak tier6 a cél a ruszki nehéztankok közül, akkot a T-150 vitathatatlanul jó választás
- ha viszont a továbbiak a cél, akkor inkább az IS-3 majd IS-7 vonalon kéne inkább menni... szerintem.
( Jól kitalálta ezt a WG ... minden vonalon csak valamelyik tank jó ... nem mind... egyes kívánatos magasabb tieres vasakat meg csak kevésbé kívánatos vasakon keresztül lehet megközelíteni. )
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Tekagi, MegaJani
Nagyon rendesek vagytok, köszi F3rmi szakaszoztunk már tudod csak szeretek játszanni, tudni nem tudok Néha olyan hülyeségeket csinálok hogy zseniálisnak tűnnik) Talán 3-4 gép van amikkel picit ügyesebb vagyok Persze még mindig tier5 körül rongálom ellenfél (és csapattársak) idegeit.
Hali, kinek mi a velemenye a t44rol? Tapsztalatok?
En mar 3 ( igen 3 ) eve probalom huzni de egyszeruen 10-12 vesztes csata utan feladom. Egyfolytaban t10et kapok ahol akarmit csinalok kikapunk. 3 ev alatt 40k xpig jutottam. Azt mondjak a t54 alom tank, de ugy sosem lesz meg..
Kösz Mester Tulajdonképpen 10-esig szeretnék eldöcögni Persze élvezni közbe játékot is)
8asnál már szivni fogsz,föleg ha 10eek közé tesz be.Már énis bánom hogy annyira elöresiettem a tankokal,hogy minél több 10es legyen meg.8-9-10be már csak szivás van.Ünnepek és az iskolai szünet miatt most jön a sok félkegyelmü,és csak rosszabb lesz.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...