Reggeli kávé mellé replayeket szoktam nézni, most te lettél a nyertes.
Szépen tudatosan kihasználtad a meredélyt, az tetszett.
Amikor a végén nekiindultál, azt nem értettem. Esélyes volt a T30 hogy ott van, ahol végül is volt, egylövéses voltál. Nem féltél, vállaltad?
Végül is az, hogy csak a végén spotolt szinte amikor átértél az legendary, gondolom "nem stock" legénysége lehetett.
A "beeső" 1k kombi szintén jól jött:)
Nagy GG.
Last edit: 5 éve 3 hónapja by f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: dobilaci
Amikor a végén nekiindultál, azt nem értettem. Esélyes volt a T30 hogy ott van, ahol végül is volt, egylövéses voltál. Nem féltél, vállaltad?
Végül is az, hogy csak a végén spotolt szinte amikor átértél az legendary, gondolom "nem stock" legénysége lehetett.
Nagy GG.
Koszi!
Nem voltam benne biztos, hogy ott van, miutan nem maradt senki aki spottoljon neki az lett volna a logikus hogy nem marad ott. Bar nem lehetett tul jo jatekos ha a red line-on kempelt T30-al. Ha odajott volna kozepre ahol en voltam akkor o dominalta voln a terkep kozepet nem pedig en.
Kockaztattam, biztam benne hogy eleg a sebessegem, hogy beerjek a szikla moge mielott becelozna. T30-nak borzaszto rossz a lovegkezelese.
Egyebkent szerintem ez a legnagyobb hiba a jatekomban amit eszre is vettel, hogy tul sok kockazatot vallalok feleslegesen. Ezen majd valtoztatni akarok.
Nagy GG.
Koszi!
Nem voltam benne biztos, hogy ott van, miutan nem maradt senki aki spottoljon neki az lett volna a logikus hogy nem marad ott. Bar nem lehetett tul jo jatekos ha a red line-on kempelt T30-al. Ha odajott volna kozepre ahol en voltam akkor o dominalta voln a terkep kozepet nem pedig en.
Kockaztattam, biztam benne hogy eleg a sebessegem, hogy beerjek a szikla moge mielott becelozna. T30-nak borzaszto rossz a lovegkezelese.
Egyebkent szerintem ez a legnagyobb hiba a jatekomban amit eszre is vettel, hogy tul sok kockazatot vallalok feleslegesen. Ezen majd valtoztatni akarok.
Túl nagy kockázatot?
Én ugyanezt meglépem, esetleg még össze is töröm magam. Én vagyok Mr. kockázat.
szegény Ferrarinak sokszor idegnyugtatót kell bevenni ha játszani lát:)
5 éve 3 hónapja#297516Írta: f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14
Megválaszolva: f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14
Nem gondoltam, hogy ilyen sokáig tudom tartani Steppesen a klasszik redline magaslatot északon.
Szerencsére csak egyesével jöttek rám, először a clikker....
5 éve 3 hónapja#297518Írta: f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14
Megválaszolva: f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14
Ez a csávó persze elmaszkolta magát. Miután átkempelte velem a meccset a TD helyen (Westfield északról a szokásos pozi) pedig nem volt arty és egyetlen löwe jött arra meg 3 hellcat. Mármint a Ht soron...Beállt 1000 dmg-vel Capelni mivel már csak 1 tankot kellett volna kilőnünk.
Tényleg nem értem, ezek minek játszanak. Mi ebben a poén? Minek kell elcseszni mások meccsét?
Ha már alkalmatlan, akkor minek CAP-el? Ezt tanítják a bot iskolában vagy mi?
Ha letolja a HT sort 2-3K dmg meg valami medált kapott volna.
Vissza a nekem való sebességre! Sima 4k, volt benne több is, de kikeppeltek.
Csak a tegnapihoz,
Figyelem: Spoiler!
klasszikus 51% low tier player. Már a visszaszámlálás 28 másodpercénél bukó a csata, perccel később rászólunk a light tankra (aki amúgy kifogástalan helyen szpotol Redshire), majd elsőként meghalás. Egyébként is komoly szájkaraték vannak T6, bukó helyzetben pl arti még nem maradt csendben.
Yep-yep, teljesen broken a tank!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: dobilaci
Vissza a nekem való sebességre! Sima 4k, volt benne több is, de kikeppeltek.
Csak a tegnapihoz,
Figyelem: Spoiler!
klasszikus 51% low tier player. Már a visszaszámlálás 28 másodpercénél bukó a csata, perccel később rászólunk a light tankra (aki amúgy kifogástalan helyen szpotol Redshire), majd elsőként meghalás. Egyébként is komoly szájkaraték vannak T6, bukó helyzetben pl arti még nem maradt csendben.
Yep-yep, teljesen broken a tank!
Ez mar egy mem, atlag/rossz jatekos csata elejen telisirja a chat-et (lost game, gg bots, gg, bye noobs), 0 sebzessel meghal, a csapat pedig siman nyer nelkule is.
Nekem hangulatomtol fugg, hogy foglalkozok-e veluk, van hogy csak kikapcsolom a chat-et ne is lassam a vergodesuket.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Ba_nshee
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: dobilaci, 759bf67b8a3c2acd0d53cc4b2ffbdbd8, 9fd8649b86bcbbb9d9c4e2af3c401999, f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14, Sezamme
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...