Jelenleg 101 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Gratula hozzá. Minden ingyen megszerezhető ládát kiszoktam venni az ...
bazsikatoma 2 órával ezelőtt
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Nekem tetszik az ingyen ládából meglett az SFAC 105.
krazso 5 órával ezelőtt
Nem minden esetben. Nekem a kígyós eventnél 150 láda ...
Mikroby 13 órával ezelőtt
Neked köszönhetem, mivel magamtól elfelejtettem volna ránézni. Köszi!
Tas_Lee 22 órával ezelőtt
Akkor adja be ha nem vásárolsz eventen ládát. Én ...
máté.tóth 1 napja
Már rég befejeztem ezt a Waffenträger. Ez is olyan ...
Shunz 1 napja
Áááá, nem adja a harmincat.
Sixtyfeetofbridge 1 napja
A befejezéshez nem lehet köze, mert én is látom ...
21Megahertz 1 napja
Érdekes. Azután kaptam meg, amikor befejeztem a 20 szintet ...
PZoli 1 napja
Nem mindenkinek adja. Nekem nincs ilyen ajánlatom...
Shunz 2 napja
Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 2 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 2 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 2 napja
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 2 napja

Szovjet harckocsik

11 éve 4 hónapja #40552 Írta: Camper03
Megválaszolva: Camper03

Sziasztok. SU-152-őt nem rég vettem meg. Még full alap motort és rádiót leszámítva (IS-ről meg vannak) 152mm-es ágyú van fent egyenlőre. Repesz-romboló-val használom amire 86 átlag átütést ír a játék és 910 átlag sebzést. Nincs vele semmi problémám ált ha sikerül eltalálni valamit mindig sebzek 200-400+ között csak nem értem ez hogyan jön ki a 86os átütésből és 910 sebzésből!?

Esetleg úgy, hogy ha nem ütöd át teljesen, akkor a sebzésnek csak egy részét adod be az ellennek. A KV-2-nek ugyanilyen HE lőszere van a 152 mm-es csövén, sebeztem már IS-3 tornyába szemből 400-at, és splash-sel is 400-at, ezt SU-122-44-nek. Jó kis löveg, csak jó helyre kell mennie a lövedéknek :)

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

11 éve 4 hónapja #40553 Írta: Aaron_Ramsey
Megválaszolva: Aaron_Ramsey
Értem köszi a gyors választ.

11 éve 4 hónapja #40562 Írta: nightelf86
Megválaszolva: nightelf86

Üdv!A KV-4 hez kapcsolódik a kérdésem:Milyen mostanában?Néztem egy Karvalyinteraktiv videot de az elég régi. Ö ott azt mondja és mutatja,hogy elég pontatlan lett és kicsit sebez.Ez még a 8.5 nél volt.A tank megvan már 2 hónapja a top ágyú még nincs megvéve és itt a döntés pillanata.Átváltsak-e közel 50k szabad XP-t a IX-es ágyúra!Köszönöm,hogy időt szántok a válaszra,utólag senkit nem fogok szídni.

Szia! Free XP-t semmi esetre se pazarolj erre, de szerintem megéri az árát, még ha sehol máshol nem tudod hasznosítani. Hosszú az út az ST-I- ig, és bizony elég gyakran olyan tankok ellen dob be, ahol sz.rt sem ér a D25-ös csöved. Én szeretem a KV-4-esemet, jól boldogulok a top löveggel. Ha mindenképp spórolni akarsz, inkább a motort javasolnám felesleges fejlesztésnek! Sok szerencsét!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: CrossMetal1

11 éve 4 hónapja #40565 Írta: iceman
Megválaszolva: iceman

Sziasztok. SU-152-őt nem rég vettem meg. Még full alap motort és rádiót leszámítva (IS-ről meg vannak) 152mm-es ágyú van fent egyenlőre. Repesz-romboló-val használom amire 86 átlag átütést ír a játék és 910 átlag sebzést. Nincs vele semmi problémám ált ha sikerül eltalálni valamit mindig sebzek 200-400+ között csak nem értem ez hogyan jön ki a 86os átütésből és 910 sebzésből!?

viszont ha átüt annak kb annyi is :) waffen pz4-eket borsigokat szeretek lőni azokból 1000 feletti találatok szoktak születni :evil:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

11 éve 4 hónapja - 11 éve 4 hónapja #40578 Írta: Doncoyote
Megválaszolva: Doncoyote

Üdv!A KV-4 hez kapcsolódik a kérdésem:Milyen mostanában?Néztem egy Karvalyinteraktiv videot de az elég régi. Ö ott azt mondja és mutatja,hogy elég pontatlan lett és kicsit sebez.Ez még a 8.5 nél volt.A tank megvan már 2 hónapja a top ágyú még nincs megvéve és itt a döntés pillanata.Átváltsak-e közel 50k szabad XP-t a IX-es ágyúra!Köszönöm,hogy időt szántok a válaszra,utólag senkit nem fogok szídni.

Szia!
Jó kis tank,már megvettem mindent hozzá szeretem :) A top csöve egész jó,
kicsit pontatlan de nem vészes,páncélátütése a szintjéhez mérten nagyon jó,a hosszú célzás ideje miatt sebezhetne nagyobbat is de akkor ez 1 top tank lenne szerintem, mert ha felszereled rá a szuper nehéz repesz páncélt (amit más 8-as nehéz tankra tudtommal nem lehet,talán az angolra
de abból nekem csak a 7-es van meg) saját szintjén lévő tankok nehezen
lövik át :) Ha gyenge az ellen nagyon élvezetes vele a játék mert a
zászlóig csak azért állsz meg hogy kilődd a tankot aki eléd áll,csak
úgy pattognak róla a pancserek lövései :) :)
Viszont ha jó játékosokat kapsz a kupolát be makkolják sec perc alatt és gyorsan kilövik ha nem találsz menedéket,pedig a kupoláról is pattognak
rendesen a lövések.
Szerintem nem szabad szabad XP-t rákölteni mert jól lehet vele haladni
pláne ha támogatnak a társaid a csatában ;)

11 éve 4 hónapja #40582 Írta: Ger0p
Megválaszolva: Ger0p

Esetleg úgy, hogy ha nem ütöd át teljesen, akkor a sebzésnek csak egy részét adod be az ellennek. A KV-2-nek ugyanilyen HE lőszere van a 152 mm-es csövén, sebeztem már IS-3 tornyába szemből 400-at, és splash-sel is 400-at, ezt SU-122-44-nek. Jó kis löveg, csak jó helyre kell mennie a lövedéknek :)

Szerintem később se cseréld le ezt a csövet, sőt az ISU-n is használd addig, amíg a top löveg meg nem lesz. (persze fejleszt ki, de ne rakd fel)

11 éve 4 hónapja #40586 Írta: rejkov
Megválaszolva: rejkov
Kifarmolható a top cső némi gold ammo felhasználásával, és már eléggé az elején felrakható. Én asszem azt tettem fel elsőnek. Utána meg nem kell gold, csak nagy tierek ellen. A vas lényegesen jobb lesz a nagy ágyúval, viszont ez nem használható máshol a későbbiekben. Szerintem felesleges rááldozni sok free xp-t, jól jön az majd később.

Nekem is össze kell még kaparnom egy ST-1 toronyra való free xp-t, mire odáig jutok.

11 éve 4 hónapja #40915 Írta: CrossMetal1
Megválaszolva: CrossMetal1
A KV-4 el kapcsolatos kérdésemre nagyon köszönöm a válaszokat!

11 éve 4 hónapja #40960 Írta: bela455
Megválaszolva: bela455
Sziasztok. A mult hetvegi akcioba vettem 2tankot(T-150,IS).Meg nem is mentem veluk.Azt szeretnem kerdezni milyen felszerelest rakjak rajuk? Minden tanacsot koszonettel fogadok. Elore is kosz.

11 éve 4 hónapja #40969 Írta: rejkov
Megválaszolva: rejkov
Célzásgyorsító, töltésgyorsító, ventillátor. Mindkettőre. Talán a célzásgyorsító helyett mehet szerszámosláda, ha túl lassúnak találod, ahogy javítanak a legényeid.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: bela455

11 éve 4 hónapja #40975 Írta: Feri38_HUN
Megválaszolva: Feri38_HUN

Szerintem később se cseréld le ezt a csövet, sőt az ISU-n is használd addig, amíg a top löveg meg nem lesz. (persze fejleszt ki, de ne rakd fel)

Csatlakozom az előttem szólóhoz.Trollgun+HE a SU-n végig,Én az ISUn is a trollal húztam ki a BL-10es csövet,ha tier10 ellen dob be,legalább sebzel vele.

11 éve 4 hónapja #41005 Írta: tbarni92
Megválaszolva: tbarni92
Üdv! Olyan kérdésem lenne a legénységgel kapcsolatban, hogy érdemes-e a KV1-S 3 skilles emberkéket átrakni az IS-be(ott még csak 70%-on van az első), és majd őket továbbvinni IS-3-ra, ha meglesz? És ha igen akkor mit vesztek vele és mennyibe kerül?

11 éve 4 hónapja - 11 éve 4 hónapja #41009 Írta: Get200
Megválaszolva: Get200

Üdv! Olyan kérdésem lenne a legénységgel kapcsolatban, hogy érdemes-e a KV1-S 3 skilles emberkéket átrakni az IS-be(ott még csak 70%-on van az első), és majd őket továbbvinni IS-3-ra, ha meglesz? És ha igen akkor mit vesztek vele és mennyibe kerül?

Attól függ.. ha van rá aranyad, hajrá! Legalább addig is fejlődnek. Ha kreditért konvertálnád őket akkor kihagynám az IS-t, túl sok xp-t veszítenének a kétszeres átképzéssel..

Vagy csak simán tipusképzés tartasz nekik és megvárod, hogy újból elérjék a 100%-ot.. bár ezt soha nem próbáltam..

KV-1S - IS - IS-3-ig
Sima: 160.000
Skilles: 320.000
Arany: 1600

Ha egyből IS-3-ba dobod őket, mindegyiknek a fele..
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: tbarni92, kharon00

11 éve 4 hónapja #41010 Írta: tbarni92
Megválaszolva: tbarni92
És ha kihagyom az IS-t és egyből az IS3-ra pakolom át őket az kb mennyi kredit lenne és mennyi vesztes XP?

11 éve 4 hónapja - 11 éve 4 hónapja #41013 Írta: Get200
Megválaszolva: Get200

És ha kihagyom az IS-t és egyből az IS3-ra pakolom át őket az kb mennyi kredit lenne és mennyi vesztes XP?

Ha például a fejlettségedet húzod 60%-ról 61%-ra, akkor 61 x 50 = 3050 xp kell hozzá. Egy 6 fős legénységgel rendelkező tank esetén ez azt jelenti, hogy minimum 6 x 3050 = 18300 xp-t kell szerezned a tankoddal ehhez az egy százaléknyi fejlődéshez

Elsődleges Fejlettség: A következő százalék szorozva 50-el
Másodlagos képesség 1: A következő százalék szorozva 100-al
Másodlagos képesség 2: A következő százalék szorozva 200-al
Másodlagos képesség 3: A következő százalék szorozva 400-al

a többit számold ki :)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: tbarni92

Téma: OFF topik

• Kopasz0721 profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Hiányos a golyókészlet ... ettől minden...
    • Írta: Kopasz0721
    • 5 órája 26 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 2 napja 12 órája ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 1 hete 1 napja ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 4 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 5 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.