Most hogy végre teljesen visszaestem az "Élvezem a játékot" formámban, gyorsan összedobtam egy 3GM-et, szám szerint a 70.-et.
M36 Jackson
Még a nerf előtt nagyon sokat játszottam a Hellcattel. Az amcsik 90mm ágyúját meg az egész forgótornyos TD dolgot ott sajátítottam el annál a tanknál, meg hát persze nekem kellett az E4. Ez volt kb 5 évvel ezelőtt. Most is csak a 25/2-nél járok de az most nem téma
Szóval a Jackson a régi Hellcat csak több páncéllal és gyérebb mobilitással. Nem igazán az a med-td hibrid, mint a hellcat vagy épp a skorpion hanem inkább td csak toronnyal. Ezt nem tudván nagyon sokszor szenvedtem meg a csatákat, mert "Tornya van? Akkor ez egy med tank" - gondolkodásban éltem. Szerencsére hamar túl adtam rajta.
A tank nekem hiánypótló volt, mivel egy olyan ágon van, amit eleinte át akartam ugrani (T28 protórol átmenni T28-ra, ezzel kihagyva a tier 5-6-7 tankokat), azonban nem bántam meg. Nagyon jó kombinációja a jó ágyúnak és a relatíve jó mobilitásnak. Tier 6-ban brutális, tier 7-ben nagyon jó, tier 8-ban pedig ott a gold lőszere, ami 243 körüli, ami megint csak nem túlzottan rossz. Mindez egy tier 6-os tankon.
A kezdeti nehézségek után elkezdett működni nálam a tank és egy hozzám képest átlagos, de valójában nagyon nagy átlagot tudtam vele csinálni. Összesítettben 1,9k átlag kombináltal lövöldöztem össze vele, amiből 1,5k csak a sebzés, de a 85%-95%-ig terjedő úton (ugyan olyan felszerelést és lőszer kiosztást használtam az első meccstől kezdve) ez az érték felment 2,1k átlag DMG és 700 átlag assistra, ami egy tier 6-os tanktól kiemelkedően jó. Sajnos a napi statomat még mindig nem állítottam át folyamatosra, így csak a 89-95%-ig terjedő 4 csata eredményeit tudom megmutatni a lenti képen :/
Összességében a tank nekem nagyon tetszett. Kicsit lassú volt az én stílusomnak, főleg a tolatási sebessége, de a 70 csata emlékét (70. GM 70 csata
TRIGGERED), amit lejátszottam vele, nem ez a pár apróság fogja elrontani
Ez pedig az utolsó két csata replája.
Nincs benne igazi taktikai megmozdulás, leginkább csak a sebzés miatt lett meg az utolsó százalék
Ez egy simán hozható csata lett volna. Azonban mivel nem tudom a csatákban, hogy milyen játékosokkal sodor össze a random, így túl sokat vártam el tőlük és a tankomtól, aminek egy nagyon gyönyörű "Hogyan veszíts el egy lehozható csatát" lett a vége
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...