- Köszönetek: 784
Az azért érdekelne, hogy a SU-14-2 után érdemes-e a 9-10-es artykat szovjeteknél tovább vinni?
Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!
Az unikornissal nem játszottam, de statok alapján ugyanazt tudja, mint a SU-14-1, szóval nagy különbség a kettő között nincsen.Sziasztok artysok,
Nem vagyok nagy artás, főként küldetések miatt szánom rá magam néha (vagy havonta egy órára "idegből"), most éppen a T28HTC SPG-15-öséből szerezném vissza a beváltott parancsokat. Régebb óta csak 1 ágat húzok, a szovjetet, a napokban váltottam S-51-ről SU-14-1-re. Más ágam még elkezdve sincs..
Első kérdésem az lenne, hogy a kisebb, vagy a nagyobb csővel érdemes-e inkább használni. DPM-ben jobb a kisebb, de nem b*sz akkorát oda, mint a nagyobb, ezt már az S-51-nél tapasztaltam.
Vagy hagyjam a fenébe, és kezdjek el másik ágat, ha igen, akkor melyiket lenne érdemes, olyan T5-T6-tól "erőltetni"?
Vagy esetleg vegyem vissza a az S-51-et, de én lényegi különbséget nem igazán találok..
Köszi a segítséget.
Segítséget szeretnék kérni arty ügyben:
hol tudom megnézni az artik lőtávját hogy meddig lőnek el (lőtáv = a látótávval??
vagy nem?
Nekem már megint csak ilyet dobott:Neked azt, nekem ezt dobta!
Sziasztok!
S-51-re melyik löveg az "ajánlott" ? Dpm-ben az alaplöveg jóval barátságosabbnak tűnik,viszont átütésben és az alapsebzésben a 203mm-es B4 löveg sokkal jobb. Küldetések miatt vettem vissza ezt a valamit,nem tudom,hogy melyik löveg a "jobb"választás.