Igen, ezt én is nagyon megnézném, ha van rá mód. Annyira akartam ezt a tankot, aztán valahogy bekeveredett a garázsba mentem vele vagy 20 csatát azóta is pihizik, nagyon nem éreztem rá. Összevissza puffogtat (már mint én), az új tankok gyorsabbak is, sérül, nem üt át, hagytam a fenébe, pedig még mindig tetszik, meg látom másoknak nagyon megy vele, Szóval léci, léci
Köszönöm szépen. Egy kicsit megnyugodtam, hogy nem csak nekem köpköd össze vissza az az ágyú. így kimaxolva, zsömivel is szór mint a kerti tusoló. Marad még a garázsban, néha megnézegetem jól néz ki. Egyszer még talán leszek olyan játékos, hogy jó kört mehessek vele. Azt gondoltam, láttam, hogy ez egy ilyen yolo tank, gondolom az is, de durva pályaismeret kell hozzá, és terv. Nekem a yolo, a yo ig jut:)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Ba_nshee
Köszönöm szépen. Egy kicsit megnyugodtam, hogy nem csak nekem köpköd össze vissza az az ágyú. így kimaxolva, zsömivel is szór mint a kerti tusoló. Marad még a garázsban, néha megnézegetem jól néz ki. Egyszer még talán leszek olyan játékos, hogy jó kört mehessek vele. Azt gondoltam, láttam, hogy ez egy ilyen yolo tank, gondolom az is, de durva pályaismeret kell hozzá, és terv. Nekem a yolo, a yo ig jut:)
Hát, a problémája a tanknak, hogy DPM és pontosság lenne, de nem lehet rá vstabot tenni, miközben iszonyatosak a soft statjai (ergo szétesik a célkör minden mozdulat közben). A yolo terv már csak ezért is eléggé hamvába holt.
Szituációfüggő, szpotolgatás, flenkelgetés, pozíció váltogatás, bokorhasználat. De igazából nekem sincs elég türelmem hozzá.
Last edit: 5 éve 3 hónapja by Ba_nshee.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Omnipadmebumm, f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14
Az előző Battle Pass-nál elég türhetően megtanultam játszani a Super Conquerorral, most úgy döntöttem, megpróbálom megtanulni az M48 Pattont (muszáj lesz egyszer X-esben is megtanulni játszani). Nos, ezzel nehezebb dolgom lesz, kategóriájában az SC ezerszer kezesebb, mint ez.
Illetve mostmár a lőlap alatt, amiket felrakok mindig leírom, h mi járt a fejemben a csata alatt. ehhez is mgepróbáltam írni, de igazából ahogy írom is, ez a csata sok agymunkát nem tartalmazott, impró és reagálás volt a csata nagy része, Mondjuk ez is a gyors leforgású csaták hozadéka szerintem, hogy egyre kevesebb az agymunka, előtérbe kerül az ösztön.
5 éve 3 hónapja - 5 éve 3 hónapja#297418Írta: f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14
Megválaszolva: f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14
Új tank az "istállóban".
Vélemény: Nagyon kellemes Td.
egy kicsit lehetne nagyobb a sebessége max 35-nél, hogy gyorsabban lehessen pozicionálni, de így sem rossz.
Mellékletek:
Last edit: 5 éve 3 hónapja by f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: charliefirpo_2018, Slandyke
Ez már fickósabb kör lett azért. Sajnos a végén a radley-t nem kaptam meg, mert bár kivártam, amikor rám húzta a csövét a Jagdtiger, muszáj volt ellőnöm magam, és így le tudták lopni előlem...
Tankász, lett (tegyük hozzá azért, mert egy ritka fos tank, így könnyű vele ászt szerezni), de a T-44-100 gyerek amit a végén csinált, na az pöpec volt.
Új tank az "istállóban".
Vélemény: Nagyon kellemes Td.
egy kicsit lehetne nagyobb a sebessége max 35-nél, hogy gyorsabban lehessen pozicionálni, de így sem rossz.
Figyelem: Spoiler!
Hogy csináltad ilyen gyorsan? Én a Fireflyal vitézkedek, nem bántam meg hogy anno megvettem
KB napi 30 csata kellett hozzá.
KLC blogjában jól fognak jönni a ezzel kapcsolatos tapasztalatok.
Mivel én nem szeretem a Sherman testű tankokat, meg amúgy is TD-s vagyok evidens volt a választás.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: charliefirpo_2018
Bazsi majd ne felejts el felszerelest tenni a tankra, ugy konyebb vele jatszani!
Ezt a legenyseget hogy hoztad ossze? Gondolom nem csak a kerekeseken huztad fel oket ennyire. Mivel a 4. tag le van maradva igy arra tippelek a BC 25-bol kerultek at, igazam van?
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...