Jelenleg 125 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Gratula hozzá. Minden ingyen megszerezhető ládát kiszoktam venni az ...
bazsikatoma 1 órával ezelőtt
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Nekem tetszik az ingyen ládából meglett az SFAC 105.
krazso 4 órával ezelőtt
Nem minden esetben. Nekem a kígyós eventnél 150 láda ...
Mikroby 12 órával ezelőtt
Neked köszönhetem, mivel magamtól elfelejtettem volna ránézni. Köszi!
Tas_Lee 20 órával ezelőtt
Akkor adja be ha nem vásárolsz eventen ládát. Én ...
máté.tóth 1 napja
Már rég befejeztem ezt a Waffenträger. Ez is olyan ...
Shunz 1 napja
Áááá, nem adja a harmincat.
Sixtyfeetofbridge 1 napja
A befejezéshez nem lehet köze, mert én is látom ...
21Megahertz 1 napja
Érdekes. Azután kaptam meg, amikor befejeztem a 20 szintet ...
PZoli 1 napja
Nem mindenkinek adja. Nekem nincs ilyen ajánlatom...
Shunz 1 napja
Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 2 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 2 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 2 napja
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 2 napja

Szovjet harckocsik

11 éve 5 hónapja #38901 Írta: resek
Megválaszolva: resek

Szevasztok!

IS7-ről szeretném tudni a véleményeteket/tapasztalataitokat,eddig kevés jót és elég sok rosszat hallottam róla.

Artyrom! Andy múltkor csak ennyit mondott rá: "I don't like it!"

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

11 éve 5 hónapja #38908 Írta: Artyom1986
Megválaszolva: Artyom1986

Szevasztok!

IS7-ről szeretném tudni a véleményeteket/tapasztalataitokat,eddig kevés jót és elég sok rosszat hallottam róla.

Artyrom! Andy múltkor csak ennyit mondott rá: "I don't like it!"

Hát ezen most jót röhögtem :P

11 éve 5 hónapja #38923 Írta: Caesar_cart
Megválaszolva: Caesar_cart
Hellóóó mindenki! :)

Gondoltam ennek itt jó helye lesz, ha másért nem is de kedvcsinálónak az orosz TD-hez biztos! ;)
Véletlenül keveredtem 8-as csatába!
Jött is a NOOB-ozás rendesen, de a végére elcsitultak a rosszmájúak! :evil:
És ha nem szed ki az arty, kilövöm a Borsig-ot is!!! :P

Mellékletek:

11 éve 5 hónapja #38925 Írta: Mir4g3
Megválaszolva: Mir4g3

Szevasztok!

Szinte sebezhetetlen torony, troll test páncél (ha olyan kedve van lepattint mindent mindenhonnan vagy elnyel)

Nem sniper tank, igazi közel harcos, ilyenkor lehet a legjobban használni a páncélt és az ágyút is. Elég gyors jó kezekben még mindig nagyon komoly ellenfél bármilyen tanknak. Átütése nem a legjobb de közelről a legtöbb T10-et át viszi a sima is, ha valami kemény jön akkor marad az arany azért az szinte minden helyzetben elég átütést biztosít.

11 éve 5 hónapja #38933 Írta: Artyom1986

Szevasztok!

Szinte sebezhetetlen torony, troll test páncél (ha olyan kedve van lepattint mindent mindenhonnan vagy elnyel)

Nem sniper tank, igazi közel harcos, ilyenkor lehet a legjobban használni a páncélt és az ágyút is. Elég gyors jó kezekben még mindig nagyon komoly ellenfél bármilyen tanknak. Átütése nem a legjobb de közelről a legtöbb T10-et át viszi a sima is, ha valami kemény jön akkor marad az arany azért az szinte minden helyzetben elég átütést biztosít.

Szóval akkor azt mondod vágjak bele bátran? Jelenleg IS8-al szenvedek,nagyon noob vagyok hozzá :oops:

11 éve 5 hónapja #38935 Írta: Mir4g3
Megválaszolva: Mir4g3
IS8-on csak az ágyú értékelhető, nem a legjobb tank. :S

11 éve 5 hónapja #38951 Írta: OdinHUN
Megválaszolva: OdinHUN
WZ-111-et tudnám ajánlani, mint alternatívát IS-7 helyett. Nekem százszor jobban bejött. A 130-as azzal a mobilitással nagyon viccessé teszi. Mikor medeknek utánalépsz azzal a mángorlóval egy kicsit megszoktak sértődni. :D
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: tibi144, Tiger205_Bp, mrlajos

11 éve 5 hónapja #38954 Írta: Lidercnyomas
Megválaszolva: Lidercnyomas
[/quote]Szóval akkor azt mondod vágjak bele bátran? Jelenleg IS8-al szenvedek,nagyon noob vagyok hozzá :oops:[/quote]

Az IS-8 eleinte nem elvezhető, de ha összeszoktok értékelni fogod hidd el.
Az IS-7-et kihúztam, már csak meg kell venni. A tesztszerón nyomultam vele és nagyon megtetszett. Elég frusztráló tud lenni, mikor a JagdTiger jobb lövegével többször is rálövök de pattint! Szóval várom mikor lesz meg a hiányzó 3 milla ...

11 éve 5 hónapja - 11 éve 5 hónapja #38957 Írta: dozer00
Megválaszolva: dozer00
az is7 az egyik ha nem a legszarabb top tier tank...

Az én tanácsom > vegyél tankot.

Olyat amivel valóban lehet játszani, nem ilyen "seggből-szájba" tank, amivel odaizzad a valagad h kihozd belőle azt , ami a jó tankokban már ott van és csak rendeltetés szerűen kell őkethasználni. Ezekhez a tankokhoz nem kell + skill h úgy tudj játszani, ahogyan szeretnél. (könnyen, szórakozva, nem idegeskedve)

11 éve 5 hónapja - 11 éve 5 hónapja #38963 Írta: Serious_Threat
Megválaszolva: Serious_Threat
itt nagyjából mindent leírtam, amit tudni kell az IS-7-ről:
forum.worldofta...914709

11 éve 5 hónapja #38969 Írta: Artyom1986
Köszönöm a véleményeket,okosabb lettem de még inkább nem tudom eldönteni megéri-e kifejleszteni :P

az is7 az egyik ha nem a legszarabb top tier tank...

Az én tanácsom > vegyél tankot.

Olyat amivel valóban lehet játszani, nem ilyen "seggből-szájba" tank, amivel odaizzad a valagad h kihozd belőle azt , ami a jó tankokban már ott van és csak rendeltetés szerűen kell őkethasználni. Ezekhez a tankokhoz nem kell + skill h úgy tudj játszani, ahogyan szeretnél. (könnyen, szórakozva, nem idegeskedve)

És milyen top tier tankokat ajánlanál? B)

11 éve 5 hónapja #39008 Írta: dozer00
Megválaszolva: dozer00
Heavy tankot biztos nem..... azon nagyon nagyon sokat kellene változtatni h élvezetes legyen velük játszani, mondjuk olyan 2500-3k hpval már elindulnék ahogyan azt kell velük, amíg van olyan ami épp hogy nem 1 lövés addig nem szopatnám magam....

E100, E5, (ezek az igen talán kategória).

És minden valamire való td, (fv, német vadmalac td, [nem! nem a szar jagdpze100], e3/e4, foch155.

Med > batchat , minden orosz ,

arty ( angol , amerikai)

AMi nincs itt, azok nem felelnek meg annak a követelményeknek amiket a kategóriájuk támaszt (mert valamilyen statjuk szar arra a funkcióra (pl :mint a német e50m, na az nem med hanem egy szar hibrid, mindenre jó tehát semmire sem igazán...)

De nagyjából amit cw-re visznek azok a jó tankok. 1-1 kivétellel ami nincs ebben a listában vagy kifelejtettem.

Nem vagyok megmondó ember, de Mirage akinek sok példa áll rendelkezésére őt kérdezd meg.

A kérdést pedig így tedd fel neki, hogy ne tudjon mellébeszélni. :whistle:

Pl heavynél, mi az a heavytank amit a kategóriájának a top 3 helyezettjének megjelölne. (sztem e100al fogja kezdeni)

Melyik az a médium tank ami közel 100%osan ki tudja elégíteni azt a tevékenységi kört ami médium tankkal való játékstílusnak hívunk. (tehát nem sniperkodunk a pusztán a bokorban a frontvonal mögött 3 km-el :P )

Aztán hogy kinek mi tetszik az más kérdés. Ő valószínűleg és én is azt írjuk és fogjuk leírni, hogy melyik a best of 3 legjobb. Mivel van legjobb abban a tekintetben hogy melyik a kategóriájában a legmegfelelőbb az adott feladatkörre, és áll helyt a legtöbb helyzetben.
Köszönöm ha elolvastad a sok hablatyolásom.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: tibi144, Szete58

11 éve 5 hónapja #39025 Írta: Artyom1986

Heavy tankot biztos nem..... azon nagyon nagyon sokat kellene változtatni h élvezetes legyen velük játszani, mondjuk olyan 2500-3k hpval már elindulnék ahogyan azt kell velük, amíg van olyan ami épp hogy nem 1 lövés addig nem szopatnám magam....

És minden valamire való td, (fv, német vadmalac td, [nem! nem a szar jagdpze100], e3/e4, foch155.

arty ( angol , amerikai)

AMi nincs itt, azok nem felelnek meg annak a követelményeknek amiket a kategóriájuk támaszt (mert valamilyen statjuk szar arra a funkcióra (pl :mint a német e50m, na az nem med hanem egy szar hibrid, mindenre jó tehát semmire sem igazán...)

De nagyjából amit cw-re visznek azok a jó tankok. 1-1 kivétellel ami nincs ebben a listában vagy kifelejtettem.

Nem vagyok megmondó ember, de Mirage akinek sok példa áll rendelkezésére őt kérdezd meg.

Pl heavynél, mi az a heavytank amit a kategóriájának a top 3 helyezettjének megjelölne. (sztem e100al fogja kezdeni)

Melyik az a médium tank ami közel 100%osan ki tudja elégíteni azt a tevékenységi kört ami médium tankkal való játékstílusnak hívunk. (tehát nem sniperkodunk a pusztán a bokorban a frontvonal mögött 3 km-el :P )

Aztán hogy kinek mi tetszik az más kérdés. Ő valószínűleg és én is azt írjuk és fogjuk leírni, hogy melyik a best of 3 legjobb. Mivel van legjobb abban a tekintetben hogy melyik a kategóriájában a legmegfelelőbb az adott feladatkörre, és áll helyt a legtöbb helyzetben.

Eddig két 10es tankom volt,Object268 és az E100.Object 268 nagyon jó td,főleg amíg észre nem veszik :D

E100-at úgy 100 meccs után eladtam,arty és gold mágnesnek éreztem utána visszavettem az E75-öt,ami azóta is megvan és imádom.Biztosan nagyon jó az E100 is csak én vagyok hozzá balf..z :oops:

T11e04 vonalon lassan meglesz a T30,bár az E4től nem tudom mit "várjak" :blink:

Köszönet a kimerítő válaszodért!!! B)

11 éve 5 hónapja - 11 éve 5 hónapja #39027 Írta: OdinHUN
Megválaszolva: OdinHUN
E-100-nak egyébként két titka van:
-Full gold
-Sidescrape bármi áron és lövés után, vagy mikor látod, hogy valaki erősen téged figyel forgasd be a tornyot is, ha ezt megcsinálod, meg még mozogsz is hozzá egy kicsit lőhetik rá a HEAT-et húsvétig...

Amúgy ha egy jó IS-7 klónt szeretnél, akkor ott a Obj263, igaz nincs rajta torony, de minden jó megvan benne, ami az IS-7-ben is (tornyot leszámítva).
Nagyon sokan lebecsülik, mert a "gyors, papír, kicsit lövő" TD ágon van. Aztán mikor kifordulsz eléjük, ők meg lányos zavarukban meglövik a felső lemezt csodálkoznak, hogy nem viszi a JpzE-100.
Egy nagyon mocskos TD, szerintem most a legjobb az összes tier10 között, hogy a többieket lentebb húzták. Teljesen önálló, úgy mozog mint egy med, a páncélja olyan mint a legkeményebb nehezeké és az ágyúja is tiszta rárántás kategória.
1v1-ben bármit megerőszakolsz vele a WTF E-100-on kívül, de ha ügyesen csinálod még őt is kikapod két lövésből.
Nekem most 9,5 sec-enként tölt BiA nélkül, gyakorlatilag nem bírnak vele mit kezdeni, még ha tudja is hol kell lőni, DPM párbajban úgyis te nyersz.
A legjobb pedig, hogy nem kell erőltetni vele a TD-zést, én ráraktam töltésgyorsító, célzásgyorsító, javító láda kombót és uccu be a közepébe. Szétver mindent.
Én mindig is utáltam az IS-7-et, nem játszottam vele soha, csak CW-n, de az Obj most biztos benne van a top5 kedvenc tankom között.

Szerk.: Az egyetlen gáz ezzel a tankkal, hogy az út hozzá igen csak..hmm néger bránerekkel van kikövezve. Neki se indulj a Su-100M-nek és az Uralmash-nak legalább egy 6. érzék-es parancsnok nélkül.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: mcsp, kharon00, Tiger205_Bp, Parkway

11 éve 5 hónapja #39045 Írta: Popika
Megválaszolva: Popika

arty ( angol , amerikai)

is-7 szar tank?... nah ezt is megéltük...bármelyik X-est gond nélkül belehet vele verni olyan toronnyal ami szinte átüthetetlen, jóó mobilitás, átütésre is csak a Mausnél kell gold, am visz mindent. nemtom mi vele a probléma, én imádom.

Másik, legjobbak közt a francia X-es fos?

Ha az is-7 szar akkor a fos szószerint egy "FOS"
igaz 3 lövés, de mien áron....
1. 47 s visszatöltés+ lövedékenként 5 s ami így 1 perc fölött van 3 lövés ami átlag 20s fölött van.... 700-800 dmg-ért ami borzasztó visszaatöltési idő.
2.Arty védelme nem 0 hanem -99
3. Elég pontatlan, legalább 1 óra a szűkülési idő.
4. 3-ból ritka az h mnd a 3 átüt v talál..
5.hatalmas weak spot. bármelyik tier IX- (jobb VIII)-as belövi. :pinch: :pinch:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Silver

Téma: OFF topik

• Kopasz0721 profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Hiányos a golyókészlet ... ettől minden...
    • Írta: Kopasz0721
    • 3 órája 51 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 2 napja 10 órája ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 1 hete 1 napja ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 4 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 5 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.