Ehh...Egy Leo, ami megállt az egyedfejlődésbe
n
"Szokták vala mondani, hogy "ettől rosszabb már nem lesz"
.
Lett, nem is kicsit.

Beletettem a legénységet és uccu neki nagy löveggel. Serene Coast-ot kaptam meg, top tierként és gondoltam, hogy akkor csináljuk azt amit egy nagyot lövő med csinál: tredeljünk. Ez az önbizalmam addig tartott, míg egy 6-os VK 3001 nem vert agyon (szó szerint) DPM-ből. Vissza garázsba, kis löveg felpakol és kövi csata. Erlenberg, szintén top tier. Alap pennel alig ütök át valamit, az only goldnak meg nem vagyok nagy híve, így eleinte 20/25 felállással használtam és egy darabig jól müködött..EGY DARABIG. Élveztem az első tízen pár csatámat és már második napja játszottam vele, mikor "Hol az első GM?

" Igen...27 csatánál még nem volt meg. Hoztam vele egy nagyon szép 1,7k átlag kombináltat. Szerintem a másik 150 tankom röhögve nyerített a Leo-n és rajtam is, mikor ez kiderült.
Nagy löveg vissza és használjuk úgy mint az A-44-et használtam. Ez aránylag jól is müködött addig, míg nem kerültem +1 tierbe vagy csak saját tierbe. Ugyanis az alap 155 pen az...hát nem jó.
Kiszenvedtem néha szó szerint az első GM-et, mikor úgy voltam vele: "Csináljunk a tankból egy T100-lt-t." Vagyis APCR lett az alaplőszer (20db), AP a "prém" (10db) és HE a HE (5db).
Így már kellemesebb volt a tank 2 dolgot leszámítva.
1) Ha nem használtam pótkájat, akkor a tier 6-os tankok is megettek DPM-ből.
2) Ha használtam pótkaját, akkor majdnem minden meccsen kigyulladtam.
Tehát a session az valami kegyetlen volt. Nem ez az első nagy alfás med tankom, de hogy az első, amit nem kedveltem meg, az biztos. Plusz még a formája is tök átlagos, tehát még abban sem gyönyörködhettem :/. A képen az első GM-től való átlagot láthatjátok, ami hát nem igazán tükrözi a tank valóját.
Összességébe
n
Nem annyira rossz tank ez. Mindenkinek van egy stílusa, lehet valakinek ez a távolról snipeolós, minden 3-ik lövés megy át/talál jön be, nekem nem... De inkább ezt még egyszer, mint az LTG-t.
Továbbá itt van két kör, ami szerintem a 74 csata alatt a legjobban tükrözi a tank előnyét/hátrányát
.
Ebben a csatában a lehető legtöbbet akartam kihozni a csatából, mivel...valljuk be őszintén, nem nézett ki úgy, hogy ezt megnyerjük. A végét a magam részéről elszúrtam, de féltem az artytól és inkább a biztosra mentem.
Replay
Ebben leginkább azon van a hangsúly, hogy mennyire fontos a light tank és hogy tudják használni azokat. A végén meg csinálhattam volna másképp is, de a GM megvolt, megnyerni meg már amúgy sem lett volna idő.
Replay
Szerintem még mindig az egyik legjobb pálya számomra. Nagyon sok tanknál adott +1-2-3%-ot csak azzal, hogy nem csináltam semmit, de azt jól.
Replay
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...