IS-7 gunmarks. 92,8%-rol indultam 5 csata kellett. A vegen tryhard yolo volt a spot sebzesert mert tobbiek foglaltak a bazist, hiaba kertem oket, hogy ne.
Figyelem: Spoiler!
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Black_Sheep_01, _Szazados_, 9fd8649b86bcbbb9d9c4e2af3c401999, f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14, KLC_KTE, AssistKing
Studzianki map. Emberünk T 34-85M -el beáll kempelni a k0 ba . kérem a segítségét ....semmi válasz. Csata végén 0 sebzéssel zár. Több mint 10k csatája van a tankkal.
Ez fogadott.
Mit élvez az ilyen valaki tud magyarázatot adni rá?
Blogos acc, bottom tier. Szégyenszemre kilőttem az összes prémlőszeremet (5 lőszer) Ritka kivétel, amikor a hentelés élvezettel párosult. 3 tankot gyújtottam ki, ezt el se hittem. Máskor napokig 1 se jön össze, most egy csata alatt 3... A 20k+ WN8 is tetszetős. Ha valaki csinálna belőle egy videót, vagy beküldené a Wotnoobiansnek, megköszönném, de igazából a 15-1 eléggé csökkenti a csata értékét
VÉGEEEEEEEEEEE!!!!!!
Toborzó kampány ismét befejezve! Nem volt egyszerű, nem szeretek így játszani. Ez már meló volt, nem játék. Folyamatosan odafigyelni, teljesíteni, még ha csak tier3 is ( a legtöbb sebzésem 2k fölötti ). Az előzőnél is azt mondtam, hogy soha többet, de most komolyan is gondolom.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...