Jelenleg 68 vendég és nincs Tag online
Német harckocsik topicban láttam, hogy volt aki mondta, h IS-3 ról nem készültek képek a II. VH -ban, nos, az első képben nem vagyok 100%, mert képleírást nem találtam hozzá, de a 2. szerintem esélyes, mivel az van ráírva, hogy Berlin, a háború után ezt nem hiszem, hogy ráírták volna. Egyébként, én is úgy tudom, hogy 13 darab került ki a háború végéig, a csapatokhoz, és harcban nem vettek részt.
Na, ez már érdekes. Megnéztem a képeket köszi. Azonban ha nem haragszol engem nem győztél meg.
Egyébként én mondtam, hogy az IS-3- nem került bevetésre a 2. vilgháborúban viszont azóta jött egy beírás miszerint az IS-3 harcolt a japók ellen mikor a ruszkik megnyitották a Keleti Frontot pár hónappal az augusztusi fegyverletétel előtt. Azonban erről sincs fénykép.
Sajnos az, hogy felraksz 2 képet orosz harckocsikról meneteben engem nem győz meg hiszen a minden nemzetnél működött a propagandagépezet, de az oroszoknál kapitális méreteket öltött. Ismerjük a nevezetes felvételeket, mikor kiállítottak zászlóaljnyi katonát a sztyeppe közepére, elmondták nekik hogy csak lövöldözzenek előrefele és ennyi.
Tehát hiába mozgókép - tök hiteltelen. Egyébként a mozgókép, még ha némafilm is sokkal hitelesebb egy fotónál, mert nehezebb szoftverrel megbuherálni.
Bár a jenkik ebben is kitettek magukért, mikor kiraktak a youtube-ra egy "Hitler titkos fegyverei" vagy hasonló címmel egy videót mely szerint a VW-t légifegyverként használták és B-17-eseket támadtak vele. Még a kísérleteket is mutatták. Tükrözték a brit felpattanó-bomba kísérleteit a brit partoknál, átmontírozták a gömb alakú gátrobbantó bombát VW-re és kész - tökéletes munka, de csak egy hoax. Amúgy a videó itt megtalálható:
Jelenleg van 5 olyan adat-ügynokség a világon, akik 100% hiteles filmfelvételeket tesznek közzé. Érdekes módon pont az Egyesült Államok-beli székhellyel is rendelkező olasz-osztrák-német tulajdonú Romano Archives egyik felvételét tette közzé valaki tegnap ezen a portálon. Na, ők aztán olyanok, hogy külön branch office rendszerük van területi képviselőkkel akik informátorként működnek. Ahogy közkézre (árverés, hagyatéki bolt, "ószeres" stb.) kerül egy film illetve ahogy elszáll egy titkosítás bizonyos dokumentum-állományról, az általuk kiküldött képviselő kiszáll a címre és olyan ajánlatot tesz amire nehéz nemet mondani.
Ez a baj a nettel, nagyon sok légbőlkapott valami van és ahogy bekerül egy kép, jön rá kapásból 3-4 magyarázat. A Romano Archives a történelmi hiteltelenség ellen harcol, ami a képállományukon látszik is (feltüntetnek minden adatot a filmekről).
Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!
- én akkor hagytam abba az IS-3-at amikor KV-1 t5-ben több sebzést osztott ki mint IS-3 tX-ben. A biztosítékot mégis az vágta ki, amikor IS-3-al egy KV-1S-t nem tudtam kiszedni 3 betalált lövésből (egy ház körül rohangáltunk, szóval 10m-20m távolságról van szó)
szotyimag
Ilyen teljesítménnyel az is csoda, hogy nem bannoltak bot miatt.
Olvastad a tippemet német pv-okra? A sztori a ruszki gépekre is áll gyakorlatilag.Na picit vissza a témához.
Már régóta szemezek a szovjet TD ággal, a hétvégén az akció miatt meg is vettem az 5öst a su-85-t.
Eddig (stockként)két egész jó köröm van vele, szóval az első benyomás jó
A kérdésem, mivel eddig csak az amcsi forgótornyos td vonalon játszottam milyen felszerelést ajánlotok rá?
Jobb híján eddig csak az álcaháló periszkópot dobtam át rá mert nemtudom mi kellene.
Ez a kettő evidensnek tűnik td-re, de mivel itt az egész harckocsit mozgatom jobbára ugye mindig ledobja a bónuszt.
A másik amit használni szoktam a töltésgyorsító, de az amcsikhoz képest a lassú célzás miatt a célzásgyorsítón is elgondolkodtam.
Szóval jelenleg káosz van a fejemben, örülnék ha valaki tenne egy kis igazságot (akár az egész ágról is az isu vonalon).
Nem az isu vonalat ajánlanám , nekem megvan a másik tier x orosz TD , sokkal jobb , mozgékony , gyors , páncélos , pontos és jó a camo-ja is , célzási idő annyira nem rémes azon a tankágon amit én játszottam , de szerintem az ISU tankágon is álcaháló , töltésgyorsító ajánlott , a harmadik meg akármi amit fontosnak érzel.Na picit vissza a témához.
Már régóta szemezek a szovjet TD ággal, a hétvégén az akció miatt meg is vettem az 5öst a su-85-t.
Eddig (stockként)két egész jó köröm van vele, szóval az első benyomás jó
A kérdésem, mivel eddig csak az amcsi forgótornyos td vonalon játszottam milyen felszerelést ajánlotok rá?
Jobb híján eddig csak az álcaháló periszkópot dobtam át rá mert nemtudom mi kellene.
Ez a kettő evidensnek tűnik td-re, de mivel itt az egész harckocsit mozgatom jobbára ugye mindig ledobja a bónuszt.
A másik amit használni szoktam a töltésgyorsító, de az amcsikhoz képest a lassú célzás miatt a célzásgyorsítón is elgondolkodtam.
Szóval jelenleg káosz van a fejemben, örülnék ha valaki tenne egy kis igazságot (akár az egész ágról is az isu vonalon).
SU85-re én fokozott szellőzést, célzásgyorsítót és töltésgyorsítót raknék. Álcaháló szerintem teljesen felesleges, mert elég sokat kell vele forgolódni. Pont emiatt is kell a célzásgyorsító, mert ha rá kell valakire fordulni, akkor nagyon nem mindegy mennyi alatt szűkül a célkereszt. Ha sajnálod az aranyat a felszerelés levételére, akkor töltésgyorsító helyett mehet binocular is. Alapból elég vak az SU85 (280 méter a látótávja), de binocularral és fokozott szellőzéssel ez már 357,5 méter. A jó alap álcaértékkel és camo skillel együtt ez már sokszor elég, hogy úgy tudj lőni az általad spottolt ellenfélre, hogy nem spottolódsz fel.
Nem az isu vonalat ajánlanám , nekem megvan a másik tier x orosz TD , sokkal jobb , mozgékony , gyors , páncélos , pontos és jó a camo-ja is , célzási idő annyira nem rémes azon a tankágon amit én játszottam , de szerintem az ISU tankágon is álcaháló , töltésgyorsító ajánlott , a harmadik meg akármi amit fontosnak érzel.
Hát az arty-k szeretik , de más ellen 2 gyenge pontja van elölről 260-70 pen között az ágyú , allul meg szintén gyenge mint a németeknek , de szerintem nem szenvedős a tankág , a 9es nagyon szuper tank volt
Nem az isu vonalat ajánlanám , nekem megvan a másik tier x orosz TD , sokkal jobb , mozgékony , gyors , páncélos , pontos és jó a camo-ja is , célzási idő annyira nem rémes azon a tankágon amit én játszottam , de szerintem az ISU tankágon is álcaháló , töltésgyorsító ajánlott , a harmadik meg akármi amit fontosnak érzel.
Tier 6-ig ugyanaz (SU-100)
OBJ 263 - Igen de addig az út ????
SU101 - most húzom, és van ISU-152m is (megtartottam, örök darab) - hát, nem szívesen találkoznék szembe az ISU-val, akár egy lövésezheti is a SU-101-et.
Bár a SU-101 top lövege meglepően erős (kis Alfa, nagy PEN) de a csöve nem mozog lefelé, és arty-nak könnyű célpont.
Bár ez a nyitott tetejű OBJ-263-rólis elmondható, nemigaz???
Hát az arty-k szeretik , de más ellen 2 gyenge pontja van elölről 260-70 pen között az ágyú , allul meg szintén gyenge mint a németeknek , de szerintem nem szenvedős a tankág , a 9es nagyon szuper tank volt
SU85-re én fokozott szellőzést, célzásgyorsítót és töltésgyorsítót raknék. Álcaháló szerintem teljesen felesleges, mert elég sokat kell vele forgolódni. Pont emiatt is kell a célzásgyorsító, mert ha rá kell valakire fordulni, akkor nagyon nem mindegy mennyi alatt szűkül a célkereszt. Ha sajnálod az aranyat a felszerelés levételére, akkor töltésgyorsító helyett mehet binocular is. Alapból elég vak az SU85 (280 méter a látótávja), de binocularral és fokozott szellőzéssel ez már 357,5 méter. A jó alap álcaértékkel és camo skillel együtt ez már sokszor elég, hogy úgy tudj lőni az általad spottolt ellenfélre, hogy nem spottolódsz fel.
Periszkóp nem kell, DOZER szavával élve: ha egy TD-nek magának kell spottolni, ott régen negy baj van
Álcahálót viszont én tennék fel, mert sokat álltam vle egy helyben "méla lesben". nem beszélve arról, hogy álcaháló ingyen van (le-fel szerelhető) a célzásgyorsító meg nem (10 arany) ráadásul 500,000 pénz az ára (több mint maga a TD!).
Szóval Tiger205 javaslata:
- töltésgyorsító
- fokozott szellőzés
- álcaháló
resek!
Nem igazán tudom melyik hozzászólásra gondolsz, megköszönném ha esetleg linkelnéd.
Úgy összességében pedig köszönöm a tippeket, egyenlőre azthiszem szellőzés-töltés gy- álcaháló lesz mert még csak 75%osak a legények, ha lesz álcájuk lehet megpróbálom lecserélni az álcahálót.
Illetve még egy kérdés, a kisebbik 85öst megéri használni?
A 76os pontosabb és picit jobb az átütése, míg a 85ös nagyobbat sebez, de pontatlan.
Vagy szokjak hozzá mert az egész szovjet vonalat a nagy alfa gyenge pontosság jellemzi?
Battlefield 2D style