Jelenleg 62 vendég és 4 Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Gratula hozzá. Minden ingyen megszerezhető ládát kiszoktam venni az ...
bazsikatoma 2 perccel ezelőtt
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Nekem tetszik az ingyen ládából meglett az SFAC 105.
krazso 2 órával ezelőtt
Nem minden esetben. Nekem a kígyós eventnél 150 láda ...
Mikroby 10 órával ezelőtt
Neked köszönhetem, mivel magamtól elfelejtettem volna ránézni. Köszi!
Tas_Lee 19 órával ezelőtt
Akkor adja be ha nem vásárolsz eventen ládát. Én ...
máté.tóth 1 napja
Már rég befejeztem ezt a Waffenträger. Ez is olyan ...
Shunz 1 napja
Áááá, nem adja a harmincat.
Sixtyfeetofbridge 1 napja
A befejezéshez nem lehet köze, mert én is látom ...
21Megahertz 1 napja
Érdekes. Azután kaptam meg, amikor befejeztem a 20 szintet ...
PZoli 1 napja
Nem mindenkinek adja. Nekem nincs ilyen ajánlatom...
Shunz 1 napja
Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 2 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 2 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 2 napja
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 2 napja

Szovjet harckocsik

11 éve 2 hónapja #51710 Írta: Red_Darth_Wader
Megválaszolva: Red_Darth_Wader
Sziasztok!

És egyébként is: játékérzésre baromira utálom a T-34-85-öt!!!

Akkor minek mész vele? Ha Tokarjevet szorítana a tarkódhoz a komisszár, még érteném, de így?

A válasz egyszerűbb, mint gondolnád:

Mert a német, francia, USA, angol és japán tankokat utálom... a kínaiakkal elég jó vagyok, de azok egy másik garázsban állnak... és hiába próbáltam ki az összes Tier V. és VI. tankot, csak a T-28-al és a T-34-85-el bírok elfogadható pénztermelést csinálni... a többi tank sokkal kevesebb pénzt gyárt (nekem)... így nemigen van választás, csak ez a 2 pénztermelő tank maradt... Talán megpróbálom majd a SU-85 TD-t, de mivel Bagett nem tanácsolja (és ő azon kevesek közé tartozik itt, akinek mindig igaza van), valószínűleg belebukok majd, de ki kell próbálni, mert hátha... és hátha Bagett-nek abban is igaza lesz, hogy ha a KV-1S-t szétszedik, abból kisül valami jó... addig pedig kipróbálom a SU-85-öt és Bagett javaslatait a T-34-85 harci taktikáira Tier VIII-ban...
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

11 éve 2 hónapja #51715 Írta: Grievous
Megválaszolva: Grievous

Elmondom neked hogy a T-43-an is ugyan ez a 144 pen-es löveg van és azt akár 9-es tankok közé is bedobhatja.

A KV-13 hasonló, talán a páncélja jobb. Nincs T-43-am, nem tudom összehasonlítani tapasztalat alapján.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Red_Darth_Wader

11 éve 2 hónapja #51722 Írta: Jacc80
Megválaszolva: Jacc80

Elmondom neked hogy a T-43-an is ugyan ez a 144 pen-es löveg van és azt akár 9-es tankok közé is bedobhatja.

A KV-13 hasonló, talán a páncélja jobb. Nincs T-43-am, nem tudom összehasonlítani tapasztalat alapján.

Van KV-13-am.
Ugyan az a löveg, de a páncélja sokkal jobb.
Saját tier-jében pattogós tud lenni, és jól hasznáható, de T8-9-ben már elég melós...

Szokni, kell de farkasfalkában jól lehet vele pusztítani...

11 éve 2 hónapja #51725 Írta: KlintIsztvud
Megválaszolva: KlintIsztvud

Sziasztok!

És egyébként is: játékérzésre baromira utálom a T-34-85-öt!!!

Akkor minek mész vele? Ha Tokarjevet szorítana a tarkódhoz a komisszár, még érteném, de így?

A válasz egyszerűbb, mint gondolnád:

Mert a német, francia, USA, angol és japán tankokat utálom...

Ezt sohasem értettem, hogyan lehet komplett nemzetet utálni ... japán és kínai csak-csak, mert szegényes a fa, de a többi nemzetnél azért igen nagy a választék és már csak a nagy számok törvénye alapján is vannak nagyon jó tankjaik (meg persze free xp-t kívánó kotlák is) ...

11 éve 2 hónapja #51740 Írta: BAGETT
Megválaszolva: BAGETT
Elöször is arra kell rájönni, miben vagy jó és miben nem. Mitöl megy jól a T-28 és mitöl nem megy a T-34-85. Ennek megfelelöen kell másik tankot vagy taktikát választani, ne várd el hogy egy tank mindenben jó legyen vagy hogy egy taktika minden tanknál beváljon. Nézz videókat, figyeld a többieket a játékban. Használd ki a tankod elönyeit, rejtsd el a gyengéit, használd ki másokét.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2, pmark7, Red_Darth_Wader

11 éve 2 hónapja #51763 Írta: pmark7
Megválaszolva: pmark7
Én csak ajánlani tudnám neked Ph3lan és Cleverland videóit! Sokat lehet belőlük tanulni nekem is rengeteget segítettek! ;)

11 éve 2 hónapja #51776 Írta: G0mb1
Megválaszolva: G0mb1
Most hogy nem rég visszatértem a T-44-esemhez és kicsit okosabb is lettem a játék terén, elgondolkoztam hogy jó lenne újraosztani a skilleket a legénységi tagokon.

Most így néz ki:

Parancsnok: 6. érzék, álca
Lövész: mesterlövész, pillanatkép
Vezető: sima utazás, off-road
Tőltö: álca, elit

Parancsnok szerintem rendben van.
Lövész és vezetőre gondolkoztam hogy full álca kéne. Töltőn pedig nem tudom mi lenne hasznosabb a BIA-nál (tudom hogy a BIA most így semmit sem ér és még nem is fog egy ideig de nem tudok ésszerűbbet rakni helyette, esetleg javítás)

Mit gondoltok?

11 éve 2 hónapja - 11 éve 2 hónapja #51819 Írta: BAGETT
Megválaszolva: BAGETT
Stílusfügö G0mb1. A BIA nem ér semmit, csak ha mindenkin 100%. Szóval egyedül a töltön semmi értelme, a javítás viszont életet menthet. Én méginkább azt javaslom, várd meg míg a 3. skill eléri a kb 40%-ot és oszd újra kreditért (aranyért bármikor csinálhatod, mivel úgy nincs veszteség). Elsönek mindenkinek BIA. Nem sok az az 5%, de azt mindenre adja. Utána parancsnokra 6.érzék, lövészre pillanatkép, vezetöre sima utazás, off-road vagy kuplung égetö ízlés szerint, lövészre javítás vagy álca megintcsak ízlés szerint.

11 éve 2 hónapja #51870 Írta: rejkov
Megválaszolva: rejkov
A bia csak 2.5 szazalekot ad mindenre. Valamelyik korabbi fejlesztoi kerdes valasz leirasban volt. A ventilator ugyanennyit ad. Elvileg ugy magyaraztak hogy a 0%os legenyseg is kepes a tankkal 50%ra.

11 éve 2 hónapja #51872 Írta: Mir4g3
Megválaszolva: Mir4g3
A szellőzés és a BIA is 5%-ot ad.

Parancsnok 100% az alap +5% BIA +5% szellőzés és így lesz a parancsnok 110%-os ha valami extra kaját kap akkor 120%.

11 éve 2 hónapja #51891 Írta: Hecienda
Megválaszolva: Hecienda

A bia csak 2.5 szazalekot ad mindenre. Valamelyik korabbi fejlesztoi kerdes valasz leirasban volt. A ventilator ugyanennyit ad. Elvileg ugy magyaraztak hogy a 0%os legenyseg is kepes a tankkal 50%ra.

Nem egészen így volt megfogalmazva.
A legénység képzettségéhez 5 százalékot ad, de ez nem azt jelenti hogy 5%-al csökken a töltési idő, célzási seb stb. hanem ezeken javít kb 2,5%-ot.
Legalábbis ezt írták és a tanknumbers is így számol.

11 éve 2 hónapja #51893 Írta: 48254F
Megválaszolva: 48254F
Így van. A játék által kijelzett látótávból könnyen ki lehet számolni, hogy a látótávhoz kevesebb, mint 2,5 %-ot ad a ventilátor (IS: 350 és 357 m).

11 éve 2 hónapja - 11 éve 2 hónapja #51911 Írta: _YZFR6_
Megválaszolva: _YZFR6_
Érdekesek ezek a számok,csak nem mindíg tükrözik az "érzetet",hogy mihez mennyit ad a venti meg a BIA.

Példa: A44,szenvedtem vele rendesen. Kitaláltam,hogy felszerelem spotternek(álcaháló,periszkóp és célzásgyorsító),meg álcaskill a legényeknek.Működött is a dolog,kivéve azt,hogy 2-300 m lőtávtól messzebbre SEMMIT sem találtam el a 107 mm-essel.Olyan meccseken ráadásul,ahol még az MM sem szívatott,győzelem meg spotsebzés stb.
Lecseréltem a célzásgyorsítót ventillátorra,ami elméletileg a pontossághoz kb. 0,01 m/100 m-t tesz hozzá.Attól kezdve érzetre sokkal jobb lett a találati arányom.Kaptam olyan sniper medált is,amit 300 m fölötti találati arányra adtak(Tank Sniper).
Lehet,hogy ez csak egy véletlen,de azóta nálam a venti alap felszerelés minden tankon.Inkább 1 mp-el lassabban töltsek,mint lőjem a melléket....és töltsek megint 10-12 mp-t

11 éve 2 hónapja #51996 Írta: rejkov
Megválaszolva: rejkov

Nem egészen így volt megfogalmazva.
A legénység képzettségéhez 5 százalékot ad, de ez nem azt jelenti hogy 5%-al csökken a töltési idő, célzási seb stb. hanem ezeken javít kb 2,5%-ot.
Legalábbis ezt írták és a tanknumbers is így számol.

Tenyleg nem egeszen igy volt megfoglmazva :)

Volt keplet is utana is szamoltam, es ezt a kovetkeztetest vontam le. A kovetkeztetest megjegyeztem, a tobbire mar nem emlekszem :oops:

11 éve 2 hónapja #52150 Írta: Red_Darth_Wader
Megválaszolva: Red_Darth_Wader
Sziasztok!

Elöször is arra kell rájönni, miben vagy jó és miben nem. Mitöl megy jól a T-28 és mitöl nem megy a T-34-85. Ennek megfelelöen kell másik tankot vagy taktikát választani, ne várd el hogy egy tank mindenben jó legyen vagy hogy egy taktika minden tanknál beváljon. Nézz videókat, figyeld a többieket a játékban. Használd ki a tankod elönyeit, rejtsd el a gyengéit, használd ki másokét.

Téma 1:

Baaaaaaaggggggggeeeeetttttt !
Helló,

Választhatsz:
1kg eredeti, gyári, folyékony tejcsoki (bödönben),
vagy
1kg régi típusú, igazi, "vizes" fagyi (ez az eredeti fagyi, nem a mostani porból készült és/vagy krémfagylaltok), bödönben,
vagy
25l 100% eredeti Tokaji Aszú (kis fahordóban),
vagy
25l 100% eredeti Egri Bikavér (kis fahordóban),
vagy
egy e-sporttársi kézfogás,
vagy
25db közös szakaszozás/századozás veled, ahol használhatod a tankomat golyófogónak, felderítési idióta öngyilkosnak vagy bármi másnak, mi szemed s szád ingere a csatában...

A fentiek a "köszönöm" mai világ beli megjelenítései... :-)

Mert az történt, hogy kipróbáltam a tanácsaidat a T-34-85-el...

Az "eredmények" 19db Tier VIII-as csatában:
Winrate: 55% (előzőleg 48% volt)
XP/csata: 357 (előzőleg 343 volt)

Amit csináltam:
Kicseréltem a 122mm-es puskát a 85mm-esre.
Több km-t autóztam minden egyes csatában a térképen faltól-falig, saroktól-sarokig, mint egy bp-i taxisofőr 500 év alatt (ezt egyesek felderítésnek - spotolásnak - hívják).
A 19 csatából 18-ban egyetlen lövést sem adtam le (nem alakult ki jó helyzet a lövésekre), az egyetlen csata, amiben lőttem: 2 "sima" és 1db aranylőszer = 1db T32 a sírba küldve (oldalról lőve az első lánckereket, mert azt mutatta a Hit Zone, hogy ide lőjek)... és ezzel az "új, Bagett taktikával" a csatánkénti XP-m 357 lett a korábbi 343 helyett, a winrate 55% lett a korábbi 48% helyett (persze ez csak erre a 19 csatára értendő)... :-)
Egyetlen csatát sem éltem túl a 19-ből. :-)

"Kutattam", hogy miért eredményesebb a T-28, mint a T-34-85 (mert javasoltad, kutassam az okokat)...
1.
Mert "jobban" mozog a T-28, mint a T-34-85 (legalább is ez az érzésem, és ez fontos érzés nekem),
2.
Mert a Tier IV. T-28 és Tier VI. tankok között a műszaki különbség kisebb, mint a Tier VI. T-34-85 és a Tier VIII. tankok között... értsd: a T-28-al bátran kezdek harcot a Tier VI. tankok ellen, mert ki bírom lőni őket (ilyen-olyan taktikával-technikával), de ha a T-34-85-el kezdek csatázni egy Tier VIII tank ellen, esélyem sincs semmire. :-(
3.
Nagyon fontos (a tények ezt mutatják), hogy a T-28 sokkal gyorsabban tölt, mint a T-34-85 (fele annyi idő alatt tölt, mint a T-34-85 85mm-es puskája).

Megvettem a SU-85-öt... még egyetlen csatát sem mentem vele... kíváncsi leszek... a biztonság kedvéért meghagytam a T-34-85-öt változatlanul (legénység, felszerelések stb), hogyha nem leszek jobb a SU-85-el, mint a T-34-85-el voltam a "Bagett taktikával", akkor visszaváltok "T-34-85 Bagett"-re. :-)

Röviden: Kööööööööööööööössssssssszzzzzzzzzzzönöm a tanácsokat! :-)

Téma 2:
Megnéznéd ezt:
Csak egy általános kérdés 51627

Szerinted mi a zöld +8% ?

Köszönettel mindenki másnak is a jó tanácsokért...
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Téma: OFF topik

• Kopasz0721 profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Hiányos a golyókészlet ... ettől minden...
    • Írta: Kopasz0721
    • 2 órája 29 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 2 napja 9 órája ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 1 hete 1 napja ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 4 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 5 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.