wotnoobians.wot...kerult
Csdak azért ide rakom, mert nekem végülis jó kör lett
Igazi noob voltam, mert tengerpartozni mentem, ami ugye alapvetően a legfeleslegesebb helyszín a pályán. Ezzel a gondolattal alapvetően én is egyet értek, csak az a baj, h heavyvel máshol nem tudok jól játszani (pláne ha vannak artyk). Szóval lementem, mert gondoltam úgy is lesz az enemynél egy két olyan bot, aki lejön, és akkor lehet 1v1-ezni. Na 2x 1vs2-znem kellett (egy RHM suporttal a hátam mögött, de kb én sebeztem csak).
És sajnos ez a csata is bizonyítja, hogy a part tök felesleges, mert hiába lőttem ott magam rommá, győztam le 4 tankot, ebből 2 top tier heavy volt, mégis vesztes lett a csata, mert mire felértem, a fenti részt megnyerték, és egyedül maradtam.
Persze az is lehet, h foglalnom kellett volna a lighttal, nem pedig fedezni, és arra számítani, h hamar megérkeznek (mert igazából hamarabbra vártam őket).
Szóval lehet mégis ezt a pályát kéne visszatiltanom, amikor heavy-zek, mert nem tudom a lényeges pozíciókat játszani. Csak hát Sand Rivert és Fisherman's Bay-t is utálom heavy-val...
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...