Waffle kok 3. gun mark
Egy kevés (full) APCR-rel megtámogatva, ez kb a játék legjobb gunja (560 alfás löveg). Pixel pontosan oda lő, ahova viszed a pöttyöt a célkör közepén, és egy egyenes vonalon csapja oda lövedéket szinte azonnal, a kattintás pillanatában
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: dobilaci, 9fd8649b86bcbbb9d9c4e2af3c401999, Sezamme
Nem az a baj, hogy a világ tele van állatokkal, hanem hogy oly lelkesedéssel leledzenek "zöldszemes ostoros tudatállapotban" hogy minden odaadásod kevés ahhoz, hogy lebeszéld őket róla.
Sziasztok!
A mai nap folyamán sikerült két tankászt is szereznem (SU-152-vel és Wz 131-el, mindkettőben elég alap legénységgel, mivel mindkét ágat nemrég kezdtem (0, ill. 1 képzettséggel) mivel mindkét ágat nemrég kezdtem el újra folytatni). Ha szabad ilyet kérnem valaki hozzáértő megnézhetné és megkritizálhatná a meccseket (személyes fejlődés céljából).
Előre is köszönöm!
5 éve 4 hónapja - 5 éve 4 hónapja#296479Írta: KLC_KTE
Megválaszolva: KLC_KTE
2. csata a legendás KV-5-tel. R2D2 jól működtette a pajzs generátort, kedvemre lövöldözhettem. Meglepett, hogy a méretéhez képest mennyire mobilis a tank. Van replay is, ha érdekel valakit.
Update: Az 1500 alap xp-n és a 100+k profiton megakadt a szemem. Goldmentes kör volt, de akkor is.
Mellékletek:
Last edit: 5 éve 4 hónapja by KLC_KTE.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: dobilaci, 9fd8649b86bcbbb9d9c4e2af3c401999, Slandyke
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...