A tűzoltó berendezés már csak akkor segít ha baj van!Megelőzni kellene ha persze lehet, ezért gondoltam a CO 2-re.Lehet, hogy elvesz egy értékes helyet de ha nem gyulladna ki ilyen gyakran megérné.Csak nem tudom, hogy mennyit segít, ezért kérdeztem ,hátha valakinek van már tapasztalata.
Az automata tűzoltó ha jól tudom, akkor 10%-al csökkenti a motortűz esélyét. A kv1s az üzermanyagtartály miatt gyullad többnyire. Ez esetben nem tudom, hogy aktiv-e a -10%.
Sziasztok, múlt héten vettem meg az IS-t 75%-os legénységgel. Most úgy állók, hogy a torony és a lánc megvan (toronyba beraktam 6k szabad xp-t mert kis ágyúkkal sokra nem mentem, 122-esek meg kv3-ról megvannak). Legénységre milyen skillt érdemes majd rakni? Szokásos 6. érzék, off road, 2 javbítás, 2. skill 48%-nál meg csere ez BIA-ra? Felszerelés szokásos töltés-célzás gyorsító + venti? Tegna pláttam egy kicsit régi videót, ahol a venti helyett javító láda volt.
Sziasztok, múlt héten vettem meg az IS-t 75%-os legénységgel. Most úgy állók, hogy a torony és a lánc megvan (toronyba beraktam 6k szabad xp-t mert kis ágyúkkal sokra nem mentem, 122-esek meg kv3-ról megvannak). Legénységre milyen skillt érdemes majd rakni? Szokásos 6. érzék, off road, 2 javbítás, 2. skill 48%-nál meg csere ez BIA-ra? Felszerelés szokásos töltés-célzás gyorsító + venti? Tegna pláttam egy kicsit régi videót, ahol a venti helyett javító láda volt.
Legutóbb 12.73 volt a töltési időm, de a legénység még messze van a 100%-tól és töltésgyorsító sincs még a tankon.
Szia!
Én még elég noob vagyok a 3k csatával, de annyit mondhatok, hogy ez nem egy rossz kis tank. Én szerszámosládát pakoltam rá, egy ventit és egy töltésgyorsítót. Skill-ekből szerintem a 6. érzék kell (mondjuk az szinte mindenre jó), én még javítást és off-road vezetést vettem rá.
Egyébként én rögtön az első csatában tank ászt mentem vele, pedig az még a 85mm -es ágyúval volt. A 122mm-sel pedig nagyon lehet állatkodni, persze kell a kötelező sidescrape. A városi pályákon nagyon jó a tank. A nyitott pályákon vigyázni kell rá mert a látótávja eléggé kicsi. Nekem az átlag sebzésem 1300 körül van vele, asszem csak a Tiger II-vel jobb ennél.
Szia, nekem mar 100%os a legenyseg, nekem 6 erzek van rajta a tobbin javitas mert sokszor nagyon sokat segit. 2.skill bia lesz nekem, klan nagyon ajanlotta nekem.
En rossz koroket megyek vele mert 10bol 5 loves felremegy, de a toltes-celzasgyorsitora nem gondoltam, viszont jo otlet ughogy rarakom. Remelem minimalisan is de segitettem
Tegnap egy francia TD-ben hagytam 25hp-t, mert mindig alacsonyat sebzek...
Vicc volt tegnap, hogy egy másik IS-be lövök, abba 400 és alattit lövők, ö meg 400 fölöttit. Ha nem jött volna egy crowmell akkor nekem végem lett volna (végül egy másik tank lőtt ki, de nyertünk)
Vettem rá egy ventit, az a kis töltésgyorsítás nem árt.
Sziasztok! Tényleg javitottak az Mt-25ön? Szeretnék marhulni 1 kis spotter tankot,de rágódom még a csefi és az mt-25 között. Elvileg a Csefinek picit jobb a látótáv. Valaki tudna segiteni melyik jobb most spotolós -funolásra?
Most vettem vissza a KV1 S-t és meglepődve tapasztalom, hogy majd minden csatában kigyullad ! Régen nem emlékszem hogy ,ennyire éghető lett volna. Kérdésem ha CO2-vel töltöm fel a tankot segít-e valamit ?
Én is, és nekem is.
Nagy tűzoltót tettem rá, az sokat segített (kevésbé gyullad ki)
CO2 sajnos értékes felszerelés elől venné el a helyet
Én is tapasztaltam. De ez csak tűztechnikai csalódás lehet. A Wg. nem nyúlkál csak úgy a tankokhoz.
Most vettem vissza a KV1 S-t és meglepődve tapasztalom, hogy majd minden csatában kigyullad ! Régen nem emlékszem hogy ,ennyire éghető lett volna. Kérdésem ha CO2-vel töltöm fel a tankot segít-e valamit ?
Én is, és nekem is.
Nagy tűzoltót tettem rá, az sokat segített (kevésbé gyullad ki)
CO2 sajnos értékes felszerelés elől venné el a helyet
Én is tapasztaltam. De ez csak tűztechnikai csalódás lehet. A Wg. nem nyúlkál csak úgy a tankokhoz.
De nyúlkál, csak nem mindent ad ki patchnote-ban.
Sokan észrevették már, hogy egyik napról a másikra másképp kell játszania egy tankkal, mert már másban jó (ha egyáltalán jó valamiben a golyófogón kívül)
Sziasztok! Tényleg javitottak az Mt-25ön? Szeretnék marhulni 1 kis spotter tankot,de rágódom még a csefi és az mt-25 között. Elvileg a Csefinek picit jobb a látótáv. Valaki tudna segiteni melyik jobb most spotolós -funolásra?
Ha szaladgálni szeretsz meg rallyzgatni akkor MT-25. Sokkal gyorsabb.
Minden másban mérföldeket ver rá a Chaffee.
- Az ágyúja sokkal jobb (2000 DPM)
- "picit jobb a látótáv" Az enyémen 480m mozgás KÖZBEN. Picit tényleg jobb
Nem is sorolom... egyedül a sebességben jobb az MT-25. De magát a tankot akkor se ajánlom, szerintem a VK-val jobban jársz, használhatóbbak tűnik.
Chaffee review egy nálam sokkal hitelesebb játékostól (mai):
Amúgy ha egy jó IS-7 klónt szeretnél, akkor ott a Obj263, igaz nincs rajta torony, de minden jó megvan benne, ami az IS-7-ben is (tornyot leszámítva).
Nagyon sokan lebecsülik, mert a "gyors, papír, kicsit lövő" TD ágon van. Aztán mikor kifordulsz eléjük, ők meg lányos zavarukban meglövik a felső lemezt csodálkoznak, hogy nem viszi a JpzE-100.
Egy nagyon mocskos TD, szerintem most a legjobb az összes tier10 között, hogy a többieket lentebb húzták. Teljesen önálló, úgy mozog mint egy med, a páncélja olyan mint a legkeményebb nehezeké és az ágyúja is tiszta rárántás kategória.
Üdvözlet Odinhun!
Szeretnélek megvesztegetni!!! 2 üveg Pilsner Urquell-t ajánlok fel egy Object 263-ról készült, megszokott stílusú tankelemzésedért. A döntésemben nem befolyásol, már elindultam az elvtársért
..bár jelenleg még csak a Su-101 gun depression-ját élvezem az úton.
Amúgy ha egy jó IS-7 klónt szeretnél, akkor ott a Obj263, igaz nincs rajta torony, de minden jó megvan benne, ami az IS-7-ben is (tornyot leszámítva).
Nagyon sokan lebecsülik, mert a "gyors, papír, kicsit lövő" TD ágon van. Aztán mikor kifordulsz eléjük, ők meg lányos zavarukban meglövik a felső lemezt csodálkoznak, hogy nem viszi a JpzE-100.
Egy nagyon mocskos TD, szerintem most a legjobb az összes tier10 között, hogy a többieket lentebb húzták. Teljesen önálló, úgy mozog mint egy med, a páncélja olyan mint a legkeményebb nehezeké és az ágyúja is tiszta rárántás kategória.
Üdvözlet Odinhun!
Szeretnélek megvesztegetni!!! 2 üveg Pilsner Urquell-t ajánlok fel egy Object 263-ról készült, megszokott stílusú tankelemzésedért. A döntésemben nem befolyásol, már elindultam az elvtársért
..bár jelenleg még csak a Su-101 gun depression-ját élvezem az úton.
Csak csatlakozni tudok Odin-hoz. Obj.263 a t10 StuG-ja! Mivel ritka kevesen ismerik a gyenge pontjait (és nincs is sok). Elképesztően fürge, mindent átlő, bárhol. Egyetlen ellensége: arty, mivel nyitott tetjű. Su-100 után nekem nagy szenvedés volt az egész ág (talán Su-122-54 kicsit jobb) de ez már bejött, nagyon! Igaz nincs elemzés, de videom:
Last edit: 11 éve 3 hónapja by TivadarToth.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: kharon00, tomesz87
Battlefield 2D style