Jelenleg 68 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Gratula hozzá. Minden ingyen megszerezhető ládát kiszoktam venni az ...
bazsikatoma 2 órával ezelőtt
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Nekem tetszik az ingyen ládából meglett az SFAC 105.
krazso 5 órával ezelőtt
Nem minden esetben. Nekem a kígyós eventnél 150 láda ...
Mikroby 13 órával ezelőtt
Neked köszönhetem, mivel magamtól elfelejtettem volna ránézni. Köszi!
Tas_Lee 22 órával ezelőtt
Akkor adja be ha nem vásárolsz eventen ládát. Én ...
máté.tóth 1 napja
Már rég befejeztem ezt a Waffenträger. Ez is olyan ...
Shunz 1 napja
Áááá, nem adja a harmincat.
Sixtyfeetofbridge 1 napja
A befejezéshez nem lehet köze, mert én is látom ...
21Megahertz 1 napja
Érdekes. Azután kaptam meg, amikor befejeztem a 20 szintet ...
PZoli 1 napja
Nem mindenkinek adja. Nekem nincs ilyen ajánlatom...
Shunz 2 napja
Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 2 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 2 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 2 napja
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 2 napja

Szovjet harckocsik

11 éve 5 hónapja #38166 Írta: Aaron_Ramsey
Megválaszolva: Aaron_Ramsey
Hehe gl&hf...

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

11 éve 5 hónapja #38167 Írta: tankaranka69
Megválaszolva: tankaranka69

Félre értesz! Én nem is láttam a PZt! Épp pozíciót foglaltam volna egyből indulás után és kaptam is a 3 lövést! Csak annyit írt, hogy egy PZIv lőtt meg, ki! Semmi más, még a hatodik érzék sm jelzett egyáltalán! Amúgy meg az én fikázásomat mindenki hiszi! Azt nem kell bizonyítani! A ti csodáitokat az IS-3al! Na azt kéne már be mutatni nem csak ugatni! Addig mint írtam fing a szélben! Majd ha itt előttem, a saját szemem láttára az én IS-+ gépemmel az én accountomból egy fél napi játék után is nyereséget produkáltok, hozzátok azt a sok kreditet amit írtok itt, na akkor fejet hajtok előttetek és el is tűnök innen! De addig én nem hiszek ezeknek! Én azt mondom, ne mond, mutasd, akkor el hiszem hogy tudod!Ja és ne ilyen vissza játszásokkal, mert ugye 21. századot írunk és ezeket a szarokat úgy tudjátok manipulálni hogy na! Én még azt sem tudom, hogy egy ilyen vissza játszást hogy kell meg szerezni, pláne utólag! Tehát, én a saját két szemembe bízok! A Kaja az én reszortom! Csak lássam már, mert addíg csak "száj" karate az egész, és semmiről nem győztök meg!

Mi van veled öcsém? Már napok óta azt olvasom tőled, hogy az IS-3 ilyen szar meg olyan szar, meg hogy bizonyítsák be neked az ellenkezőjét. Azt írod, hogy "addíg csak "száj" karate az egész, és semmiről nem győztök meg". Figyelj, senki nem akar itt téged meggyőzni, bizonygatni neked meg főleg. Ha nem tetszik és nem tudsz vele játszani, akkor add el, cseréld el kolbászra vagy gyújtsd fel, mit bánom én, senkit nem érdekel. A fórumlátogatók nem azért vannak itt, hogy neked bizonygassanak. Elmondták a tapasztalataikat, megosztották veled a véleményüket és ennyi. Nincs virnyákolás meg sírás-rívás, nyüszítés, mint valami buzibárban!
Ha meg az egész játék nem tetszik vagy csak béna farok vagy hozzá, hogy fejlődjél, akkor töröld le a fenébe és kíméld meg magadat, de főleg minket a hülyeségeidtől. Itt csupa jószámdékú ember próbált veled értelmesen kommunikálni, de te csak csaholsz, mint egy kutya és hajtogatod a magadét.
Kapd össze magad öcsém, fejezd be a rinyálást és gyakoroljál orrvérzésig vagy keress magadnak az értelmi színvonaladnak megfelelő játékot, mindannyiunk nyugalma érdekében!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Caesar_cart

11 éve 5 hónapja - 11 éve 5 hónapja #38169 Írta: Tusy
Megválaszolva: Tusy
- IS-3 az egyetlen fullos t8-as gépem, régen sokat mentem vele de egy időben csak +t2-be rakott és ott nem boldogultam vele gold ammo nélkül. De akkor is úgy használtam, hogy előtte kisebb tierben összeszedtem +20k creditet (5-6 csata), hogy túl sokat ne bukjak vele
- a csapat elosztása lehetett volna jobb is, de ezt kaptam. Ha hátul maradok talán többet sebzek de így nem mertek minket lerohanni (csak engem a végén) és legalább nyertünk

edit:
- IS nekem jobban bejött, pláne ha csúcsragadozó (de úgy a KV-1 is király tud lenni t5-ben). Most az volt

Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: resek

11 éve 5 hónapja - 11 éve 5 hónapja #38173 Írta: resek
Megválaszolva: resek

Az IS-3 bár nem olyan jó mint régen, de még mindig az egyik tier8 legjobb közelharcra. A frontját lenerfelték, így már átlőhető, de nem rosszabb az átlagnál. A sebessége egy heavy tankhoz képest még mindig nagyon jó (Warthog írása alapján ez se felel meg a valóságnak de mindegy). Lehet vele meglepetéseket okozni. A torony szintén nerfelve lett, de épp elég kemény. Ha nem bambulsz vele, mozgás közben nem gyakran fogják belőni. Alacsony tank, a többi tulajdonságával kombinálva ez annyit jelent hogy belemászol az ellenfél (pl: TigerII) pofájába/oldalába és MOZOGSZ hogy ne tudja a tornyot kicsipkézni, akkor sok esélye nincs ellened. A sarkon kitenni az első/hátsó lánckereket öngyilkosság. Sidescrape-el viszont nagyon szépen lehet pattogtatni. "...szigorúan arany mentesen, mert az csalás..." - az bizony, de veled szemben ha nem használod. Jön szembe pár tier6 és arannyal kicsipkéz. Még szép. Ellenkező esetben semmi értelme hogy rád lövöldözzenek. Szóval nyugodtan tölts te is ha mással nem megy és megéri a drága lőszer. Az "arany lőszer" mellesleg elég elavult kifejezés abból a rég letűnt korból, mikor még csak aranyért lehetett venni és tényleg előnyt jelentett. Azóta már minden megváltozott és a játék többé-kevésbe újra lett egyensúlyozva hogy az erőviszonyok helyreálljanak.

Tény, hogy most már minden tier5+ hk-nak kell az aranylőszer, aminél egy teljes lőszerkészlethez viszonyított 15-20%-os arány elfogadható, sőt kötelező, nem szégyen az. Csak az az égő ha valaki folyamatosan azt köpögeti, mert úgy bizony az életbe nem tanulja meg a tankhitzone-okat.

11 éve 5 hónapja #38184 Írta: kipeti
Megválaszolva: kipeti

Az IS-3 bár nem olyan jó mint régen, de még mindig az egyik tier8 legjobb közelharcra. A frontját lenerfelték, így már átlőhető, de nem rosszabb az átlagnál. A sebessége egy heavy tankhoz képest még mindig nagyon jó (Warthog írása alapján ez se felel meg a valóságnak de mindegy). Lehet vele meglepetéseket okozni. A torony szintén nerfelve lett, de épp elég kemény. Ha nem bambulsz vele, mozgás közben nem gyakran fogják belőni. Alacsony tank, a többi tulajdonságával kombinálva ez annyit jelent hogy belemászol az ellenfél (pl: TigerII) pofájába/oldalába és MOZOGSZ hogy ne tudja a tornyot kicsipkézni, akkor sok esélye nincs ellened. A sarkon kitenni az első/hátsó lánckereket öngyilkosság. Sidescrape-el viszont nagyon szépen lehet pattogtatni. "...szigorúan arany mentesen, mert az csalás..." - az bizony, de veled szemben ha nem használod. Jön szembe pár tier6 és arannyal kicsipkéz. Még szép. Ellenkező esetben semmi értelme hogy rád lövöldözzenek. Szóval nyugodtan tölts te is ha mással nem megy és megéri a drága lőszer. Az "arany lőszer" mellesleg elég elavult kifejezés abból a rég letűnt korból, mikor még csak aranyért lehetett venni és tényleg előnyt jelentett. Azóta már minden megváltozott és a játék többé-kevésbe újra lett egyensúlyozva hogy az erőviszonyok helyreálljanak.

Tény, hogy most már minden tier5+ hk-nak kötelező az aranylőszer, aminél egy teljes lőszerkészlethez viszonyított 15-20%-os arány elfogadható, sőt kötelező, nem szégyen az. Csak az az égő ha valaki folyamatosan azt köpögeti, mert úgy bizony az életbe nem tanulja meg a tankhitzone-okat.

Én inkább repeszt viszek magammal 3-6db-ot a WTF-ok miatt, gold is szokott nálam lenni de szinte sose használom, mert ahonnan a sima ap lepattan onnan a gold is, illetve ha mellé megy akkor a gold is mellé megy :) én inkább 1-2 hónap tank hitzone mod tréninget ajánlom, akkor meg tanulja az ember hova kell lőni és olcsóbb is. Így 10es szinten egy bukott csatában nem eget rengető a minusz kredit általában 3-6000 nyertesben meg volt már 30k profit is. Csak meg kell tanulni hova szabad és hova nem szabad lőni.

11 éve 5 hónapja #38191 Írta: resek

Gyerekek! Ne csak a billentyűzetet koptassátok! Hát én egyelőre csak 5 prémium skúlót vettem és jóval több veszteségem volt mint normálba! Mutassátok meg, ne mondjátok! "Messziről jött ember azt mond amit akar"! Ha itt előttem fél napot játszva hozzátok a csodát akkor el hiszem hogy én vagyok a hülye és meg hajlok előttetek! De addig míg nem mutatjátok a szavaitok csak fing a szélbe! Fingani meg én is tudok! Na, most volt egy "játék" még el sem indultam és három lövésből kilőtt egy PZIV honnan, hogy azt ne kérdezzétek, mert csak azt írta hogy az lőtt ki! Szemből! Továbbra is várom a csodamutatók jelentkezését!

A PzIV.nek max. camo-értéke volt (116), RVC-t maximálisan kihasználva nem kizárt, hogy talált egy bokor vagy lombkoronát. Amit te mondasz az nem más, mint kiváló példa arra: mi történik ha egy full-camo, full-skill legénység bemér egy nála kevesebb tapasztalattal/skillel rendelkező játékost. Egy tegyük fel 30-as tárban az 5 aranyskuló bőven elég csak tudni kell mikor kell használni. A "Hatodik érzék" nem csak skillben jó, nem árt ha a valóságban is megvan a játékosnak.

11 éve 5 hónapja #38193 Írta: resek
Fingottam. Bocs ha büdös.

11 éve 5 hónapja - 11 éve 5 hónapja #38194 Írta: Daveran
Megválaszolva: Daveran

Gyerekek! Ne csak a billentyűzetet koptassátok! Hát én egyelőre csak 5 prémium skúlót vettem és jóval több veszteségem volt mint normálba!

Nem azt mondják hogy spam-eld szét az ellenfél fejét arany lőszerrel , mert az tényleg veszteséges , de ha tudod hogy nehéz helyzetbe vagy akkor ésszel de süss el 1-2őt az ellenfél arcára.

11 éve 5 hónapja #38195 Írta: resek

Tény, hogy most már minden tier5+ hk-nak kötelező az aranylőszer, aminél egy teljes lőszerkészlethez viszonyított 15-20%-os arány elfogadható, sőt kötelező, nem szégyen az. Csak az az égő ha valaki folyamatosan azt köpögeti, mert úgy bizony az életbe nem tanulja meg a tankhitzone-okat.

Én inkább repeszt viszek magammal 3-6db-ot a WTF-ok miatt, gold is szokott nálam lenni de szinte sose használom, mert ahonnan a sima ap lepattan onnan a gold is, illetve ha mellé megy akkor a gold is mellé megy :) én inkább 1-2 hónap tank hitzone mod tréninget ajánlom, akkor meg tanulja az ember hova kell lőni és olcsóbb is. Így 10es szinten egy bukott csatában nem eget rengető a minusz kredit általában 3-6000 nyertesben meg volt már 30k profit is. Csak meg kell tanulni hova szabad és hova nem szabad lőni.

Én további 15%-kal HEAT, a maradék 60-70%-ban meg AP-skulót, mert sokszor rakott össze magasabb osztályú gépekkel.

11 éve 5 hónapja #38198 Írta: mistadabolina
Megválaszolva: mistadabolina
Üdv.

Figyu szotyi, egy pár sráccal összerántok egy gyakorló szobát a kedvedért. 1-1,5 órát hajlandó vagyok, és ők is rád áldozni az időnkből, csak azért hogy megmutassuk hogy is kell azt a általad útálatosnak tartott IS3-at használni. Ja, plusz infó nehogy elfogyjon a kredited: gyakorló szobában nincs javítási költség, csak a lőszert kell fizetni, ellenben bevétel sincs. Ha ez így megfelel neked 15 óra után keress meg a játékban.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Caesar_cart

11 éve 5 hónapja #38199 Írta: Mir4g3
Megválaszolva: Mir4g3
szotyimag

Ilyen teljesítménnyel az is csoda, hogy nem bannoltak bot miatt. :evil:

Ezekkel az eredményekkel még 1 prém tank is mínuszt termelne nálad, Tier 5 tankokkal több sebzést osztok ki mint te szegény IS3-al. :whistle:

A helyet hogy itt virnyákolsz, inkább maradnál csendbe minek kiabálod szét, hogy mekkora retek NOOB vagy ? :sick:
Mellékletek:

11 éve 5 hónapja #38202 Írta: mistadabolina
Megválaszolva: mistadabolina
Hali.

Mir4g3, az valóban 564 sebzés, vagy a kijelölésnél lemaradt egy karakter? :-)

11 éve 5 hónapja #38204 Írta: Mir4g3
Megválaszolva: Mir4g3
Nem maradt ki :woohoo: ezt mind tudja a barátunk átlagosan hozni több mint 300 csatán keresztül. :side:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: mistadabolina

11 éve 5 hónapja #38207 Írta: Tusy
Megválaszolva: Tusy
- én akkor hagytam abba az IS-3-at amikor KV-1 t5-ben több sebzést osztott ki mint IS-3 tX-ben. A biztosítékot mégis az vágta ki, amikor IS-3-al egy KV-1S-t nem tudtam kiszedni 3 betalált lövésből (egy ház körül rohangáltunk, szóval 10m-20m távolságról van szó)

11 éve 5 hónapja #38214 Írta: Hecienda
Megválaszolva: Hecienda
Ne bántsátok, ha teljes képet nézünk akkor azaz 564 átlag feletti teljesítmény ;)

Téma: OFF topik

• Kopasz0721 profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Hiányos a golyókészlet ... ettől minden...
    • Írta: Kopasz0721
    • 5 órája 21 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 2 napja 12 órája ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 1 hete 1 napja ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 4 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 5 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.