Jelenleg

18
látogatónk van

Arty használók topic-ja

1 éve 10 hónapja - 1 éve 10 hónapja #304105 Írta: kakszi.lajos
Megválaszolva: kakszi.lajos

Valamiért kezdenek megint elszemtelenedni ezek a kotlókeltetők... Mindig akkor basz oda egyet mikor pont nem kellene. Én is mentem pár gurigát a német 7es artyval, azt hittem rosszabb lesz, nemhogy csökkent a találatok száma,inkább nőtt,a sebzésről ne is beszéljünk. Szegény Bourrasqueba 700 körül sebeztem, 4 modult lőttem el egyszerre, lánctalp,motor, torony,ágyú sorrendben. Meglepődtem az biztos

A GW Panther még mindig a legjobb 7-es arty. Saját bőrömön éreztem, amikor 2 napja az ST-I-vel bontottam az ellenfelet és foylamatosan tűz alatt tartott egy ilyen, lövésenkét 2-300-akat belémvágva. Szerencse, hogy csak egyedül volt, szépen ledarált, mire az ellenséges Torta megérkezett full hp-vel és már semmi esélyem nem volt ellene, végül az arty nyírt ki és IX-es csatában top 3-ban volt xp-ben, jó kört ment. Most hétvégén többször is voltam 3 artys csatában, az igazi botok mégiscsak visszatérnek kedvenceikhez, biztos megpróbáltak érvényesülni más tankosztályokkal is.    Már alig várom az ünnepeket, megint 3 arty minden csatában. 

Barack eset: Az átütő találatok továbbra is teljes sebzést okoznak, ebben semmi meglepő nincs.

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

1 éve 10 hónapja #304106 Írta: kakszi.lajos

"kakszi.lajos post=304068 userid=33695

Gondolom a nagy arcoddal, az általad szénné gyalázott artyk által oda szegezett Early/260/Chief/stb szörnyszülött mesetankra még tévedésből sem adsz le egy lövést sem?! :)
Továbbá az tök természetes, hogy egylövéses a mesetankod és duelezel egy low HP-s ellenfél szintén mesetankkal (neagggyisssten egy szted gyengébb játékossal) és az alli arty - a) kábítja, és így pattintani tudod az ellenfél lövését, majd kilövöd őt, b) láncolja és te körbe tudod "autózni" majd szintén kilövöd őt,, c) bár tudom, hogy skandallum, hogy egy arty ilyet csinál, de kilövi rólad az ellenfelet, és te túléled?!?!

Az én véleményem szerint amúgy a "nerf" kellett de nem ilyen drasztikusan. Bár még ez sem verte agyon az artákat. Csak rohadtul máshogy kell velük játszani! Továbbá sztem a wg megfontolhatná, hogy az arty AP lőszereknek a pontosságát 500m-re határoznák meg (pl. 0,67m/500m)! Mielőtt jönnének a nagy, véget nemérő fröcsögések, kéretik behatóbban megismerni az artyk AP lőszer mechanizmusát!!!!  ;)  

Egyetlen egy tank belövéséhez sem kell arty, nincs sebezhetetlen jármű a játékban. Tornyozik a Chiefi? Talán ott kéne hagyni, de legalább nem kéne kimenni elé szétlövetni magunkat. A probléma ott van, hogy a sok agyhalott meglátja: "na majd én most jól kilövöm"  felkiáltással próbálkozik beütni, közben meg lefarmoltatja magát és nem fogja fel, hogy mekkora noob. 

Nem gyaláztam szét az arty-kat, mint olvasható én is játszom velük, mondjuk nálam az arány 3k arty csata/40k összes DE!!!!!!  Nem ejtenék könnyeket azokért, akik CSAK arty-val játszanak és a nerfek miatt esetleg megszabadulnánk tőlük. Ellentétben velem a WG viszont egy üzleti vállalkozás, ezért nem fogja kihajítani ezt a túl nagyra duzzadt réteget, de sztem korrektül belőtte a balance-t. Hátsó bokorból akrsz durrogtatni? Megteheted, de nem leszel meghatározó tényező a csatában. Ez így fair? Szerintem abszolút korrekt.

1 éve 10 hónapja #304107 Írta: _tothjanos_
Megválaszolva: _tothjanos_
Jahh tényleg! Szinte teljesen kiment a fejemből, hogy a tornyozó Chief/Kranvagen/S. Conqueor -okat ott kell hagyni a p.csába....majd a rozsda szétmarja úgy 50 év alatt! Jézusom! :) Még te noobozol? Van arc rendesen. :) 
Klán csatában (tökmindegy milyenbe) ott hagyod a toronymesecsoda tankokat még ha a taktikus más parancsot ad is? A csata végén meg mi lesz? " ÁÁÁÁÁ ÉN akkora hős vagyok, hogy jó nekem a döntetlen, mert a végén még majd egy arty segít nyerni!" Várj! Vagy még sem! Mert olyan nincs, hogy döntetlen...

1 éve 10 hónapja #304110 Írta: kakszi.lajos

Jahh tényleg! Szinte teljesen kiment a fejemből, hogy a tornyozó Chief/Kranvagen/S. Conqueor -okat ott kell hagyni a p.csába....majd a rozsda szétmarja úgy 50 év alatt! Jézusom! :) Még te noobozol? Van arc rendesen. :) 
Klán csatában (tökmindegy milyenbe) ott hagyod a toronymesecsoda tankokat még ha a taktikus más parancsot ad is? A csata végén meg mi lesz? " ÁÁÁÁÁ ÉN akkora hős vagyok, hogy jó nekem a döntetlen, mert a végén még majd egy arty segít nyerni!" Várj! Vagy még sem! Mert olyan nincs, hogy döntetlen...

ha a taktikusod nekivezeti a csapatodat a tornyozó mesecsoda tankoknak, ahogy hívod ezeket, akkor talán itt az ideje keresni egy normális klánt, normális vezetővel. Ja hogy oda nem vesznek fel akárkit! Hát igen, arty játékost meg még kevésbé, lol. Az én kláncsatáimban azt vettem észre, hogy egyrészt tele van a mezőny táras tankokkal, amik 2 perc alatt kivégzik egymást, arra nincs időm, hogy kitárazás után betöltsek még 1x, majd pont egy arty hiányzik oda, ami be sem szűkül, mire elesik egy oldal. Ne röhögtess már!  

1 éve 10 hónapja #304111 Írta: bandras32
Megválaszolva: bandras32

Továbbá sztem a wg megfontolhatná, hogy az arty AP lőszereknek a pontosságát 500m-re határoznák meg (pl. 0,67m/500m)!

Na az durva lenne! 0,134m/100m Ha ezt bevezetné a wg, akkor csak arty-val játszanék, gyakorlatilag nem menne mellé semmi.

1 éve 10 hónapja #304115 Írta: bandras32
Minden arty-nak így kellene működnie!

Mellékletek:

1 éve 10 hónapja #304116 Írta: _tothjanos_
Azért össze ne fosd magad a nagy vihogásba! :)
Gondolom csak a polkorrektség miatt ez az egy mondat égett a retinádba. Túl sok AP lőszert nem lőttél el X artyból ilyen kijelentés után! Pl. 100m-ről léccci lődd alsó lemezen, csata körülmények mellet bármelyik X-es tankot arty AP-val, akár 0,1m -es pontossággal! Addig mondjuk mérlegállásba állok ....vagy inkább mégsem. :) Gondolom feltűnt, hogy az artyknak nincs csőlehajlása!? 

1 éve 10 hónapja - 1 éve 10 hónapja #304117 Írta: bandras32

Azért össze ne fosd magad a nagy vihogásba! :)
Gondolom csak a polkorrektség miatt ez az egy mondat égett a retinádba. Túl sok AP lőszert nem lőttél el X artyból ilyen kijelentés után! Pl. 100m-ről léccci lődd alsó lemezen, csata körülmények mellet bármelyik X-es tankot arty AP-val, akár 0,1m -es pontossággal! Addig mondjuk mérlegállásba állok ....vagy inkább mégsem. :) Gondolom feltűnt, hogy az artyknak nincs csőlehajlása!? 

1 éve 10 hónapja - 1 éve 10 hónapja #304119 Írta: bandras32
Na mesélj, mi a bánatos lóf*szt kellett volna kiemelnem, ha nem azt az egyetlen baromságot, hogy lézer ágyút szeretnél az arty-kra?

" Az én véleményem szerint amúgy a "nerf" kellett de nem ilyen drasztikusan. Bár még ez sem verte agyon az artákat. Csak rohadtul máshogy kell velük játszani! Továbbá sztem a wg megfontolhatná, hogy az arty AP lőszereknek a pontosságát 500m-re határoznák meg (pl. 0,67m/500m)! Mielőtt jönnének a nagy, véget nemérő fröcsögések, kéretik behatóbban megismerni az artyk AP lőszer mechanizmusát!!!!    "

Egyetlen egy AP lőszert sem lőttem el arty-ból mióta újra van arty AP. Ki az a barom aki 0,7-0,8m/100m pontosság mellett AP-t lövöldöz? Arty-val akarsz alsó lemezt lőni? Nebasz...
Az arty AP lőszer mechanizmus máshogy működik, mint a normál AP?
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Bulcsu

1 éve 10 hónapja #304120 Írta: Bulcsu
Megválaszolva: Bulcsu

Ki az a barom aki 0,7-0,8m/100m pontosság mellett AP-t lövöldöz? Arty-val akarsz alsó lemezt lőni? Nebasz...
Az arty AP lőszer mechanizmus máshogy működik, mint a normál AP?

Nem sűrűn, de kipróbáltam su8-nál, és m12-nél mióta visszahozták az AP-t. Kb egy tucat próbálkozásból egyetlen egyszer sikerült eltalálni úgy heavy-t (egy japán óriást, O-I-t), hogy sebzett, és nem mellé ment vagy pattant.(Pedig csak az olyan idiótáknál próbálkoztam, akik második repeszem után se mozdították arréb a tankjukat  ) Levett 380akármennyit, de ki se gyulladt, így nem éri  meg, mert ameddig próbálkozom, addig a lepattanók rng stb. miatt már vége is a csatának. Régi világban szállt a torony, lángolt a tank. (Vagy csak az idő mindent megszépít   )
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: bandras32

1 éve 10 hónapja #304122 Írta: _tothjanos_
Gondoltam! :)

1 éve 10 hónapja #304123 Írta: kakszi.lajos

örülök, hogy ezt hoztad fel példának, mert ez a legtökéletesebb példája annak, hogy a WG miért érdemli meg a folyamatos lehülyézést: kiveszi ezt a fost a játékból, majd rommá nerfeli a bennmaradt járművek látótávját, álcáját. Ezután évekkel később visszateszi jópénzért és változatlan értékekkel hagyja, majd dobálja a playerek után ilyen-olyan rendezvények keretében. Tele is lesznek a csaták velük és egy vicc, ha egy ilyen szar egyedül marad egy nyíltabb pályán, 2-3 rárontó tankot is elvisz, mire meglátják és ki tudják szedni, de simán le is lehet vele hozni, esélyed sincs a közelébe kerülni. E-25, FCMPak40 ugyanez. Jogosan kapják a jelzőt: idióta WG!

1 éve 10 hónapja #304125 Írta: bandras32

örülök, hogy ezt hoztad fel példának, mert ez a legtökéletesebb példája annak, hogy a WG miért érdemli meg a folyamatos lehülyézést: kiveszi ezt a fost a játékból, majd rommá nerfeli a bennmaradt járművek látótávját, álcáját. Ezután évekkel később visszateszi jópénzért és változatlan értékekkel hagyja, majd dobálja a playerek után ilyen-olyan rendezvények keretében. Tele is lesznek a csaták velük és egy vicc, ha egy ilyen szar egyedül marad egy nyíltabb pályán, 2-3 rárontó tankot is elvisz, mire meglátják és ki tudják szedni, de simán le is lehet vele hozni, esélyed sincs a közelébe kerülni. E-25, FCMPak40 ugyanez. Jogosan kapják a jelzőt: idióta WG!

Teljesen egyet kell, hogy értsek veled. A Lefos egy rohadék. 420m látótáv, 7,5mp töltés, gyors célzás. És igen, ezért lehet is szídni a wg-t, bár engem a lefos pont nem zavar, mivel nagyon keveset játszok alacsony tier-ben. DE! Halkan megjegyezném, hogy pont az ilyen egyediség az, ami nekem hiányzik a játékból. Régen voltak egyedi, speciális tankok, waffentróger, halálcsillag, japán heavy-k, KV1S (az eredeti), ELC (szintén az eredeti), stb. Most mi van, szinte minden tank egyforma (kivéve kinézet), nagy egetverő különbségek nincsenek, vannak persze kakukktojások, amik még az őskorból maradtak itt, de mára elavultak, ha meg véletlenül használhatóak lennének, akkor a wg előbb-utóbb addig nerfelgeti, amíg használhatatlanok lesznek. A lefos is csak azért olyan amilyen, mert prémium és nehéz hozzá nyúlni. Tehát én jobban örülnék neki, ha több olyan tank lenne, ami "kilóg" a tömegből, mert ugye balanszolni kell, ami a gyakorlatban annyit jelent, hogy egy szintre kell hozni mindent. Viszont ez így elég unalmassá fog válni.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Bulcsu

1 éve 10 hónapja - 1 éve 10 hónapja #304128 Írta: kakszi.lajos

Teljesen egyet kell, hogy értsek veled. A Lefos egy rohadék. 420m látótáv, 7,5mp töltés, gyors célzás. És igen, ezért lehet is szídni a wg-t, bár engem a lefos pont nem zavar, mivel nagyon keveset játszok alacsony tier-ben. DE! Halkan megjegyezném, hogy pont az ilyen egyediség az, ami nekem hiányzik a játékból. Régen voltak egyedi, speciális tankok, waffentróger, halálcsillag, japán heavy-k, KV1S (az eredeti), ELC (szintén az eredeti), stb. Most mi van, szinte minden tank egyforma (kivéve kinézet), nagy egetverő különbségek nincsenek, vannak persze kakukktojások, amik még az őskorból maradtak itt, de mára elavultak, ha meg véletlenül használhatóak lennének, akkor a wg előbb-utóbb addig nerfelgeti, amíg használhatatlanok lesznek. A lefos is csak azért olyan amilyen, mert prémium és nehéz hozzá nyúlni. Tehát én jobban örülnék neki, ha több olyan tank lenne, ami "kilóg" a tömegből, mert ugye balanszolni kell, ami a gyakorlatban annyit jelent, hogy egy szintre kell hozni mindent. Viszont ez így elég unalmassá fog válni.

Az egyedisége még megvan a jó célzással és a jó töltésidővel, meg a full csiga tempójával, de a látótávját úgy venném el, mint a huzat. Ugyanezt kéne tenni, az FCMPak40 és E-25-tel is. Azért az vicc, hogy a spottert úgy lövik ki, hogy az meg se látja őket. Ezek gamebreaking értékek, ugyanakkor az AMX30B, mint leggyengébb tier X med  az Eiffel torony méretű kupolája miatt kapott "10" kemény méter látótávot tiertársaihoz képest. Hát pont a hajadra kenheted, mert az kb. 0,1 sec előnyt jelent teli gázzal menetben. Ha az is kapna 50m pluszt, máris érezni lehetne az előnyt, de amíg ilyen anomáliák vannak, addig igenis fogadják el, hogy le vannak fogyatékosozva, mert teljesen jogos. 

1 éve 10 hónapja - 1 éve 10 hónapja #304129 Írta: Bulcsu
Megválaszolva: Bulcsu

"Régen voltak egyedi, speciális tankok, waffentróger, halálcsillag, japán heavy-k, KV1S (az eredeti), ELC (szintén az eredeti), stb. "

Bocs az offért: jól emlékszem, hogy volt kb 2013 körül egy überfasza kv1s talán tier 5-ben, azt kivették lett helyette kárpótlásul kv85 ami nem ugyanaz. Aztán visszavették kv1s néven azt, ami már nem az volt, és tier 7-be tettek egy kv122-őt, ami hasonlatos az eredetihez, csak pénzért és egy tierben magasabban? 

© 2023 WOTINFO. Minden jog fenntartva.