"Forró, nedves, fülledt,
Igen, igen, igen,
Ez a 69!" ♫♪
Harmadik tank zsinórban, ahol
ásszal lett meg a 3. jel
(első nyolcas szintű tankom). Igazából nem is terveztem ezen a szinten, de mikor ránéztem, hogy hány százalékon van a tank 83%-on állt, úgy hogy azelőtt nem törekedtem a "türelemjátékra".
Szóval viszonylag kevés játékkal sikerült behúzni a három csillagot. Lila felszerelést és kb. 80-90%-ban normál lőszert használtam, mivel a HEAT az nem olyan menő.
Alacsonyan szállnak a csillagok (szó szerint ). Mondjuk vicces, hogy ennyire nem tudnak vele játszani az emberek, hogy csak 2,3k kombinált kell a 3 markhoz :/
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: PZoli, sziszifuszi, Tank_szemelyzete, pannoniacaptain, Slandyke, Bulcsu
Ha egyszer egy üzlet beindul. Amilyen jó lenne a koncepció, annyira megöli a nevetséges dpm (1680, de ez is csak akkor, ha egyesével lövöd, ha kettőt vagy hármat lőssz el, még rosszabb) és a hulladék gold átütés (242). Ehhez képest azért kell teljesíteni bőven a 3 markhoz
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: PZoli, fabyzol3, Slandyke, Bulcsu
Jelenleg aktív az Obj. 279e küldik közül a Koalíció-8 másodlagosa (12 csata alatt 3 Őrjárat medál és prémnapot kapsz; 2 medál már megvan, de a 12 csatás limitből sem maradt már sok). Emiatt szinte az összes tier 8+ francia, olasz és svéd tank randomban tiltólistán van (elvégre pl. AMX 50 100-zal nem fogok Őrjáratot csinálni). Itt jön képbe a mostani teljesen kiüresített, tier 9-cel nehezített Frontline egyetlen előnye: itt lehet az ilyen tankokkal is büntetlenül tolni és Field Modification-höz XP-t szerezni.
Ebben a csatában
pl. az AMX 50 100 sebzett 10 ezret (azért a 3GM-nek van ereje...)
mi a fenét kell a ...