Kezdem úgy érezni, hogy elég lesz belőlem egy ideig
Tegnap bennem volt a bugi és 2 tankot végeztem ki. Előbbit inkább csak befejeztem, utóbbit pedig...
Első tankom a tegnapi nap folyamán a T-43 volt. Kb 2-3 éve játszottam vele utoljára, akkor is már a GM volt az elsődleges célpont. Régebbi emlékeim nem nagyon maradtak meg a tankról, így a session 7 csatájából kell összekaparni a dolgokat :/
A mobilitásával nincs gondom. Még mindig benne van a top 3-ban tier 7-es med tankok közt...szerintem. Az ágyúja is olyan tier 7-es. Nem sokkal jobb a tier 6-tól, de messze elmarad a tier 8-as társaitól. Viszont, ami nagyon szemet szúrt nekem, az az, hogy egy-egy jobb körben ki lehet fogyni a lőszerből. Én 26/18/4 felállásban használtam az AP/APCR/HE lőszert és nagyon sok csatában azt vettem észre, hogy már az APCR lőszernél járok. Ez persze betudható annak, hogy sokat lövök menet közben és vakon is szoktam lőni a bokrokat, de akkor sem kellene ennyire hamar elfogynia
Mármost a session az kőkemény 7 csatából állt. 86%-ról volt egy ugrásom 91,7%-ra, majd onnan a maradék 6 csatában összelőttem annyit, hogy meglegyen a 3GM. Overallban viszont azt sajnálom, hogy régebben nem voltam jó játékos, mert így 81 csata kellett a tankhoz. Hasonlítás kép az ez előtti, nagyon nem bajövős, STRV 74-el kellett ennyi és a DMG/assist átlagom, csak egy kicsivel lett jobb, mint a 74-el.
Összességében viszont azt gondolom, hogy a tank nagyon kezdőbarát, még mindig benne van a tier 7 legjobbjaiban és élvezet vele a játék, mikor néhány tier 8 tankot le tudsz verni DPM-ben. Vagy a 7-8-9-es papír tankokra csak nyomod a HE-t és röpködnek a 300-ak 4 másodpercenként
A második tank viszont teljesen az ellentéte a T-43-nak. Majdnem 40 ezer csatával újra kellett tanulnom a pályákat, hogy érdemben tudjam használni a tankot.
Hogy valami érdemlegeset is mondjak a tankról: Nagy az alfája és mobilis. Ezzel le is zárult a tank jó tulajdonságainak a felsorolása

Lövegsülyedést nem ismer, löveg emelkedést nem is hallott, célzási idő... Ha demonstrálnom kell, akkor így néz ki:
"Megálltam. Célzok a tankra. Elmegyek lefőzök egy kávét. Visszatértem. Megfogom az egeret. Várok még 2mp-et. Végre ellőttem magam."
Ezzel az a legnagyobb baj, hogy nem is áll messze a valóságtól, mivel rosszabb a szűkülési ideje, mint a KV-2-nek. Cserébe viszont ugyan olyan pontatlan, de itt még az sincs meg nekünk, hogy HE-t lövöldözünk, ami mindig sebez, ááá dehogy AP és APCR. Tehát ez a tank maga.
A session viszont 37 csatából állt. 67%-ról húztam fel csakis azért, mert tegnap eléggé fáradt voltam ahhoz, hogy képes legyek csak a csatákra figyelni és ne kezdjek el mellette még másat (zene hallgatás, néha telefonra ránézés) csinálni. Kicsit ellentmondásos lesz a két bekezdésem, de én élveztem a tankot. Volt benne egy olyan fajta kihívás, ami egyedi volt számomra. Az, hogy nem használhattam a bevált pozíciókat, nem lehettem mindig a középvonalban, hanem elől kellett lennem, akár tier 9-ben is, mert ezzel az ágyúval nem lehet snipeolni. Röviden jó volt és talán e-miatt nem hagytam a fenébe az egészet

Továbbá valahogy sikerült 64 csata alatt lemarkolni, 2,5k átlag kombináltal. (Néhány tier 8-as tankommal nincs ennyi 3GM után....)
Összegezve a tankot: Nagyon nem kezdőbarát. Használni majdhogynem prémium cuccokkal lehet csak. Értem ezalatt, hogy csak APCR, nagy javító/eü csomag és autó tűzoltó, fejlesztett cuccok. Óhh igen! Képzeljen el mindenki egy olyan tankot, ami jobban ég mint a Reichstag és több kritikust kap, mint az EBR kereke. Na ez az A-44. Meglövik a láncod? Megy vele a motor. Meglövik a tornyod? Megy vele a lövész-töltő. Meglőnek bárhol? Megy vele 2 modul. Borzalmas élmény.
Replayeket most maximum az A-44-hez tudok mutatni, mivel a T-43-al nem mentem értékelhető kört a 7 csata alatt.
Leginkább egy Province pálya bemutató nem igazán érdekes
Fjords lett az egyik kedvenc pályám
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...