- Köszönetek: 133
Kösz Mester
Tulajdonképpen 10-esig szeretnék eldöcögni
Persze élvezni közbe játékot is)
8asnál már szivni fogsz,föleg ha 10eek közé tesz be.Már énis bánom hogy annyira elöresiettem a tankokal,hogy minél több 10es legyen meg.8-9-10be már csak szivás van.Ünnepek és az iskolai szünet miatt most jön a sok félkegyelmü,és csak rosszabb lesz.
Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!
Sziasztok!
T54-nél mi a fontosabb, a lánc, vagy a top motor?
Azért kérdem, mivel az alap lánc elbír mindent...
Sziasztok! IS-7-re és ST-I-re jelenleg milyen felszereléseket javasolnátok? Type 4/Type 5 miatt megérheti rájuk repeszpáncélt tenni?
(IS-7-re még nem tettem semmit. ST-I töltésgyorsító-célzásgyorsító-vertstab trióval fut jó ideje a 3,4 s célzásidő miatt, de mivel 3. skillnél tart a legénység ezért arra gondoltam, talán a 2 pontosságjavítás egyikét cserélni lehetne valami hasznosabbra. VK100.01P-n a repeszpáncél nagyon jól bevált, de ott az ágyú egész kezes.)
Udv!
Megvan a t54 vegre es a T10-hez kozeledve felmerult egy kerdesem, megpedig az, hogy T62 vagy obj 140?
Mar lattam mas is kerdezte es en is feltettem mar a kerdest, de akkor meg annyira nem volt aktualis.
Inkabb az obj 140-et ajanlottatok es akkor az mellett is dontottem, de van egy kis bibi amivel most szembesultem, hogy fejlesztgetem a t54 modulokat, megpedig az, hogy a 2 agyu kozott amit ki kell fejleszteni a t62 es obj 140 elott eleg nagy a kulonbseg es sajnos pont a rosszabbik agyu van az obj 140 elott ami kicsit elbizonytalanitott, nem szivesen farmolnek ki + 60K xp-t a rosszabbik agyuval meg szinten nem tartom jo dolognak megszerezni azt a 200K xp-t az obj 140re.
Nagyon rosszabbul jarnek a T62-vel a 140hez kepest? Igazabol jelenleg es meg hosszu ideig csak random csataba hasznalnam, sajnos klanba "nem tudok" csatlakozni a jelenlegi helyzetem miatt.( bizonytalan aktivitas es ts-t se tudok hasznalni)
Az a 0.39-es szoras zavar nagyon az egyik agyunal, gondolom elegge szembe tuno a 0,33-hoz kepest..
A farncia T10 lightnak is 0.39-es szorasa van es nagyon rossz, eleg sokszor melle megy, ha tavolabbrol lovok...
Elore is koszonom a segitseget!
Sziasztok! IS-7-re és ST-I-re jelenleg milyen felszereléseket javasolnátok? Type 4/Type 5 miatt megérheti rájuk repeszpáncélt tenni?
(IS-7-re még nem tettem semmit. ST-I töltésgyorsító-célzásgyorsító-vertstab trióval fut jó ideje a 3,4 s célzásidő miatt, de mivel 3. skillnél tart a legénység ezért arra gondoltam, talán a 2 pontosságjavítás egyikét cserélni lehetne valami hasznosabbra. VK100.01P-n a repeszpáncél nagyon jól bevált, de ott az ágyú egész kezes.)
A stabilizátort levenném. Célzásgyorsító, venti, töltésgyorsító és pótellátmány. Én így használtam.
Igen mar elolvastam a 140 es a t62 elemzest is es igaz, hogy kedv csinalo csak az a franya +60k xp...
Mennyire rossz a gyakorlatban az obj 140 elotti 100mm D-10T 2 S agyu? Szivatnam magam vele vagy inkabb huzzam ki eloszor a 100mm D-54 agyut es ugy alljak neki az obj 140-nek?
Esetleg egyszer a nagyon tavoli jovoben kihuznam a t62-t is persze, ha van ertelme ugy, hogy mar megvan az obj 140.
mi a fenét kell a ...