Agressziv, ugyes jatek volt! Ennel tobbet bottom tierkent nem nagyon lehetett kihozni ebbol a csatabol.
A legenysegi skillek elosztasa nem a legjobb. Hatodik erzek, BiA, javitas, alca. Ezek legyenek a prioritas. Ha ezek megvannak mindenkinek 100%-osan akkor johetnek a kevesbe fontosak (latotav, pontossag noveles).
A hatodik erzeket gondolom nem kell magyarazni, te is tudod miert fontos. A BiA mindenen javit egy kicsit, ha raksz melle potellatmanyt akkor meg hasznosabb. Ha agresszivan hasznalod a tankot akkor jo ha gyorsan visszateszi a lancot a legenyseg, kulonben konnyen ott maradhatsz egy-egy peakeles utan sarkokon. Az alca is fontos, nyilt palyakon foleg.
En kezdesnek E4-be mentem volna felspottolni az athalado heavy-ket, nem volt light tank a csataban aki counterelte volna a poziciot. Ahova te mentel en meg sosem hasznaltam, nem ertem hogy nem spottolt ki se WZ 111 1-4 se a Obj 277, hiszen ott nem is tudtal "dupla-bokrozni" , a bokor vegig atlatszo volt (elvesziti az alca erteket loves utan).
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...