Hát egyelőre kínszenvedés vele, 152mm akkor nyilván HE löszer csak.
Én csak HE lőszert használok a Kv2 152mm-es lövegével. Még akkor is sebez legalább 200-at ha nem üti át a páncélt. Azért tier IV - VIII-ban megszokták érezni. Nyilván tier VIII-ban kevésbé.
Csak egy tipp a nagy kaliberű HE löszerekhez. Ha valami jól páncélozott tankot vagy TD-t kell szemből inzultálni és még a gold is kevés hozzá, érdemes a hasa alá a földbe éreszteni egy-két HE-t. Elég kiszámíthatatlan a hatása, de jobb mint a semmi.
Megvettem a KV2 kipróbálásra illetve kicsit fun tanknak.
Az lenne a kérdésem melyik lövegével érdemes használni 152mm troll(kisebb páncélátütés, nagyobb sebzés) vagy a 107mm löveggel (nagyobb átütés, kisebb sebzés, de gyorsabb töltés) ?
Még 1 kérdés milyen lőszerrel csak HE?
152 mm-essel, és csak HE skúlóval (esetleg néhány prémet egy-két kicsit izmos gép ellen, bár akkor meg várhatsz a reloadra)
Annyival árnyalnám, hogy a kicsit izmos gépek ellen a löveg szórása miatt a prémiumnak kicsi lehet az átütése, ezért gyenge pontot csak közelről érdemes vele lőni. Papír harckocsik vagy nagyobb felületű vékony páncélzat (oldal, far) ellen lehet messzebbről is használni. Szerintem.
Brutális érzés, amikor elfogy a KV-2-ből a lőszer. Mintha megállna a Föld forgása és keringése, és a sokkra a spájzba mennénk egy felesért, és amikor kinyitnánk az ajtót, a Hold lenne bent, aki megitta az összes pálinkát.
Szia!
A KV-13 csak kicsit mozgékonyabb a t43-nál(teszt szerveren így vettem észre) másban szerintem nem nagyon különbözik( saját vélemény, ajánlom próbáld ki teszt szerveren ahogy én tettem)
Hali. Igen a KV-13 kicsit mozgékonyabb, meg jobban páncélozott is mint a T-43. Sokkal több skulót képes pattintani, az ágyú ugyanaz, viszont a töltésidő 0,5 mp-el több volt, ugyanolyan felszereltséggel. Én nagyon csíptem, igaz kb. 1 évvel ezelőtt játszottam vele, azóta gondolom ez is változott.A teszt szeró jó ötlet, várd meg amíg jön a következő és próbáld ki. Azt is vedd figyelembe, hogy a KV-13-ból nincs hova tovább.
KV-13 sokkal "megbocsátóbb" mint T-43. Jobb a páncél, mozgékonyabb, simán lehet vele agresszívan trollkodni, T-43-mal csak óvatosban... szerintem jobban használható mint T-43, csakhát.. zsákutca...
Nekem nem nagyon jött be a T-43. A T-44 már jobb volt, de az se igazán állt kézre. Bár nem sok időt adtam nekik, mindig közbejött egy kedvezmény és vettem is az újat. Így igazságtalan lenne leszólni őket.
megint megvettem kár volt.....
minden 2 csatában kigyullad,puha fos lett.Az ammorack-ről nem is beszélve...
Kb. fél éve nekem is volt még, tényleg elég sokszor kap ammót, nagyon idegesítő volt, már azon gondolkodtam hogy teszek bele vizes lőszertartót, de aztán hagytam. De a tierjében még így is sokkal jobb mint az IS-8 és a 7. A 8-at szétkapják pillanatok alatt mint Floki a lábtörlőt, de legalább jó a lövege. A 7 pont az ellenkezője: jó páncél, sokat tud pattintani, de a lövege egy fos, össze vissza szór a szélrózsa minden irányába. De a lényeg, hogyha az IS-3-at szenvedésnek éled meg, a 8-at meg se vedd inkább...
Battlefield 2D style