Jelenleg 202 vendég és egy Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 4 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 6 órával ezelőtt
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 6 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 18 órával ezelőtt
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 1 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 1 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 2 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 2 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 2 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 2 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 2 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 3 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 3 napja

Blog: Egy lelkes (?) superunicum útja

7 éve 11 hónapja #253888 Írta: f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14
Megválaszolva: f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14

Ha ilyen kívánság műsor van (tudom, hogy nincs) :P , akkor én meg két témában várnék eszmefuttatást.

- tank "ászolás" - mindig jött-e magától, kellett-e valami népszerűbb tank ászára keményebben gyúrni, ilyenkor másképp építetted-e fel a csatát, vagy volt-e olyan, hogy stabil unikum eredmény toltál, valamivel még se jött az ász
- 3GM konyhatrükkök (pl. hogy választod ki, hogy mi legyen a következő, mi az a legénységi szint, amivel már érdemesnek tartod ráállni, mennyire játszol másképp, más prioritásokkal játszol-e ilyenkor, érezed-e hogy ez bármiben is módosítja pl. a győzelmi kilátásokat stb.)

Persze nem várok se azonnal, se későbbi kötelező választ, majd ha "érzed". (Ha már nyilatkoztál ilyen témában, akkor bocs, volt egy pár hét, ami totál kimaradt.)

Igen ez engem is érdekelne....:)

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

7 éve 11 hónapja #253891 Írta: BiO_rOo_BOT
Megválaszolva: BiO_rOo_BOT
Tudom, kibicnek kuss, meg majd bazsi amúgy is válaszol, de talán nem veszi rossz néven ha idekontárkodok :troll:
- tank ászolás - Nem tudom, hogy erre lehet-e gyúrni vagy sem. H amindig arra törekedsz, hogy a lehető legjobb teljesítményt nyújtsd, jön az magától. Amúgy szerintem ez összefüggésben van a második ponttal, mert ha 3GM-re törekszel, ászolás nélkül ritkán sikerül (legalábbis nekem a kettő együtt járt eddig mindig);
- 3GM trükkök - ebben érdekelt vagyok nagyon, mert elhatároztam hogy ráteszem a 3GM-et minden kedvenc tankomra t5-től felfelé Egyelőre t8-t megy a program aztán meglátom). Az aláírásomban látod is őket, ezekn már rajta van. Ezen kívül van kb 15-20 db ami valahol 87-92% között van, csak be kellene fejezni őket. Ahogy én csinálom:
1., 87-90%ig nincs pótkaja utána viszont kötelezően;
2., 90-92% felett már sok goldot lövök ;-) (néha csak azt, tanktól függ);
3., A lehető legjobb legénységet teszem bele, kigyúrva látótávra is a kötelezők mellett (merthogy saját dmg + assist hozza a GM-et). Assist nélkül piszkosul nehezen lesz meg a 3GM szerintem;
4., A tank persze legyen lefestve (mindhárom), rendesen felszerelve (de távcső minimum), legénység rendesen skillezve (minél több sor annál jobb).;
5., Ha lehet törekszem az agresszív játékra minél közelebb az ellenfélhez mert egyrészt nagyobb eséllyel sebzek többet, másrészt több assistot ad még ha csak lapulok akkor is;
6., szakaszban nem húzok GM-et;

Most hirtelen ennyi jutott eszembe.
Sorry, bazsi :troll:

Ha ilyen kívánság műsor van (tudom, hogy nincs) :P , akkor én meg két témában várnék eszmefuttatást.

- tank "ászolás" - mindig jött-e magától, kellett-e valami népszerűbb tank ászára keményebben gyúrni, ilyenkor másképp építetted-e fel a csatát, vagy volt-e olyan, hogy stabil unikum eredmény toltál, valamivel még se jött az ász
- 3GM konyhatrükkök (pl. hogy választod ki, hogy mi legyen a következő, mi az a legénységi szint, amivel már érdemesnek tartod ráállni, mennyire játszol másképp, más prioritásokkal játszol-e ilyenkor, érezed-e hogy ez bármiben is módosítja pl. a győzelmi kilátásokat stb.)

Persze nem várok se azonnal, se későbbi kötelező választ, majd ha "érzed". (Ha már nyilatkoztál ilyen témában, akkor bocs, volt egy pár hét, ami totál kimaradt.)

Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: PZoli, 19287d58816f35754c4393db64367f89, Ba_nshee

7 éve 11 hónapja #253893 Írta: CrawlingChaos
Megválaszolva: CrawlingChaos
F3rmi, nyilván mások véleménye is érdekel.

:beer2:

7 éve 11 hónapja #253921 Írta: lemur_catta
Megválaszolva: lemur_catta
Szia Bazsi!
Látom használsz legénység info mod-ot, meg tudnád mondani, hogy honnan szoktad letölteni?

7 éve 11 hónapja - 7 éve 11 hónapja #253926 Írta: Ba_nshee
Megválaszolva: Ba_nshee
** Kívánságműsor **

Nem volt ilyen. Vagy elég volt a legjobbam, vagy nem. Ha mégis külön hajtani akarsz rá, akkor nyilván az XP-ből kell kiindulnod. Hogyan építesz arra csatát? Agresszíven, assist, közelharc, időben érkezés és a többi. Amit esetleg el tudok képzelni, hogy killeket sebzés elé helyezel, amikor egyébként nem tennéd.

Igen, most is van olyan, hogy nem sikerül. Az inkább jó játékosok körében populáris tankoknál néha már tényleg nagy meccs, alkalom kell.

Figyelem: Spoiler!

Top sebzés nyolcezer, top kill hét, az Ace elmarad. Négy-öt alkalommal is ilyen egy lövésre láttam magamat, amikor már elkezdtem jobban figyelni a csata utáni értékeléseket. Sebaj, majd meglesz az!

3GM konyhatrükkök (pl. hogy választod ki, hogy mi legyen a következő, mi az a legénységi szint, amivel már érdemesnek tartod ráállni, mennyire játszol másképp, más prioritásokkal játszol-e ilyenkor, érezed-e hogy ez bármiben is módosítja pl. a győzelmi kilátásokat stb.)

Annyira én sem vagyok ám elszaladva a jelölgetős történettel!

Bár mennyiségben nem is hajtok rájuk. Ismered a garázsmenedzsmentem, fejlődési tervem alapjait. Nem játszom, tartom meg tovább a szükségesnél. Sejted, hogy az Obj. 416 éppen egy kivétel volt ebből a szempontból.

Aztán követünk hasonló tartalmakat, te is ismered az általános tanácsokat. Én sem találtam ki az új tutit. Sőt, például biztos vagyok benne, hogy a láncoló lövésekért még mindig nem vállalok elég kockázatot (mellélövést).

Amiben F3mival - legalábbis elméletében - nem értek egyet, az ez a "rákapcsolós" mentalitás. Amikor valami neccesen van meg, akkor már tényleg csak kellene egy jó zárósorozat, egy jó map rotation, de ne tévesszük szem elől, hogy 100 meccs fog számítani. Száz meccs kipréselése. Minden sebzéspont ugyanannyit számít. Mindegy, hogy hetven meccsel korábban vagy 92% felett volt egy extra találatunk vagy briliáns momentumunk.

Ha néha belebambulunk, vagy felidegesít a csapattársunk, vagy éppen nem is érdekel annyira, vagy százas távban sem szeretünk gondolkodni, akkor pedig sokkal nehezebb lesz a vége.

Sokaknak biztosan érdemes is nem "túlnézegetni" az utolsó százalékokat. Valószínűleg rám sincs jó hatással, de igazából szeretem az izgalmát. Lehet, hogy őrjítő néha az ingázás, de az az út része, ami után aztán még jobban esik a megérkezés.

Visszatérve, amit (ismét csak) tenni tudok, hogy akkor tényleg az van fókuszban. Azt játszom akár napokig. Ha pedig nem megy, akkor el tudom engedni akár hetekre.

Visszatérve még egyszer, a garázs kicsiben tartásához képest még mindig csak 1.500 T10 meccsem van, és nincs is sok közöm tier 10 harmadik jelölésekhez. Ez még egy ijesztően nagy lépcső előttem. Már nem emlékszel, de a napló elején így lelkesedtem:

Más, előbb vagy utóbb biztosan eljutok itt a Wargaming hangos, aktív kritizálásig, de most még ott tartunk, hogy például a Mark of Excellence egészében egészen nagyon tetszik.[...] Hogy így interpretáltak a játékba, ahogy kinéz, minden. Biztosan az én kis kezdő játékos naivságom, hogy még lelkesedek érte, hogy izgalommal és büszkeséggel töltött el a legelső a az ELC AMX-en, de ennyi elfér.

És tessék, most is azt gondolom, hogy a játék egyik legnagyobb találata az MoE rendszer. Még mindig hajt. És bizony, hosszú az az út.

Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: CrawlingChaos, bittus, PZoli, MegaJani, 19287d58816f35754c4393db64367f89, f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14

7 éve 11 hónapja #253934 Írta: f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14
Köszönöm!

(Kedves Nóta TV! Küldeném Arankának Vargabélházára 65. születésnapjára, a Rózsa Rózsa piros Rózsa c. számot, Bunyós Pityu előadásában, csókolom őt: Terike)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Leopardusz

7 éve 11 hónapja #253953 Írta: CrawlingChaos
Kösz Bazsi!
Természetesen sok hasonló véleményt néztem, olvastam, de érdekelt a tied is, és gondoltam ez érdekelhet másokat is. Jó, hogy F3rmi is becsatlakozott a tapasztalatival.

Mindenki okulásául kérdezném tőletek, hogy véleményetek szerint a 3GM-et milyen adott tankon elért stabil WN8 mellett érdemes megcélozni nagyobb hajtépés nélkül (tudomásul véve, hogy a WN8 annyiból nem determinál semmit, hogy a GM-hez még kell a support sebzés is). Már csak azért is kérdezem, mert időről-időre olvasni olyat, hogy valaki csalást kiállt a konteo vagy a dühöngő topikban, mert nem tud elmozdulni a 8x%-os szintről. Szerintem sokan rosszul mérik fel, hogy mi az a teljesítmény, ami a 3GM-hez kell, és az mennyivel több (pláne stabilan hozni 100 csata átlagában), mint ami a 2 jelöléshez kell. Sokan úgy kezelik ezt adolgot, mintha 85%-ról annyi lenne 95%-ra fellépkedni, mint 75%-ről 85%-re...
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: PZoli

7 éve 11 hónapja - 7 éve 11 hónapja #254037 Írta: Ba_nshee
Megválaszolva: Ba_nshee

Sokan úgy kezelik ezt adolgot, mintha 85%-ról annyi lenne 95%-ra fellépkedni, mint 75%-ről 85%-re...

Hát nem. : )
Nem egy tankommal játszottam tucat és tucat, száz és száz meccset 90 százalék felett, de nem elérve a 95 százalékot. Az utolsó százalékpontoknál sokkal könnyebb visszazuhanni sokat, mint feljebb menni azt a keveset.

tudomásul véve, hogy a WN8 annyiból nem determinál semmit, hogy a GM-hez még kell a support sebzés is

De nem is esik ennyire félre. A spotted egy elfogadható kiindulópont, ami nagyon is komoly mértékben befolyásolja a WN8 értéket is. (Persze azért nem véletlen szoktak inkább szükséges kombinált átlagsebzést kérdezni.)

Mindenki okulásául kérdezném tőletek, hogy véleményetek szerint a 3GM-et milyen adott tankon elért stabil WN8 mellett érdemes megcélozni nagyobb hajtépés nélkül.

Rendkívül tankfüggő.

Hm. Amit írok az semmiképpen sem pontos vagy akárcsak hozzávetőleg helyes, de a tapasztalataim alapján egy ilyen megközelítést adnék most:
Ha egy átlag tier hat tankon képes vagy a három jelölésre, akkor egy átlag nyolcas prémiumnál két jelölésre számítanék. Ha képes vagy átlag nyolcas prémiumon a három csillagra, akkor egy tízes tanknál két jelölés, 85% környékére számítanék.

De tankonként óriási eltérések lehetnek. Például elképzelhető, hogy ma már meg tudnám csinálni T62A, de Obj. 140? Ugye írtam a jól sikerült első száz meccsről. Szűk 4k WN8? Éppen 85%.

Most már biztos esett egy keveset az 5A elvárt érték, de 5k WN8 alatt nem is érdemes ránézni az MoE százalékra.

Mindig, amikor írok egy 3markolt tankról, akkor próbálom betenni a recent statisztikákat is, hogy nagyjából látszódjon, mivel lett meg. Ezután sem lesz másképpen.

Kösz Bazsi!

Köszönöm!

;)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: CrawlingChaos, PZoli

7 éve 11 hónapja #254057 Írta: CrawlingChaos
Tudom, hogy használod a vbaddict-ot: a tank statisztikáknál a Marks of Excellence / Required average damage for the next marker: X megadott kombinált sebzés korrekt adat szerinted?

7 éve 11 hónapja #254063 Írta: f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14
Vbaddictról szólva nem lehet hogy vírusos? Mert amint beregeltem, és feltöltöttem a dossiert máris kaptam egy szépet, vitte is az oprendszert.

Már megoldottam, és újraraktam, de nem merem használni.

Valamint örülnék egy használati útmutatónak....nem bő lére eresztve, csak így
1. bereg
2. Dossier feltölt
3?
4?

A dossiert mikor kell feltölteni? Vagy feltölti magától?
Ezernyi kérdés:)

7 éve 11 hónapja - 7 éve 11 hónapja #254069 Írta: CrawlingChaos

Vbaddictról szólva nem lehet hogy vírusos? Mert amint beregeltem, és feltöltöttem a dossiert máris kaptam egy szépet, vitte is az oprendszert.

Már megoldottam, és újraraktam, de nem merem használni.

Valamint örülnék egy használati útmutatónak....nem bő lére eresztve, csak így
1. bereg
2. Dossier feltölt
3?
4?

A dossiert mikor kell feltölteni? Vagy feltölti magától?
Ezernyi kérdés:)

Én régebben AVG-t, mostanában Avast-ot használok, nálam egyik sem talált még vírust, amikor használtam, vagy letöltöttem.
Régebben írtam róla egy illusztrált használatit, még szerintem itt a Bazsi topikjában is print screen-ekkel illusztrálva.
Most bő lére nem bennék bele, a lényeg, hogy többféleképpen beállíthatod a beállításokban. Választhatod azt, hogy te magad indítod el a feltöltés manuálisan, vagy amíg játszol futtatod a háttérben, és beállítod, hogy automatikusan töltse fel a fájlokat, itt olyan opció is válaszható, hogy amolyan mod jelleggel, akkor is hozza létre a WoT a dossier fájlt, ha idő előtt kilépsz a játékból, és utólag sem nézed meg a csataeredményt a játékon belül. Illetve emlékeim szerint van olyan beállítási lehetőség, amikor szintén kvázi modot telepít a WoT alá, és minden további ADU kliens indítás nélkül automatikusan tölti az adatokat, de utóbbit én nem próbáltam.
Most nem fordítanák rá újra időt, de jelölj be a játékban, és ha bent vagyok keress, összefutunk egy TS vendégszobában, és elmondom az alapokat.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14

7 éve 11 hónapja - 7 éve 11 hónapja #254072 Írta: CrawlingChaos
Na amit ide írtam megtaláltam, lásd a bejegyzés végén:

www.wotinfo.hu/...231105

Volt egy régebbi hosszabb "guide"-om, de azt most úgy igazából fogalmam sincs hol keressem, úgyhogy nem mennék bele!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14

7 éve 11 hónapja #254073 Írta: f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14
Köszi hogy nem kell 50000 oladlt átnyálaznom:)

7 éve 11 hónapja #254075 Írta: CrawlingChaos

Köszi hogy nem kell 50000 oladlt átnyálaznom:)

Jap, ezzel a 33 oldallal még bevállaltam, de a régi TFK 1000 lapokban már nem próbálkoznék.. :rofl:

7 éve 11 hónapja #254077 Írta: Serious_Threat
Megválaszolva: Serious_Threat
Bár nem Bazsinak hívnak, de itt egy kis tipp: 91% fölött kezdek el jobban figyelni a meccseimre, aztán váltok egy csöppet aggresszívabb játékstílusra (már amennyire az adott harckocsi megengedi) és lőszerelosztásra. Pl.: BatChatben nem is volt HEAT 90%-ig, aztán mikor hogy 2-3 tárral raktam bele.

A legfontosabb faktor az MoE-hez, a konzisztencia.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: CrawlingChaos, Ba_nshee

Téma: OFF topik

• TegRazor profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Én nem tudom ,hogy miért vagytok annyira oda......
    • Írta: TegRazor
    • 1 órája 21 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 2 órája 52 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 5 napja 19 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 1 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.