Most, hogy már legalább mnimális szinten ki van pofozva az olasz legénységem, végre áttértem a Tier IV-re, ahol valamennyire már kezdődik a játék.
Eredetileg az volt a tervem, hogy tervekkel átlépem a Tier V-öt és VI-ban időzök majd el egy kicsit gyakorolva a későbbiekre, de végülis lehet, hogy máshogy kellene. Ha a Tier X a cél, akkor melyikeket érdemes átugrani? Vagy csináljam úgy, mint régen a német TD-kkel, azaz játszak agyonra egy-egy tankot, mielőtt följebb megyek?
Ezt akkoriban részben a gyakorlás és az egyre keményebb játékhoz való szokás miatt csináltam így, de nem nagyon jött be, Tier X-et elérve is paradicsom voltam még.
Olvasom a föntebbi elemzést, az alapján mind annyira élvezhetőnek hangzik, amennyire eddig is hallottam, kivéve a VII-est, de nem tudom. Nekem ellenfélként minden Progetto egy rémálom volt.
FIGYELEM: SZEMÉLYES VÉLEMÉNY
Ugyebár az Olasz tankág volt az első amit kihúztam alig fél év alatt.
Összegzés:
Tier 1-3 : Ugyan olyan mint a társai.
Tier 4: A Jó kis repesz ágyú élvezhető volt de nem tartom valami nagy durranásnak.
Tier 5 Igaz hogy lomhácska volt szegény , De ha tier 5 vagy tier 4-es meccsben vagy, akkor a frontpáncél pattintani is tud jócskán. A löveg kis megymagköpködő méregzsák.
Tier 6 : Ez volt az a tank amit nem nagyon tudtam érvényesülni vele. Főként mert Lassú, az ágyú nem valami jó (bár az alfa sebzése az igen).
Tier 7: Nagyon éltem ezt a tankot a tier 6-os után. Kezelhetőbb löveg. Gyors/Gyorsabb és a fronpáncélzat is tud pattintani nem úgy mint a tier 6-os.
Tier 8 : Rémes hosszú fejlesztési idő. De megéri . Itt kell megtanulnod a mechanikát mert különben a többi még nagyobb szenvedés lesz. Gyors , megfeleleő átütőerő/alfa .
Tier 9: (Számomra ez a legjobb) Gyors, Alacsonyabb Kerekítette toronypáncél ami nagyon néha pattint is és a front is jobban szögelt tehát az is bír néha pattintani. Átütőerő nagyon jó az alfa meg valami elképesztő egy tárazás után.
Tier 10 : nem sokat játszok tier 10 -ben de nem rossz a tank. 4-es tár (a 8-9-esnél 3 volt) A frontpáncélt nem igazán ütik át. Csak sajnos ez islőszerrekesz érzékeny úgy mint a tier 9-es társa is.
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...