Jelenleg 95 vendég és egy Tag online
Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!
Okés, ez nem derült ki a kommentjéből, mert ott aki betámadta (linkelt hsz), az az adott témában troll volt. Mindenesetre amit leírtam, az ebből a szempontból független ettől, csak a troll szót a megfelelővel helyettesíteni kell.
Srácok hol lehet nyomonkövetni, h min vesztetek össze, mert én nagyon kíváncsi lennék
Van vmi kritikus hozzászólás itt? Mert én visszalapoztam, de nem láttam semmi beszólást.
Ne felejtsd el azt, hogy amit te nem bántásnak szánsz, az lehet a másik fél érzései világa szerint az, mert minden ember más.
Igazából te sem akartad bántani, és ő sem téged.
Arra célozgattam, és abban hittem, hogy felismeritek ezt az igazságot, és tudtok egymás jó oldalára koncentrálni, és az esetleges sérüléseken tovább lépni
Szóval szépen kérlek, ne játszd ezt a "megcsaltak ezét soha többé nem akarok párkapcsolatot" játékot. Tudom ez is egyfajta mechanizmus, de Te is tudod, hogy hibás.
Ő kicsit máshogy éli meg a helyzetet, érzékenyebb az ilyen dolgokra
Szia Bazsi,
Az lenne a kérdésem, h te mint pókertanár és jó wot játékos biztos jobban rálátsz a hatékony tanulási folyamatra, és ennek kapcsán te hogy fejlődsz, illetve miket ajánlasz?
Én is fejlődök mostanában, de mégjobban örülnék, ha ennek íve meredekebb lenne
Én szoktam nézni Scheff vagy QB streamet, őket nagyon kedvelem, de elég hosszú idő, ha 2 órákra leül az ember streamet nézni. Na nem tudom mi a hatékony tanulási forma, ehhez, ha van 1-2 ötleted, azt szívesen meghallgatom.
Köszönöm,
Üdv. freezer
Bazsi pár gondolatot engedj meg.
1.
Tehetség.
Hogy egy adott valamiben ( sakkjáték, WoT ) ki mennyire tehetséges az adott, akár még mérhető is valamiképp.
Aki "tehetségesebb", annak gyorsabb lesz a fejlődése és magasabbra juthat.
Persze a tehetség csak egy lehetőség - a szorgalmon, elhivatottságon, akaraton sok múlik.
Ki mit keres a WoT-ban: könnyen szórakozást néha, vagy egy komoly hobbit, ahol kihívások vannak, ahol célokat állít maga elé amiket el akar érni.
2.
Az emberek különféleképp tanulnak - mások a tanulási "szokásaik" ... sőt más módon képesek tanulni. ( van aki elolvassa és megérti, van aki vizuális és látnia kell, van aki mozgásos és csinálnia kell..) ... A wot elsősorban az mozgásos és látásos tanulótípusnak kedvez, asszem ez nyilvánvaló.( Nagyon jó vizuális memória és térbeli tájákozódó képesség, gyors helyzetfelismerés KELL, hatékony stressztűrés is .. ja és persze kiváló szem-kéz koordináció, gyors reflexek, kézügyesség ..) De most a tanulásról beszélünk.
Fontos az is, kibe milyen hülyeségek rögzülnek "tanulás" gyanánt, illetve milyen "élmények" (traumák) érik.
3.
A tanulás útjai érdekesek .. de valszeg nem egy út van ... "Miközben az utunkat járjuk, nem szabad azt gondolnunk hogy az összes többi út járhatatlan. - asszem Tolsztoj-tól származik ez a gondolat.
A 2. pontoddal (egy reszevel) nem ertek egyet, a szem-kez koordinacio, reflexek es kezugyesseg nem igazan szamitanak WoT eseteben,
A 2. pontoddal (egy reszevel) nem ertek egyet, a szem-kez koordinacio, reflexek es kezugyesseg nem igazan szamitanak WoT eseteben,
Bocs, nem ellenkezni akarok, vagy vitatkozni, de igen, szerintem számít.
Magamról tudom, hogy sokkal reflexesebb játékosok ellenségként nagyon megnehezítik a dolgom, sokszor ki is lőnek, mert egyszerűen jobban és gyorsabban céloznak, jobban tudnak visszahúzódni....hamarabb reagálnak le egy adott helyzetet mint én.
én elfogadtam, hogy lightokkal spotterekkel sosem leszek az élbolyban, pont a reflexeim miatt.
Most vettem új tévét, és annyira más a rálátási szög, pl hogy a megszokásom miatt eleinte jóval feljebb céloztam, mert a régi monitorom kisebb volt, és más szögből néztem.
Én nagyon örülnék neki, ha megcáfolnád amit írok, de szerintem ez így igaz.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...