Ebben van valami.. amióta újraosztottam a skilleket (100% álca) jobban muzsikál a T-44. De lehet csak azért nem ájulok el tőle, mert annyira ráfeszültem a T-54-re, hogy semmi sem tetszik..
Viszont! mind a kettő tizest ki akarom húzni.. bunkó dolog "skilltelen" 100% legényeket belepakolni? vagy inkább kukázzam össze őket, az orosz heavy ágat ugyis feladtam..
Én is féletoltam a garázsban egy szebb jövőre várva a szocvjet nehezeket (Tier X.: IS-7 és IS-4)... és nagyoooooon bejöttek a Tier X. közepesek: T-62A és Object 430...
Igazán akkor lettek csodagépek a közepesek, amikor megkapták a nehezek 4 skill-es legényeit... csak javasolni tudom a sok-skilles legénység áttelepítését...
Eddig egyszer próbáltam meg felsőbb tierben kezdő legénységgel boldogulni. Rémálom.
A két orosz med problémáját én egy Matilda IV-el orvosolom. Már fejlődik rajta a T-62a legénysége, a T-54 -es srácok meg mennek az Obj140-be. Már nem tart sokáig
Eredetileg úgy terveztem, hogy a T-54 megmarad és a két tizesbe kerül összekukázott legénység. De mire meglesznek szerintem meg is unom és akkor már csak azt kell eldönteni melyik kapja a jobb legénységet..
Ha összejön veszek egy zsák aranyat és minden normálisabb legénységet újraosztok, tanknak megfelelően, hogy legalább az passzoljon A T-44-en megcsináltam és máris jobban játszható.. Aztán már csak farmolni, farmolni, farmolni
érdeklődnék, hogy az S-51 artyt érdemes kifejleszteni? Mert akkor rámegyek a KV-2 vonalra. Ugyanez a kérdésem érvényes a KV-2 - re is
Üdv
Szerintem a KV-2 a Tier VI egyik legszórakoztatóbb tankja, ha ki van húzva a 152-es rá. Igaz hogy sok türelem kell hozzá és nem érdemes solo-ban rambozni vele.
Itt egy link segitségnek:
S-51-el nem játszottam sokat nekem nem tetszett.
Meg lehet érteni, hogy miért nerfelik szegényt, azért 25 mp alatt tölt be és 275-ös pennel lő 1750-et, és one-shotolja az összes nyolcas tankot, meg jópár kilencest is. A baj csak az, hogy szarabb lesz a DPM-je AP lőszerrel, mint a JP E 100-nak, és annak legalább páncélja is van.
Meg lehet érteni, hogy miért nerfelik szegényt, azért 25 mp alatt tölt be és 275-ös pennel lő 1750-et, és one-shotolja az összes nyolcas tankot, meg jópár kilencest is. A baj csak az, hogy szarabb lesz a DPM-je AP lőszerrel, mint a JP E 100-nak, és annak legalább páncélja is van.
Cserébe mintha mozgékonyabbnak tűnne az fv... Tudom, pontatlanabb, tovább céloz, gyengébb a gun dep... Mégis... Az isu is elég kedvelt a saját szintjén...
Battlefield 2D style