Jelenleg 97 vendég és 2 Tag online
Na az eredmény eddig: átskilleztem a legénységet, álca/felderítő vonalon, és egy kicsit variáltam a felszerelésekkel, coated optics felkerült. Javult a játékélmény, de ez a tank még mindig egy határ fos. 80 meccs után még a legnagyobb motor hiányzik, remélem az még javít valamennyit a mozgékonyságán mert az se az igazi. Az amcsi med vonalon az M4-től a az M46-ig minden tankkal 55% feletti winrate-em van. ÉS ha tehetném az M4 kivételével mindet vissza is venném Az M46 Pattonnak örök helye van a garázsban el sem adtam. Az M48-at nem vettem meg, mert az viszont tesztszerveren nem igazán jött be. Még T54-ek is kicsináltak 1v1-ben. Majd egyszer, ha akcióban lesz...
Más: nézegettem az új lightokat. Nagyon betegek az adataik. Az LTTB szerintem bármelyik T7 mednél jobb lesz. A T54 "light" pedig abszolút értelmetlenné teszi a T44-et... A német RU251 ha így marad OP, de iszonyatosan. T8 medeket, lightokat 1v1-ben lazán szétszedi. Az amerikai vonalon pedig be akarok szerezni egy T49-et. Amikor a 152mm-es odaszól egy cirka 900-at a waffentróger szaroknak... na az valószínűleg priceless élmény kategória lesz
Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!
nézegettem az új lightokat. Nagyon betegek az adataik. Az LTTB szerintem bármelyik T7 mednél jobb lesz. A T54 "light" pedig abszolút értelmetlenné teszi a T44-et... A német RU251 ha így marad OP, de iszonyatosan. T8 medeket, lightokat 1v1-ben lazán szétszedi.
A fullos KV-4 mozgékonyabb az alap KV-4-nél (a nagy torony 9 t-val nehezebb az alapnál)?
nézegettem az új lightokat. Nagyon betegek az adataik. Az LTTB szerintem bármelyik T7 mednél jobb lesz. A T54 "light" pedig abszolút értelmetlenné teszi a T44-et... A német RU251 ha így marad OP, de iszonyatosan. T8 medeket, lightokat 1v1-ben lazán szétszedi.
Először én is néztem hogy elég érdekesen lettek balanszolva az új t8 lightok, gyakorlatilag fejlesztett tier8 mediumok, amik mozgékonyabbak, és nem veszítenek camo-t mozgás közben.
Viszont mivel light tankok, folyamatosan tier 9-10be fognak menni.
Elég mókásnak tartom WG-től ezt a hirtelen light tank dömpinget, amikor mindent megtesznek hogy értelmetlenné váljon lightokkal játszani.
Maradt kb 5 map a játékban ahol lehet esélyed egy lght tankkal jobban teljesíteni mint mediummal.
Szóval lehetnek akármilyen OP-k az új light tankok, ha a meccsek 80%-ában nincs értelme spotolni, és olyan pozícióba vannak kényszerítve ami nem nekik van kitalálva.
Szóval én maradok a mediumoknál, azok egy kicsivel kevésbé szenvednek a World of Brawlingban...
Köszönöm mindenkinek
Szóval prémium acc és gold a nyitja, némi aktív scouttal. Az amcsi med vonal után ez a szovjet nagyon gyér... Lehet inkább a japánokat kellett volna elkezdeni...
T44: én összesen 65 meccset mentem vele, nem szerettem. Az Obj 416 al viszont 322-t, az sokkal jobb, csak nehéz vele játszani amiatt hogy hátsó tornyos és nincs gun deped (-3).
Az előttem szólók jól leírták a lényeget igazából egy T-34-85 T8 ban, vagy egy T43 T7-ben. Mind a T43 mind a T44 szenvedős mert:
- páncélod nincs, egyedül a toronyfront véd (néha szerencsés lepattanók vannak az elején az oldalról jövő lövések ellen, mert ék alakú)
- pened és sebzésed nincs (bár most buffolták a lőgyorsaságot) és nagy távolságról még golddal is pattansz
- a goldod átütése alacsony, tehát T9-T10 szenvedős tud lenni
- elég rossz a sorsolásod és sokan tudják, hogy elég rád lőni, az biztos dmg ezért fognak is
- gyors vagy és jól fordulsz de a gun deped csak közepes, tehát dombok között hátrányba leszel a peshingek és társaik ellen, flankben vagy viszonylag jó
- szeretsz kigyulladni, mint minden orosz med (és a láncod is sűrűn leesik ami halál)
- a másik ág jobb és T8 után át tudsz jönni a T54-re. Igazából a nem jó tankok az A43 A44 és a T43 T44, kb mindegy merre mész, én azt csináltam hogy T-34 ről lejöttem T-34-85-re legénységet farmolni majd visszaementem a másik ágra, obj. 416-nál meg le a T54-re.
- mindig vigyél magaddal automatikus tűzoltó készüléket, -10% égés és a kredit amibe kerül visszajön azon, hogy nem ég le a tankod és nem halsz meg
Ami a med ágakat illeti:
- az orosz med ág magasan a legjobb. T5 ben a T34 jó, T6-ban a T-34-85, T7ben mind szar:D T8 ban az obj. 416 T9 T54 ÉS A T10, ami vicces mert az összes nemzetből az első három CW med az Obj.140 T62A, Obj 430 (de jellemzően az első kettő)
- az US med ágon a T6 medek már nem olyan jók mint régen, T7 ben szerintem a legjobb med itt van T20, a T8 ban a Pershing erős, illetve a T69 megabrutal, T9-től kezdve viszont közel sem olyan jók, T10 med meg vagy heavy (T57) vagy Patton de ő áldozatul esett a folyamatos nerfelésnek (és a táp konkurenciának)
- a japán ág a legrosszabb az egész játékban, T7-ig katasztrófa, T8-tól folyamatosan erősödik és az STB1-1 T10ben erős, de papír, tehát nagyon tudni kell vele játszani a jó eredményhez. Ennek tükrében nem ajánlom, ha az orosz medekkel nem megy
Ezek fényében az orosz ág teljesen jó, jó helyen vagy:D
Jackal, kihagytad a nemet vonalat pedig eppen most kattantam ra. Orosz medek mar megvannak (T62A, Object140), T69-et imadom es a T54E1 az uj stathuzom. Mindig kacerkodtam az E50M-el, mi a velemenyed rola? Tudom, ez a ruszki szoba de ha mar a tobbi idefert hatha ez is.
(bocs hogy ekezet nelkul irok de csak egy francia billentyuzetes gep volt a kozelben)
Köszönöm mindenkinek
Szóval prémium acc és gold a nyitja, némi aktív scouttal. Az amcsi med vonal után ez a szovjet nagyon gyér... Lehet inkább a japánokat kellett volna elkezdeni...
T44: én összesen 65 meccset mentem vele, nem szerettem. Az Obj 416 al viszont 322-t, az sokkal jobb, csak nehéz vele játszani amiatt hogy hátsó tornyos és nincs gun deped (-3).
Az előttem szólók jól leírták a lényeget igazából egy T-34-85 T8 ban, vagy egy T43 T7-ben. Mind a T43 mind a T44 szenvedős mert:
- páncélod nincs, egyedül a toronyfront véd (néha szerencsés lepattanók vannak az elején az oldalról jövő lövések ellen, mert ék alakú)
- pened és sebzésed nincs (bár most buffolták a lőgyorsaságot) és nagy távolságról még golddal is pattansz
- a goldod átütése alacsony, tehát T9-T10 szenvedős tud lenni
- elég rossz a sorsolásod és sokan tudják, hogy elég rád lőni, az biztos dmg ezért fognak is
- gyors vagy és jól fordulsz de a gun deped csak közepes, tehát dombok között hátrányba leszel a peshingek és társaik ellen, flankben vagy viszonylag jó
- szeretsz kigyulladni, mint minden orosz med (és a láncod is sűrűn leesik ami halál)
- a másik ág jobb és T8 után át tudsz jönni a T54-re. Igazából a nem jó tankok az A43 A44 és a T43 T44, kb mindegy merre mész, én azt csináltam hogy T-34 ről lejöttem T-34-85-re legénységet farmolni majd visszaementem a másik ágra, obj. 416-nál meg le a T54-re.
- mindig vigyél magaddal automatikus tűzoltó készüléket, -10% égés és a kredit amibe kerül visszajön azon, hogy nem ég le a tankod és nem halsz meg
Ami a med ágakat illeti:
- az orosz med ág magasan a legjobb. T5 ben a T34 jó, T6-ban a T-34-85, T7ben mind szar:D T8 ban az obj. 416 T9 T54 ÉS A T10, ami vicces mert az összes nemzetből az első három CW med az Obj.140 T62A, Obj 430 (de jellemzően az első kettő)
- az US med ágon a T6 medek már nem olyan jók mint régen, T7 ben szerintem a legjobb med itt van T20, a T8 ban a Pershing erős, illetve a T69 megabrutal, T9-től kezdve viszont közel sem olyan jók, T10 med meg vagy heavy (T57) vagy Patton de ő áldozatul esett a folyamatos nerfelésnek (és a táp konkurenciának)
- a japán ág a legrosszabb az egész játékban, T7-ig katasztrófa, T8-tól folyamatosan erősödik és az STB1-1 T10ben erős, de papír, tehát nagyon tudni kell vele játszani a jó eredményhez. Ennek tükrében nem ajánlom, ha az orosz medekkel nem megy
Ezek fényében az orosz ág teljesen jó, jó helyen vagy:D
Sziasztok!
Gyakorlott T-54 sofőröktől kérdezem, hogy melyik löveget ajánlanák a tankra! Elég nagy dilemmában vagyok...!Egyik mellett a pontosság és a gyorsabb szűkülés másik mellett a nagyobb pen, de nem tudom hogy ez a kevéske 18-al nagyobb érték megéri-e cserébe a lassú szűkülésért és a pontatlanságért???
A fullos KV-4 mozgékonyabb az alap KV-4-nél (a nagy torony 9 t-val nehezebb az alapnál)?
Sziasztok!
Gyakorlott T-54 sofőröktől kérdezem, hogy melyik löveget ajánlanák a tankra! Elég nagy dilemmában vagyok...!Egyik mellett a pontosság és a gyorsabb szűkülés másik mellett a nagyobb pen, de nem tudom hogy ez a kevéske 18-al nagyobb érték megéri-e cserébe a lassú szűkülésért és a pontatlanságért???
Nem rosszabb, maradjunk ennyiben.
A löveg az eddigi legjobb orosz löveg, amit próbáltam. Messzire gyenge, de kisebb távolságra mozgás és toronyforgatás közben is meglepően pontos. Sajnos kicsi az alfája. Azért nevezem az eddigi legjobb lövegnek, mert minden tierben egész jól használható (prémium lőszerre nincs most kreditem), csak sajnos kicsi az alfája. Szóval az a nagy hibája, hogy kicsi az alfája.
Battlefield 2D style