- Köszönetek: 0
Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!
Emberek mentem a T150-nel köröket és eszméletlen OP, az az ágyú esküszöm Sztálin áldását hordja, egyszerűen brutális az a tank.Szerintem egyedül az OI képes vele felvenni a versenyt.De még ott van a frontpáncél ami elképesztően troll, de szerintem ezt egy Borsig is tudja
Szóval szerintem aki farmolni akar meg alázni azzal a tankal menjen egy két kört mert simán hoz 20k-t is
Egyik autista klántársam, aki FC is azt mondja, hogy az IS-7 az nagyon OP lett. Szanaszét szedi az E 100-ast meg mindenféle tankokat és most azt kell vinni CW-re. Igaza van? Ki merjem próbálni ransomban a buff után egy csatára az IS 7-est?
Egyik autista klántársam, aki FC is azt mondja, hogy az IS-7 az nagyon OP lett. Szanaszét szedi az E 100-ast meg mindenféle tankokat és most azt kell vinni CW-re. Igaza van? Ki merjem próbálni ransomban a buff után egy csatára az IS 7-est?
Üdv. Az IS és a KV vonalat is csinálgatom komótosan. Milyen képességet érdemes a lövészre tenni negyedik sorban? Több 3 skilles gárdám is van, bia, javítás, pillanatkép. De mi jöjjön negyediknek? A fegyverkovácsnak nem látom nagy értelmét, 50 meccsből jó, ha egyszer ellövik a löveget, és a javítócsomag is ujratöltődik, amiből ráadásul nagyot használok. Tűzoltás sem kell, auto tűzoltó. A deadeye nem tudom mennyit használ 10 másodperces töltésnél. Célmegjelölő totál értelmetlennek tűnik. Álcát heavyre minek. Elfogytak. Pedig valamit választanom kéne.
Az átütést hagyjuk, pontossága még mindig nincs, páncélja nevetséges, a lőszer sebessége elképesztően sz@r, látótáv nincs.
Tököm ki van már, IS7-et ki ne húzzárok nem éri meg, álljatok meg T-10-nél. Azt mondják buffolták, de még mindig nincs normális szerepköre. Az átütést hagyjuk, pontossága még mindig nincs, páncélja nevetséges, a lőszer sebessége elképesztően sz@r, látótáv nincs, DPM-et hírből sem ismeri. Bármilyen szerepkörről van szó, van sokkal jobb tank. Ennek lejárt az ideje, hulladék, semmi más. Az egyetlen jó pont, hogy normális hp mennyisége van, de ettől nem lesz csataeldöntő tank. Ettől a bufftól jobb nem lett, csak kevésbé sz@r.
MrScheff egyik ...