- Köszönetek: 69
Hogy lehet ilyen gyorsan mozgatni a tüzérnézetet?
arty célzás
Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!
Nem volt ez mindig így. Én még játszottam a nerf előtt, alatt és után...Én az Angol hatost úgy ahogy van eladtam a ..csába, az 5 vonal közül a legeslegszarabb példány, kiidegelt rendesen amíg húztam vele a hetest..... hát több mint 6 másodperces szűküléssel menjen az anyjába!
Mire becéloztam valamit, vagy már messze járt, vagy szétesett a célzókör és kezdhettem elölről, és akkor már megint messze járt minden..... pokoli időszak volt....
Még az arty átalakítások előtt volt 4-5 másodperc a lövések közti sebesség, most már 10.Egyet értek az előttem szolokkal.
Francia:
A X az táras, szerintem nem éri meg kifejleszteni. Okés, ha betölt (50 mp), akkor 5 mp-két küldi a 3 stukót, ...
Ilyen régen játszottam volna vele...
Még az arty átalakítások előtt volt 4-5 másodperc a lövések közti sebesség, most már 10.Egyet értek az előttem szolokkal.
Francia:
A X az táras, szerintem nem éri meg kifejleszteni. Okés, ha betölt (50 mp), akkor 5 mp-két küldi a 3 stukót, ...
A 9-est nagyon szeretem, mert bár kicsiket lő, de azt gyorsan, így gyakran tudok kábítani.
A 10-es annyira nem jött be, mert a hosszú lövések közötti idő alatt gyakran már elmennek a célpontok és akkor vagy várok még, hogy hátha feltűnik valaki, vagy elkezdek tárat cserélni 50 másodpercig. Ha kívánságműsor lenne, akkor örülnék, ha a 10-est lehetne használni egy lövéses üzemmódban, némileg felbuffolva az értékeit a 9-eshez képest...de hát nem kívánságműsor.