Így van 1hét vodka meg serbnek is ebbol tankolák a moskvicsot. Az én prémium tank állományom azért kissebb . Ha veszel sok prémium tankot nem kapsz valamilyen tankot ajándékba? Valahol olvstam hogy egy játékosnak megvolt a megveheto prémium tankok nagy része és kapott ajándékba super pershinget. Amúgy szép gyujtemény GRATULA.
Így van 1hét vodka meg serbnek is ebbol tankolák a moskvicsot. Az én prémium tank állományom azért kissebb . Ha veszel sok prémium tankot nem kapsz valamilyen tankot ajándékba? Valahol olvstam hogy egy játékosnak megvolt a megveheto prémium tankok nagy része és kapott ajándékba super pershinget. Amúgy szép gyujtemény GRATULA.
Köszönöm a GRAT-ot.
Nos, én nem kaptam ilyen lehetőséget, pedig a Type-59-ért odaadnám a felét!
A T26E4 azt kifarmoltam, a többit vettem.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Red_Darth_Wader
Eddig azt hittem, hogy prémium tanknak azt hívják, amit pénzért lehet megvásárolni... és ezek a Fejlesztés-ben is fel vannak tüntetve, onnan lehet kiválasztani... de ez a SU-85l nincs ott... hogyan lehet ilyet venni/szerezni/kifejleszteni?
van javaslatod, hogyan lehetne nekem egy ilyen tankom?
Te hogy "szerezted" a SU-85l-t?
Milyen érzés vele játszani (akár összehasonlítva a SU-85-el, illetve a STUG III-al)?
Köszönöm...
Van pár prém, amit csak akcióban lehet venni. Nekem öt ilyen van:
- KV-220
- 5. francia prém arty
- 4. prém német heavy (mini maus)
- Tetrarch
- Su-85i
FIGYELNI KELL, és sok pénz, általában 14,500 arany "mellé" adják őket.
Pont úgy játszom, mint a SU-85/STUG td-ket - főleg kempelek hátul és lövök, de ha kell, simán megyek előre és támadok, mert nem olyan papír mint a Pzsfl vagy a Nashorn vagy Alexto.
Nem sok csatát mentem vele, de nem is vagyok pro csak átlag játékos. Nekem 75% win rate eddig, ilyen stat van:
(ja, és a kért lista)
Mellékletek:
Last edit: 11 éve 2 hónapja by Tiger205_Bp.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Red_Darth_Wader
Naponta kérdik meg és naponta az a válasz amelyikkel jól tudsz játszani.
T5-6ban azzal játsszál amelyikkel sikeres vagy, így élvezed a játékot és a pénz is gyűlik.
E-100-nak egyébként két titka van:
-Full gold
-Sidescrape bármi áron és lövés után, vagy mikor látod, hogy valaki erősen téged figyel forgasd be a tornyot is, ha ezt megcsinálod, meg még mozogsz is hozzá egy kicsit lőhetik rá a HEAT-et húsvétig...
Amúgy ha egy jó IS-7 klónt szeretnél, akkor ott a Obj263, igaz nincs rajta torony, de minden jó megvan benne, ami az IS-7-ben is (tornyot leszámítva).
Nagyon sokan lebecsülik, mert a "gyors, papír, kicsit lövő" TD ágon van. Aztán mikor kifordulsz eléjük, ők meg lányos zavarukban meglövik a felső lemezt csodálkoznak, hogy nem viszi a JpzE-100.
Egy nagyon mocskos TD, szerintem most a legjobb az összes tier10 között, hogy a többieket lentebb húzták. Teljesen önálló, úgy mozog mint egy med, a páncélja olyan mint a legkeményebb nehezeké és az ágyúja is tiszta rárántás kategória.
1v1-ben bármit megerőszakolsz vele a WTF E-100-on kívül, de ha ügyesen csinálod még őt is kikapod két lövésből.
Nekem most 9,5 sec-enként tölt BiA nélkül, gyakorlatilag nem bírnak vele mit kezdeni, még ha tudja is hol kell lőni, DPM párbajban úgyis te nyersz.
A legjobb pedig, hogy nem kell erőltetni vele a TD-zést, én ráraktam töltésgyorsító, célzásgyorsító, javító láda kombót és uccu be a közepébe. Szétver mindent.
Én mindig is utáltam az IS-7-et, nem játszottam vele soha, csak CW-n, de az Obj most biztos benne van a top5 kedvenc tankom között.
Szerk.: Az egyetlen gáz ezzel a tankkal, hogy az út hozzá igen csak..hmm néger bránerekkel van kikövezve. Neki se indulj a Su-100M-nek és az Uralmash-nak legalább egy 6. érzék-es parancsnok nélkül.
Sajnos nagyon igazad van SU-100M1-et ma vettem meg,ehhez képest a Su-152 egy álom volt
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: stevedoki
Battlefield 2D style