- Köszönetek: 29
Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!
Ez az új töltési rendszer nagyon érdekelt, de annyi free XP-m nem volt hogy megvegem kapásból a 8ast, szóval számolgattam, ha az 5öst megveszem és kifejlesztem a 6ost rendesen akkor már kijövök.
Én nem éreztem tragikusan rossznak, de mély nyomot sem hagyott bennem, viszont mivel múltkor volt az a küldi amivel XP-t lehetett kapni(15000/küldi) ugydöntöttem hogy eljátszogatok a 6ossal is hisz így kb 30e XP-t kellett csak grindelnem.
Nem vagyok vele kiemelkedő de a lassúsága ellenére én egész megkedveltem.
Meglepő hogy tud pattintani, a löveg kicsit lassan céloz, de ez az alfa elég kellemes t6-ban(de az apcr-t kívánja).
Utolsó csatáimban az ÁSZ is meglett rá.
A hetesnek már tényleg nem futok neki hanem átugrom, főleg hogy statokban rosszabbnak tűnik mint a hatos, de a T5,T6 vasaktól rosszabra számítottam az itt olvasottak alapján.
Ha nem érdekelne ennyire az új töltési rendszer biztos kipróbálnám legalább, de sajnos nagyon keveset játszok szóval az a 100k XP sok idő lenne nekem.
Egyébként azt látom hogy a 6oshoz képest miben lép előre, de a szintjén szerintem gyengébb.
Talán csak a mobilitása ami csábítónak tűnik.
Hmm.. 54.-ik csata a P.43 ter-rel pálya :Karelia top tier-ben vagyok . Megint összejött a TANK ÁSZ
. A 7-es igazság szerint tényleg jobb mint a 6-os (pedig még nincsen kifejlesztve az összes modul csak a Rádió és a Lánctalp kell , habár én rakok rá egy Fejlesztett felfüggesztést hogy ne keljen a lánctalpra pazarolni még 9000 xp-t . Érzem azt is, hogy kezdek ésszel játszani
Képek :
UI.: Somebody touched my spaghet !!
a mai napon pedig meglett a Progetto 65 inkább Spagetto-nak hívom
. Igaz nem lesz eget rengettő teljesítményem összesen +2300 csata alatt. DE élvezni fogom
. Első csata (a T54E1 lenoobozott
)
Üdv Mindenkinek!
Mostanában mennyire érdemes kifejleszteni az olasz tankokat, mennyire jók, mik az erősségei stb.?
Sajnos az oldalon nem találtam elemzést, és ezért szeretném megtudni hogy például 6-7- es szintig (tovább úgyse jutok) mennyire használhatók a harckocsik. És ha jók ezek a járművek, milyen felszereléseket ajánlotok rájuk?
Üdv Mindenkinek!
Mostanában mennyire érdemes kifejleszteni az olasz tankokat, mennyire jók, mik az erősségei stb.?
Sajnos az oldalon nem találtam elemzést, és ezért szeretném megtudni hogy például 6-7- es szintig (tovább úgyse jutok) mennyire használhatók a harckocsik. És ha jók ezek a járművek, milyen felszereléseket ajánlotok rájuk?
Abszolút használható ág, tudom ajánlani. Röviden:
Tier I-III: sok szót nem érdemelnek. Megfelelő ágyú és átütés, mindegyik megállja a helyét. Csipegessél akit lehet nem 1v1-re valók.
Tier IV: nagyon jó HE átütés (a legtöbb medet is átviszed IV- V-ben szembő, gyenge ponton) és van páncélja.
Tier V: juj, hát ez egy kuka tank, a pontatlan kis alfás ágyú öli meg.
Tier VI: király alfa sebzés, de mire becéloz lemegy a nap, szintjén és alatta a páncél tud működni. Magasabb szintű ellenfelek ellen lényegében játsszál vele úgy, mint egy TD, persze ne a leghátsó bokorból. Az ellenfelek többsége nem tudja, hogy ennek 240 alfája van, aki rádyolozik meg fog lepődni.
Tier VII: ugyanaz, mint a Vi-os, csak top motorral már jóval mobilisabb.
Még valami. Ezek finomabb bánásmódot igényelnek mint pl. a ruszki medek. Mindig támogassál, sosem te leszel aki csata első 3 percében eldönt mindent. Kell hozzá tank és pályaismeret rendesen, hogy tudjad melyik pozíciót vedd fel csata elején és mikor váltsál. Semmiképp sem kezdőknek való ág.
Üdv Mindenkinek!