Sziasztok!
Elöször is arra kell rájönni, miben vagy jó és miben nem. Mitöl megy jól a T-28 és mitöl nem megy a T-34-85. Ennek megfelelöen kell másik tankot vagy taktikát választani, ne várd el hogy egy tank mindenben jó legyen vagy hogy egy taktika minden tanknál beváljon. Nézz videókat, figyeld a többieket a játékban. Használd ki a tankod elönyeit, rejtsd el a gyengéit, használd ki másokét.
Téma 1:
Baaaaaaaggggggggeeeeetttttt !
Helló,
Választhatsz:
1kg eredeti, gyári, folyékony tejcsoki (bödönben),
vagy
1kg régi típusú, igazi, "vizes" fagyi (ez az eredeti fagyi, nem a mostani porból készült és/vagy krémfagylaltok), bödönben,
vagy
25l 100% eredeti Tokaji Aszú (kis fahordóban),
vagy
25l 100% eredeti Egri Bikavér (kis fahordóban),
vagy
egy e-sporttársi kézfogás,
vagy
25db közös szakaszozás/századozás veled, ahol használhatod a tankomat golyófogónak, felderítési idióta öngyilkosnak vagy bármi másnak, mi szemed s szád ingere a csatában...
A fentiek a "köszönöm" mai világ beli megjelenítései...
Mert az történt, hogy kipróbáltam a tanácsaidat a T-34-85-el...
Az "eredmények" 19db Tier VIII-as csatában:
Winrate: 55% (előzőleg 48% volt)
XP/csata: 357 (előzőleg 343 volt)
Amit csináltam:
Kicseréltem a 122mm-es puskát a 85mm-esre.
Több km-t autóztam minden egyes csatában a térképen faltól-falig, saroktól-sarokig, mint egy bp-i taxisofőr 500 év alatt (ezt egyesek felderítésnek - spotolásnak - hívják).
A 19 csatából 18-ban egyetlen lövést sem adtam le (nem alakult ki jó helyzet a lövésekre), az egyetlen csata, amiben lőttem: 2 "sima" és 1db aranylőszer = 1db T32 a sírba küldve (oldalról lőve az első lánckereket, mert azt mutatta a Hit Zone, hogy ide lőjek)... és ezzel az "új, Bagett taktikával" a csatánkénti XP-m 357 lett a korábbi 343 helyett, a winrate 55% lett a korábbi 48% helyett (persze ez csak erre a 19 csatára értendő)...

Egyetlen csatát sem éltem túl a 19-ből.
"Kutattam", hogy miért eredményesebb a T-28, mint a T-34-85 (mert javasoltad, kutassam az okokat)...
1.
Mert "jobban" mozog a T-28, mint a T-34-85 (legalább is ez az érzésem, és ez fontos érzés nekem),
2.
Mert a Tier IV. T-28 és Tier VI. tankok között a műszaki különbség kisebb, mint a Tier VI. T-34-85 és a Tier VIII. tankok között... értsd: a T-28-al bátran kezdek harcot a Tier VI. tankok ellen, mert ki bírom lőni őket (ilyen-olyan taktikával-technikával), de ha a T-34-85-el kezdek csatázni egy Tier VIII tank ellen, esélyem sincs semmire.

3.
Nagyon fontos (a tények ezt mutatják), hogy a T-28 sokkal gyorsabban tölt, mint a T-34-85 (fele annyi idő alatt tölt, mint a T-34-85 85mm-es puskája).
Megvettem a SU-85-öt... még egyetlen csatát sem mentem vele... kíváncsi leszek... a biztonság kedvéért meghagytam a T-34-85-öt változatlanul (legénység, felszerelések stb), hogyha nem leszek jobb a SU-85-el, mint a T-34-85-el voltam a "Bagett taktikával", akkor visszaváltok "T-34-85 Bagett"-re.
Röviden: Kööööööööööööööössssssssszzzzzzzzzzzönöm a tanácsokat!
Téma 2:
Megnéznéd ezt:
Csak egy általános kérdés 51627
Szerinted mi a zöld +8% ?
Köszönettel mindenki másnak is a jó tanácsokért...
Battlefield 2D style