kezdek ráérezni, bár még néha mindig szenvedés, mert nem az az első vonalas nehéz, meg stock-ként rémálom, most a 105-ös van rajta, bár kellett egy adag szerencse is hozzá, és az ellenfél szerencsétlenkedése szintén
Sziasztok!
Szeretném megosztani az örömömet, nem dicsekedés, nem vagyok az a fajta. De iszonyatosan örülök, 7 éves munkám ma végre beérett. Nem vicc tényleg, jelenleg normál random csatában használt tankjaim 227 db-al mentem már. És ma végre az útólsóval is a "TANK ÁSZ MEDÁL" meglett 227/227
Aki kíváncsi megnézheti: BlackChristmas
De gyorsan, mert van a garázsomban vagy 7 tank amivel még nem mentem, mert ez volt a cél elsődlegesen.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: dobilaci, 759bf67b8a3c2acd0d53cc4b2ffbdbd8, Black_Sheep_01, HondaCB1300SA, sziszifuszi, f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14, KLC_KTE, Sezamme, Bulcsu
nem emlékszem olyan csatára, hogy ekkora szerencsém lett volna, egész egyszerűen csak menni kellett előre és sebezni, így mondjuk nem akkora büszkeség, de most értem el először 8 killt egy csatában, ez most ilyen agyag galamb lövészet volt
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: sziszifuszi, Sezamme
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...