Jelenleg 103 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Gratula hozzá. Minden ingyen megszerezhető ládát kiszoktam venni az ...
bazsikatoma 1 órával ezelőtt
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Nekem tetszik az ingyen ládából meglett az SFAC 105.
krazso 4 órával ezelőtt
Nem minden esetben. Nekem a kígyós eventnél 150 láda ...
Mikroby 12 órával ezelőtt
Neked köszönhetem, mivel magamtól elfelejtettem volna ránézni. Köszi!
Tas_Lee 20 órával ezelőtt
Akkor adja be ha nem vásárolsz eventen ládát. Én ...
máté.tóth 1 napja
Már rég befejeztem ezt a Waffenträger. Ez is olyan ...
Shunz 1 napja
Áááá, nem adja a harmincat.
Sixtyfeetofbridge 1 napja
A befejezéshez nem lehet köze, mert én is látom ...
21Megahertz 1 napja
Érdekes. Azután kaptam meg, amikor befejeztem a 20 szintet ...
PZoli 1 napja
Nem mindenkinek adja. Nekem nincs ilyen ajánlatom...
Shunz 1 napja
Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 2 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 2 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 2 napja
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 2 napja

Szovjet harckocsik

11 éve 3 hónapja #45961 Írta: Parkway
Megválaszolva: Parkway
KV-2 (mint már előttem is elmondták) egy fun tank, az egylövéses trollkodásokról szól :) .
Ha már T-150... Nekem hatalmas csalódás volt a tank, nem tudom valami nerf áldozata lett, vagy mi történt, de ez nem az a T-150, mint amit pl. Karvaly istenített a régebbi videóiban. Nem is tudom hol kezdjem... A páncél nem működik, pedig tudom hogy kell dönteni (mint a KV-1et, és ott tökéletesen működik is), mégis átlőnek, a KV-1Sek sidescrape közben tolják be az oldalán, gond nélkül... Csak akkor működik, ha autobounce szögben állok be. Nem beszélve arról, mikor a tornyomat lövik át, ma is pl. egy M6-nak meg se kottyant a lövegpajzsom :unsure: . Az ágyú átlagsebzése ELMÉLETILEG, 300, nos, én az esetek nagy többségében ennek alálövök, meg lehetne adva az átlag mondjuk 270-is, akkor legalább nem csodálkoznék ennyit, mint most mikor sorba lövöm a 240/250-eket... Arról nem is beszélve, hogy ezer évig szűkül, és még úgy is iszonyat pontatlan (jó, szovjet ágyú, megértem, de azért hogy a 107-es alig különbözzön a 122mm-es csúzliktól ilyen tekintetben, az vicc.).

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

11 éve 3 hónapja #45965 Írta: 48254F
Megválaszolva: 48254F

KV-2 papíron nem túl páncélozott, de t6-7ben meg szolgálja az árát ha megveszi az ember a fun kedvéért?

Meg.

A KV-2-nek kb ennyi "értelme" van. Trollgun+HE. Minden másra ott a T-150 :)

Arannyal jó helyen eltalálva olyan tankokat is lehet egylövésezni, amiket HE-vel nem.

Kv2 + HE = KV1S
Az utóbbi gyorsabb, jobb páncélzatú, mozgékony, pontosabb, gyorsabban tölt, gyorsabban zoomol, Öhm szóval akkor minek is a kv2?

Az eltérő élmény miatt.

11 éve 3 hónapja #45974 Írta: Tiger205_Bp
Megválaszolva: Tiger205_Bp

Van Kv-1S, volt T-150, és van KV-2 mindet szerettem/szeretem.. KV-2 a troll ágyúval nekem nem működött... most a 107mm van rajt és egy álom... a legjobb statom van T6-ban velem... magam sem értem..

De erre az ágyúra ott a T-150, ami (ezzel a löveggel) minden szempontból jó.
KV-2 értelme a troll gun.
HE + néhány gold, ha tier 8 akkor is jó, mert SEBZEL a HE-vel (splash damage
is van!) míg KV-1S nem mindig sebez T8-ba.

A legénységem 100 BIa + Javítás (parancsnok 6. érzék, sofőr kuplungégető) bazi pontossá válik a löveg, kicsit gyorsabb a töltés (ahogy mér írták is).

De egy ideje nem megyek vele (új legénysége lett, azzal nem olyan buli - illetve a Buli gép a Hellcat / T-49 / E-25 / Matilda / Covennater / KV-1 57-es löveggel bolondozni - ezek lettek...

11 éve 3 hónapja #45997 Írta: lemur_catta
Megválaszolva: lemur_catta

De egy ideje nem megyek vele (új legénysége lett, azzal nem olyan buli - illetve a Buli gép a Hellcat / T-49 / E-25 / Matilda / Covennater / KV-1 57-es löveggel bolondozni - ezek lettek...

A KV-1-et én is imádom, az 57-essel nagyon állat, csak néznek az emberek, hogy 2 másodpercenként kapnak egy löketet, mire felocsúdnak a csodálkozásból, általában már csak a roncsból nézelődnek. Mostanában, ha megunom a lassú meccseket tier 7-8-ban, csak beülök egy KV-1-be, és már indulhat is a szórakozás.

11 éve 3 hónapja #46000 Írta: iceman
Megválaszolva: iceman
így van KV2 repeszlőszer, goldot is vihetsz magaddal bár én nem használok ( kv1s seggéről pattant :blink: ) legénységen 100%-os elit alakulat, van ventilátor is célzás és töltésgyorsító viszonylag pontos is, és 19 mp alatt tölt :) egyszer 3-as szakaszban csak KV2-vel mentünk de a vicc hogy egy másik szakasz egyik tagja is KV2-vel jött. az ellenfél ki se mert mozdulni a bázisról :D

11 éve 3 hónapja #46780 Írta: VodkaJoe
Megválaszolva: VodkaJoe
Isu-152 top lövegéhez (Bl-10) érdemes vinni HE löszert?

11 éve 3 hónapja #46781 Írta: Feri38_HUN
Megválaszolva: Feri38_HUN
1-2 darabot,bázisfoglalást visszalőni.

11 éve 3 hónapja #46792 Írta: Carius1973
Megválaszolva: Carius1973
Tok felesleges.En meg goldot se hasznaltam soha az isu n...igaz a nerf elott volt...van szabad slot om...vissza is veszem az elit isu t....bl 10....istenem de jo volt...

11 éve 3 hónapja #46795 Írta: vonkurz
Megválaszolva: vonkurz

Tok felesleges.En meg goldot se hasznaltam soha az isu n...igaz a nerf elott volt...van szabad slot om...vissza is veszem az elit isu t....bl 10....istenem de jo volt...

nyugodtan vigyel vele sztem, eleg pontatlan ritkan lovo agyuba nem cserelgeti az ember a loszert, de az a nemistom, talan 20 loszer ami van neki, hat boven nem fogod elloni a meccsen :)
szal en aszondom mikor is7 hulldownban 400m-rol, 95-s bazisfoglalasnal, inkabb he legyen nalam mint barmi mas :)
nyugodtan 1 db he, meg 1 db gold, max megmarad az obj704-re, az is bl10 ugye :)

11 éve 3 hónapja #46797 Írta: Carius1973
Megválaszolva: Carius1973
Esetleg mondhattal volna t 95 ot...vagy t 110 e 3 at....:)

11 éve 3 hónapja #46801 Írta: Balakka001
Megválaszolva: Balakka001
T-54 vagy Obj. 430 II?
Tapasztalatokat és véleményeket kérnék! :)

11 éve 3 hónapja #46804 Írta: BAGETT
Megválaszolva: BAGETT
T-54 -em van, de tesztszerón régebben kipróbáltam az obj430-at is. A T-54 szerintem jobb.

11 éve 3 hónapja #46898 Írta: Hunyadi_Loveszdandar
Megválaszolva: Hunyadi_Loveszdandar
OFF: Általánosságban mindenkinek, javító szándékkal!

Az nem segítség senkinek, ha megkérdezik:

- Jóóó vvót?!
- Ja, jóó.
- Esetleg bővebben?
- Qrva jóóó.

Na ebből nem tudunk meg semmit! :P
Talán a "MIÉRTEKET" is le kéne írni, nem?!

ON: T-54 vs Obj 430 II

Nagyon hasonló paraméterekkel rendelkező két szovjet közepes tank.
A T-54-et nagyon nem kell bemutatni, régi motoros a játékban, kismillió leírás van róla, nagyon sok játékos használja mai napig - köztük én is.
Az Obj 430 II a legújabb szovjet közepes ág(acska) kilences harckocsija. Meglehetősen ritka, ami nem csak a "korának" tudhathó be, hanem a sok hátsótornyos tanknak, amiből ki lehet fejleszteni. Ennek az előnye, hogy az ellenfelek nem ismerik megfelelően és ezért meglepetéseket lehet okozni.

Mozgékonyság
A T-54 egy teljesen hagyományos felépítésű közepes tank, meglehetősen jó mozgékonysággal. Az Obj 430 II rosszabb motorja és lóerő/tonna mutatója van, mégis az ún. "szoft" mutatók miatt pl.: talaj ellenállás az Obj semmivel sem rosszabb a mozgékonyságban. Ebben tehát mindkettő ugyan olyan jónak nevezhető - de persze egyik sem lesz olyan gyors, mint egy Lorr.

Páncélzat
Alapvetően a két tank váza ugyan az, két jelentős különbség van:
1. A torony elhelyezése (és az ebből fakadó használat)
2. Maga a torony

Lássuk előbb az utóbbit. A két torony közül egyértelműen az Ojb a jobban páncélozottabb, jobb torony. Ezen nincs mit vizsgálni, itt az új a jobb.
Az első pont viszont jóval összetettebb. A hátsó torony miatt teljesen más játékot kell játszani a tankkal, amit nehezebb megtanulni és vannak előnyei-hátrányai. Előnye, hogy sidescrape-ban jobb az Obj, de közel sem olyan jó, mint azt várnánk. Továbbra is gyenge az oldala, mint a T-54 esetében is. De azért ebben is jobb az Obj. Hátránya, hogy az peek-a-boo értelemszerűen nem tud működni, maximum tolatva kezdve, de ott gyenge a páncél. Szóval itt a T-54 jobb.
Ami a legnagyobb hátrány a torony elhelyezéséből az pedig az ágyú kitéríthetősége! Mármint annak - majdnem - teljes hiánya... T-54 itt jobb.
Ez azért is fontos, mert hiába van jó torony, kevés olyan hely van a pályákon, ahol hulldown-t lehet alkalmazni, mert az ágyút nem tudod célra irányítani... Ugye mndanom sem kell, hogy nagyon dühítő tud lenni az, ha azért nem tudsz a célra lövést leadni, mert a tank csöve az egekbe mutat a cél gyenge pontja helyett.

Fegyverzet
Ha már ágyú, akkor lássuk ezt. Itt nincs meglepetés, az Obj azt az ágyút kapta, amit a T-54 is a T-62A vonalon. Semmi eltérés nincs. Viszont a T-54-en ott a másik ágyú, ami az Obj 140-hez vezet. Sokan azt tartják jobbnak, a gyorsabb töltés és célzás miatt - annak ellenére, hogy a normál lőszer átütése ennél kisebb. De! Legalább a T-54 esetében a játékosnak van lehetősége választani, az Obj esetében nincs. Ez ugye nem előny. :)

Zárszó
Tehát az Obj majdnem azt tudja, mint a T-54, csak éppen egy erős hátsó toronnyal. Egyértelmű, hogy nem egy sniper tank. Oda kell menni, be kell cserkészni vele az ellenfelet és flankelésből sebezni. Vigyázni kell, hogy a gyenge kitéríthetőség miatt a talajegyenetlenségek ne okozzanak meglepetéseket a sofőrnek. Ezzel szemben egy kicsit talán jobban pattint az Obj (helyesen forgatva) és nagyon jó camo értéke is van, ami alapján egy jó kis felderítő feladatnak is eleget tud tenni.

A tank ritkaság, ezért ha valaki szereti a kuriózumokat annak ajánlott. A tank sajátosságai miatt azonban magas játékismeret és folyamatos összpontosításra van szükség, hogy megfelelően legyen használva. Ezért én azt javaslom, hogy elsőnek a T-54-et érdemes kihúzni. A megszokott játékstíluson nem kell változtatni és ami még nagy előny, hogy a T-54-ből 2db Tier10-es tankot lehet kifejleszteni.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2, tibi144, Balakka001, Tusy, Szete58, tomesz87, tankaranka69

11 éve 3 hónapja #46919 Írta: rezsi70
Megválaszolva: rezsi70

.

Háááát, nem hoztad meg a kedvet az Objecthez :)
Főleg az égbe lövős rész elgondolkoztató... :pinch:

11 éve 3 hónapja #47001 Írta: Balakka001
Megválaszolva: Balakka001
a 416-os nagy kedvenc lett fullosan, egyetlen dolgot nem szeretek benne, hogy a torony csak kb 170 fokos szögben tud kitérni, tehát nem tud körbeforogni de még merőlegesen oldalra sem tud kifordulni.

ez a tulajdonság megvan a 430-ban is?

Téma: OFF topik

• Kopasz0721 profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Hiányos a golyókészlet ... ettől minden...
    • Írta: Kopasz0721
    • 3 órája 54 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 2 napja 10 órája ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 1 hete 1 napja ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 4 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 5 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.