Elmaradt helyzetjelentések, 1. rész
Munkahelyi elfoglaltságok és WoT-ozás miatt mostanában nemigen jutottam el az örömködőig. Pedig lett volna miért!
Először is: legnagyobb meglepetésemre sikerrel vettem a Borász maratont. Némileg a munka rovására ment, de a tank tényleg egyedi játékélménnyel bír.
Ezután jött a WG ajánlata E25-re. Úgy döntöttem, hogy a 80% akciós Progetto és az IS-3A után harmadjára is valós pénzt költök a játékra. Olcsóbbik csomag, tank jutalmas Ad Astra álca, Stug III G legénysége vendégeskedik benne. Eddig elégedett vagyok vele.
Végül, a kis csomag E25-höz járó arany és a rangsorolt aranya elég volt, hogy a fejlesztési fából megvegyem egy régi álmomat: ELC EVEN. Egyszer, mikor jópár tankbérlési kódot kiadott a WG, akkor a személyes küldetéseknél épp egy spottolós volt aktuális, ezért az EVEN kódját aktiváltam és mentem vele vagy 60-80 csatát. Megcsinálta a küldetést, és volt annyi fun faktora, hogy eldöntöttem: egyszer megszerzem. Hát, bekövetkezett! Mauschen csapatos "félelmetes turbó" álcával fut (illetve inkább lapít egy fűcsomó mélyén).
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...