kharon00!
Okay, a hsz-emet nem is igazán a T-43 fikázása/védése ihlette, hanem Grievous folyamatos rinyálása...az okay, hogy a Dühöngő topicot telespammeli az esszéivel, hogy milyen szar a WoT...azt átlépem, rendben van...de hogy már itt is a sírást olvassam. Gondoltam kifejezem nemtetszésemet és abbéli kérésemet, hogy a rinyát hagyja meg a megfelelő topicnak.
Ha segítséget kért volna, akkor elmondtam volna, hogy szerintem a T-43 az a tank, ahol megtanulod értékelni és becsülni a saját tankod harcértékét, ez az a szint, ami először kezd el a szovjet vonalon felkészíteni az igazi nagytier-es medezésre. A T-43-nál már okosban kell menni, megbújni, odacsapni-elfutni, flankelni, megkerülni. Erre tanít meg a T-43. Szvsz!!!
(Mielőtt valaki leoltana, hogy hülye vagyok, elmondanám: EZ AZ ÉN TAPASZTALATOM, ÉN IGY LÁTOM, DE EZ MÉG NEM BIZTOS, HOGY IGAZ!!!

)
A T-44-elkapcsolatban pedig igenis mindenki nyugodtan várja, húzza ki, mert az az a tank, ahol befejeződik a metamorfózis és megtanulhatod az igazi Tier X-es medekkel történő játékot! Jó kezekben kegyetlenül jó vas!
Battlefield 2D style