Jelenleg

19
látogatónk van

Olasz harckocsik

4 éve 11 hónapja #283401 Írta: DraX_HUNM
Megválaszolva: DraX_HUNM
EZAZ Meglett.. meglett ... huh :cheer: . Meglett az "Olasz Párduc" (P.44 Pantera) . Így sajnos elkellet búcsúznom a P.43 ter-től (de még a T-34-től is mivel nem volt elég kreditem hozzá, de ugyis csak foglalta a garázshelyet és ott is porosodott) :( . A napokban a P.43 ter-re is össze gyüjtöttem az 1. Kiválóság jelet .

Első meccsben 1800 sebzés a P.44-el. És tetszik ez a töltési rendszer . Ez is király lesz érzem :awesome:
Mellékletek:

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

4 éve 10 hónapja #284046 Írta: Hecienda
Megválaszolva: Hecienda
Ez az új töltési rendszer nagyon érdekelt, de annyi free XP-m nem volt hogy megvegem kapásból a 8ast, szóval számolgattam, ha az 5öst megveszem és kifejlesztem a 6ost rendesen akkor már kijövök.
Én nem éreztem tragikusan rossznak, de mély nyomot sem hagyott bennem, viszont mivel múltkor volt az a küldi amivel XP-t lehetett kapni(15000/küldi) ugydöntöttem hogy eljátszogatok a 6ossal is hisz így kb 30e XP-t kellett csak grindelnem.
Nem vagyok vele kiemelkedő de a lassúsága ellenére én egész megkedveltem.
Meglepő hogy tud pattintani, a löveg kicsit lassan céloz, de ez az alfa elég kellemes t6-ban(de az apcr-t kívánja).
Utolsó csatáimban az ÁSZ is meglett rá.

A hetesnek már tényleg nem futok neki hanem átugrom, főleg hogy statokban rosszabbnak tűnik mint a hatos, de a T5,T6 vasaktól rosszabra számítottam az itt olvasottak alapján.
Mellékletek:

4 éve 10 hónapja #284051 Írta: DraX_HUNM

Ez az új töltési rendszer nagyon érdekelt, de annyi free XP-m nem volt hogy megvegem kapásból a 8ast, szóval számolgattam, ha az 5öst megveszem és kifejlesztem a 6ost rendesen akkor már kijövök.
Én nem éreztem tragikusan rossznak, de mély nyomot sem hagyott bennem, viszont mivel múltkor volt az a küldi amivel XP-t lehetett kapni(15000/küldi) ugydöntöttem hogy eljátszogatok a 6ossal is hisz így kb 30e XP-t kellett csak grindelnem.
Nem vagyok vele kiemelkedő de a lassúsága ellenére én egész megkedveltem.
Meglepő hogy tud pattintani, a löveg kicsit lassan céloz, de ez az alfa elég kellemes t6-ban(de az apcr-t kívánja).
Utolsó csatáimban az ÁSZ is meglett rá.

A hetesnek már tényleg nem futok neki hanem átugrom, főleg hogy statokban rosszabbnak tűnik mint a hatos, de a T5,T6 vasaktól rosszabra számítottam az itt olvasottak alapján.

Szerintem a P.43 ter 1 mérfölddel jobb mint a Bis . Gyorsabb jobb Frontpáncél (+20mm) jobb átütés .

4 éve 10 hónapja #284058 Írta: Hecienda
Megválaszolva: Hecienda
Ha nem érdekelne ennyire az új töltési rendszer biztos kipróbálnám legalább, de sajnos nagyon keveset játszok szóval az a 100k XP sok idő lenne nekem.

Egyébként azt látom hogy a 6oshoz képest miben lép előre, de a szintjén szerintem gyengébb.
Talán csak a mobilitása ami csábítónak tűnik.

4 éve 10 hónapja - 4 éve 10 hónapja #284067 Írta: HUNknight
Megválaszolva: HUNknight

Ha nem érdekelne ennyire az új töltési rendszer biztos kipróbálnám legalább, de sajnos nagyon keveset játszok szóval az a 100k XP sok idő lenne nekem.

Egyébként azt látom hogy a 6oshoz képest miben lép előre, de a szintjén szerintem gyengébb.
Talán csak a mobilitása ami csábítónak tűnik.

A P43. ter sebességben jobb. Az átütés is elég. Nekem működött a járgány,szerettem(kifejlesztett modulokkal). De fejleszd ki a P.44-et. Húzd ki a modulokat és mondd,hogy nem jó. Nem fogod mondani! A Standard B meg egyszerűen király. Kifejlesztett modulokkal szinte siklik,gyorsan eléri a 65-öt. Mozgékony,pontos,T10-es top ágyú,csőlehajlás,álcája sem rossz(skill+festés) és van elrettentő ereje. Félnek tőle!!! Az egyetlen hátránya,hogy papír. A kedvenc tankom,nagy élmény játszani vele.

Azóta meglett a Progetto 65 is..... És valami olyat vártam,hogy HÚÚÚÚÚ vagy WOW!! De semmi ilyen érzés nem fogott el! Marad a Standard B,mint kedvenc tank!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Hecienda

4 éve 9 hónapja #284595 Írta: DraX_HUNM
P.44 Pantera ha teljesen a 0-tól fejleszted ki rémálom,:spaz: ha kifejleszted és kitapasztalod áldás is tud lenni :silly: . Egyszerűen brutál ez a töltési mechanika :cheer: . Igaz hogy az első 8-as tankom DE elégedett vagyok az "Olasz Párduc"-cal való teljesítményemmel, már jobb mint a P.43 ter-rel ami nagy kedvencem volt . Nem szeretnék tőle elválni hiába 8-as hiába legtöbbször bottom tier vagyok.
Mellékletek:

4 éve 9 hónapja - 4 éve 9 hónapja #284597 Írta: DraX_HUNM
Előzmény: 1 Hónappal és 3 héttel ezelőtt .
Figyelem: Spoiler!

Ja féltem az 7-es olasz tank elbúcsúzástól és mégis jobban teljesítek a 8-sal :silly:
Ráadásul lehet megtartom és a 2. GM-et is rárakom :awesome:
Mellékletek:

4 éve 7 hónapja - 4 éve 7 hónapja #286771 Írta: DraX_HUNM
Protoripo Standard B utáltam de nagyon semmi nem jött össze vele, de lehet hogy csak a téli esemény miatt. Január vége és ezen hónap elején pedig elképeztő volt. jól teljesítettem a legtöbb csatában csakis normál lőszerrel (+2500 dmg).
Mellékletek:

4 éve 7 hónapja #286772 Írta: DraX_HUNM
a mai napon pedig meglett a Progetto 65 inkább Spagetto-nak hívom :silly: . Igaz nem lesz eget rengettő teljesítményem összesen +2300 csata alatt. DE élvezni fogom :cheer: . Első csata (a T54E1 lenoobozott :D )
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Feri38_HUN

4 éve 7 hónapja - 4 éve 7 hónapja #287085 Írta: DraX_HUNM

Nos igen azóta alig mentem a Spagetto 65-tel :silly: . A jelenlegi állás szerint ez volt a 4.-ik csatám, mivel súlyos kredithiányban szenvedtem. Igen top tier (és noob) vagyok ebben a csatában, (az ellenfél is az volt :troll: :fetreng:), de élveztem :) . A végén pedig a T54E1-es Srác kérte hogy legyen övé az arty (mivel +1 kill és meg volt neki a top gun) megengedtem és meg is köszönte.

Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Feri38_HUN

3 éve 10 hónapja - 3 éve 10 hónapja #291616 Írta: gabi418
Megválaszolva: gabi418
Üdv Mindenkinek!

Mostanában mennyire érdemes kifejleszteni az olasz tankokat, mennyire jók, mik az erősségei stb.?
Sajnos az oldalon nem találtam elemzést, és ezért szeretném megtudni hogy például 6-7- es szintig (tovább úgyse jutok) mennyire használhatók a harckocsik. És ha jók ezek a járművek, milyen felszereléseket ajánlotok rájuk?

3 éve 10 hónapja #291617 Írta: gh0s7f1gh73r
Megválaszolva: gh0s7f1gh73r
Szia. Olasz ág tier 8-tól lesz leginkább jól játszható,szem.szerint javaslom kifejleszteni 10 es szintre ,meglepően jó vasak.:)

3 éve 10 hónapja #291620 Írta: Sezamme
Megválaszolva: Sezamme

Üdv Mindenkinek!

Mostanában mennyire érdemes kifejleszteni az olasz tankokat, mennyire jók, mik az erősségei stb.?
Sajnos az oldalon nem találtam elemzést, és ezért szeretném megtudni hogy például 6-7- es szintig (tovább úgyse jutok) mennyire használhatók a harckocsik. És ha jók ezek a járművek, milyen felszereléseket ajánlotok rájuk?

Abszolút használható ág, tudom ajánlani. Röviden:

Tier I-III: sok szót nem érdemelnek. Megfelelő ágyú és átütés, mindegyik megállja a helyét. Csipegessél akit lehet nem 1v1-re valók.
Tier IV: nagyon jó HE átütés (a legtöbb medet is átviszed IV- V-ben szembő, gyenge ponton) és van páncélja.
Tier V: juj, hát ez egy kuka tank, a pontatlan kis alfás ágyú öli meg.
Tier VI: király alfa sebzés, de mire becéloz lemegy a nap, szintjén és alatta a páncél tud működni. Magasabb szintű ellenfelek ellen lényegében játsszál vele úgy, mint egy TD, persze ne a leghátsó bokorból. Az ellenfelek többsége nem tudja, hogy ennek 240 alfája van, aki rádyolozik meg fog lepődni.
Tier VII: ugyanaz, mint a Vi-os, csak top motorral már jóval mobilisabb.

Még valami. Ezek finomabb bánásmódot igényelnek mint pl. a ruszki medek. Mindig támogassál, sosem te leszel aki csata első 3 percében eldönt mindent. Kell hozzá tank és pályaismeret rendesen, hogy tudjad melyik pozíciót vedd fel csata elején és mikor váltsál. Semmiképp sem kezdőknek való ág.

3 éve 10 hónapja #291621 Írta: gabi418
Megválaszolva: gabi418

Köszönöm a rövid elemzést.
Tudsz valami felszerelést ajánlani a tankokhoz?

3 éve 10 hónapja - 3 éve 10 hónapja #291622 Írta: RockyRuciano
Megválaszolva: RockyRuciano

Üdv Mindenkinek!

Tier IV-től Tier VI-ig ezek a tankok nehézkes mozgásúak, de jó páncélzatúak - olasz járgányokról nem ez jut az emberek eszébe :)
Ezeknél a tankoknál a páncél nyilván nem a vastagsága, hanem a kialakítása miatt igen érdekes dolgokat tud produkálni/pattintani.
Mobilitást tekintve a mackós medek közé tartoznak, még a csúcs-motorrokkal is, de szabad XP-ből a motorokat érdemes fejleszteni, különben szenvedés a játék.
Az ágyúval legyél türelmes, mert csak beszűkülés után teljesít megbízhatóan, kapáslövésekkel próbálkozni értelmetlen. A P26/40 tankon mindkét IV-s a HE-vel nagyon jó, a P.43-on a Cannone da 75/46 70-es átütésű HE igen durva valami! Valami fura logika miatt az elvileg jobb Cannone da 75/50 Skoda HE átütése csak 38 és sem a normál sem a gold nem ad hozzá sokat, így megfontolandó visszaváltani az elvileg gyengébb Cannone da 75/46-ra. Az ágyúknak jó a csőlehajlásuk, ezt érdemes kihasználni.
A P26/40 a szintjén jó tank, a P.43 fő problémája, hogy a TierV-ön a PzIVH, az M4 és a T-34 annyira kiemelkedően jó, hogy a P.43 már csak átlagos lehet, a P.43 bis viszont megint nagyon jó. A P.43 ter-el nehéz megtalálni a jó játékstílust, nekem nem jött be. A Pantera komplett stílusváltást igényel, mert papírpáncélzatú-gyors mozgású-pontos ágyúval - ráadásul tárral + automata töltővel, A Progetto-ról született egy nagyon jó leírás, ami a Pantera-ra is igaz:
www.wotinfo.hu/...erzese
Annyi kiegészítésem lenne hozzá, hogy a "hulldown taktika erőltetése" a dombok közötti mobilis harcra értendő, nem a városi statikus hulldown-ra (ez nekem kicsit/nagyon megtévesztőnek tűnt)

Felszerelésnek Tier IV-től Tier VI-ig a ventit és a töltésgyorsítót ajánlom, mellé távcső (coated optics a félreértés elkerülése végett) vagy célzásgyorsító, ízlés szerint. A P.43 ter-en talán a venti, vertstab, töltésgyorsító, de a fene tudja. A Pantera-n a venti, vertstab, távcső jól bevált kombináció.

© 2023 WOTINFO. Minden jog fenntartva.