Újabb élmények
A tank maga nem teljesített rosszul. Gyakran hasonlítják a Jagdpantherhez, nem hiába. Formailag, használatilag ugyan az a kettő, kivéve, hogy az AT mindenben jobb.
Az ágyú használhatósága nagyon meglepett. Az AT-7 után kicsit rosszabbra számítottam, de kellemesen csalódtam. Az átütése sem volt vészes, tier 9-ben pedig a 240+-os prém átütés is elég volt. Azt mondanám, hogy tipikusan amerikai ágyú.
A session most két részre oszlott. Az első rész az az 50 csata, amit az alley of fame-ben is lehet látni. Ezzel az eredménnyel sikerült elérni a 91,64%-ot. Erre alapozva folytattam ma a maradék 3,36%-ot.
Azonban a session második felére a tank teljesen elromlott. Ami eddig sikerült, az nem vált most be. Az átütés hirtelen eltűnt. Pontosság nem is létezett. Majdnem pontosan fele annyi csata kellett a maradék százalékokra, mint az eddig vezető úton.
Azonban összesítve a tankot és az élményt, nekem tetszett. Ha fele ennyire jó vagy jobb lesz a T25/2, akkor már nyert ügye van az egész "folytassuk a félbehagyott ágakat" akciómnak
Plusz kiegészítés:
Elbambultam a tier 6-os tankokknál és kihagytam a VK2801-et.
Ezzel
a körrel bocsátott meg a feledékenységemnek.
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...