halvanyabb lett az artyk tracere? 2 napja nem latok egyet se, amikor coutnerezni szeretnek.
Visszatértél a zombik közé?
Amugy az arták manapság mintha inteligensebbek lennének mint annó. +5Wn8 igaz nem sok, de a counterre már figyelnek.
Nana, nekem sikerült egy meccsen kettőt is tracer-figyeléssel kicsapni, mert basztak mozogni. Hatos és hetes szintűek voltak, tehát még csak nem is low tierben művelték.
9 éve 4 hónapja - 9 éve 4 hónapja#189347Írta: Andrej72
Megválaszolva: Andrej72
Ma vettem meg a Pz. Sfl. IVb-t, és eddig tetszik, habár néha érthetetlenül kicsit sebez a HE skuló. Elvileg egy Type 95 Heavy-t simán át kell üssön a lövedék, és mégis többször is csak 196 körül sebeztem, pedig a max. sebzés elvileg 400 körül van. Bár az is lehet, hogy csak nem jól céloztam. Egy B1igen csúnyákat írt, amikor kiszedtem egy löketből. A fenének állt kint a mező közepén.
Alapvetően szeretek artykkal játszani, csak tapasztalatom szerint bármely tanknál jobban függnek a csapattól. Ha idióta a csapat, és 2 perc alatt mindenki meghal, akkor nincs aki spottoljon, és akkor arty szinte halott.
Hali! Milyen arty-t ajánlotok a személyes küldikhez?
Föleg amerikai artykat ajánlanék azok a legkompatibilisebb artyik jelenleg 5-9-ig.
De Fhransziával is meg lehet csinálni. De szerintem a legkönyebb az amcsikkal.de ha vissza olvasol jó párat akkor találsz itt tölem is és a többiektől is kisebb leírások összehasonlításokat.
Azt hiszem, hogy a mai napra tele lett a tököm. Négy meccsből négyszer nem bírtam leszorozni a Pz.Sfl.-t. Sajnos az arty iszonyatosan csapat függő. Csak pislog az ember, amikor az első perc után 1-5 az állás, mert kedves csapatunk minden egyes tagja rohan az ellenfél bázisa felé. Az, hogy a sajátot védeni is kellene fel sem merül. Ilyenkor aztán megjelennek az ellen könnyű tankjai, kinyírják az összes artyt, és befoglalnak. Komolyan mondom, hogy ennyi agyhalott barommal még nem találkoztam. Elkeserítő!
Azt hiszem, hogy a mai napra tele lett a tököm. Négy meccsből négyszer nem bírtam leszorozni a Pz.Sfl.-t. Sajnos az arty iszonyatosan csapat függő. Csak pislog az ember, amikor az első perc után 1-5 az állás, mert kedves csapatunk minden egyes tagja rohan az ellenfél bázisa felé. Az, hogy a sajátot védeni is kellene fel sem merül. Ilyenkor aztán megjelennek az ellen könnyű tankjai, kinyírják az összes artyt, és befoglalnak. Komolyan mondom, hogy ennyi agyhalott barommal még nem találkoztam. Elkeserítő!
Probáld úgy hogy egy spannod visz be td-t és testőrködik Persze ha nincs spott hiába.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...