Jelenleg 180 vendég és egy Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 3 órával ezelőtt
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 1 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 1 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 1 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 1 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 2 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 2 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 2 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 3 napja
[2.0] Aslain's ModPack Installer
Üdv mikor lesz használható mód meg magyar szinkron????????
turbi72 4 napja
A T803 lenne az ÚJ legerősebb 11-es tank? (by Tankelit)
természetes!De hogy mnden tankomat egyből 3x ammo rackezik, ez ...
okecsapogi 4 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
"Továbbá tájékoztatunk, hogy bővítettük a tiltott modok listáját, és ...
Sammie 4 napja

Örömködő

5 éve 5 hónapja - 5 éve 5 hónapja #295793 Írta: Ba_nshee
Megválaszolva: Ba_nshee

Csak a szokásos...

A piros vonalról összehozott átlagsebzésed háromszorosa, a top sebzésed a tankkal, és közel a top sebzésed az összes csatádból számít a csak szokásosnak?

pontpontpont
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Kopasz0721, Laccvacc
Téma zárolva.
5 éve 5 hónapja #295794 Írta: Kriminalis
Megválaszolva: Kriminalis

Csak a szokásos...

A piros vonalról összehozott átlagsebzésed háromszorosa, a top sebzésed a tankkal, és közel a top sebzésed az összes csatádból számít a csak szokásosnak?

pontpontpont

Neki nőtt a wn8-a az elmúlt 2 hétben nem tudtad?
Írta is (mindenhova)
Téma zárolva.
5 éve 5 hónapja - 5 éve 5 hónapja #295795 Írta: Ba_nshee
Megválaszolva: Ba_nshee

Egész karantén biztos a raktár! :woohoo:

100 millió kreditből csak telik rá...

Savanyú a szőlő? :lol:

Nem is értem, hogy mit akart közölni. :cheer: Gondolom, csak unalmassá vált a dühöngő szpemmelése, azért pörög most a többi topik. Amúgy, inkább 200-ból telik rá, ha már fel akarjuk címkézni. :)

edit.:

Írta is (mindenhova)

Láttam! Nagy tétben fogadtam volna, hogy dühöngő dömping fogja követni. Fél napot nem kellett várni. :lol:
Téma zárolva.
5 éve 5 hónapja #295796 Írta: Kriminalis

Nem is értem, hogy mit akart közölni. :lol: Gondolom, csak unalmassá vált a dühöngő szpemmelése, azért pörög most a többi topik. Amúgy, inkább 200-ból telik rá, ha már fel akarjuk címkézni. :)

edit.:

Láttam! Nagy tétben fogadtam volna, hogy dühöngő dömping fogja követni. Fél napot nem kellett várni. :lol:

Világos volt nekem is, hogy nem 100-ből vetted, ha 97 maradt.
Neki godolom tele ment a szeme wn8-cal, mostanában regeteget nő neki említettem már?
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Kopasz0721, Laccvacc, Ba_nshee
Téma zárolva.
5 éve 5 hónapja - 5 éve 5 hónapja #295797 Írta: Kopasz0721
Megválaszolva: Kopasz0721

Nem is értem, hogy mit akart közölni. :lol: Gondolom, csak unalmassá vált a dühöngő szpemmelése, azért pörög most a többi topik. Amúgy, inkább 200-ból telik rá, ha már fel akarjuk címkézni. :)

edit.:

Neki godolom tele ment a szeme wn8-cal, mostanában regeteget nő neki említettem már?

Van az a szint amikor már nem kell venni hanem ajiba kapja a hozzávalókat :)
Téma zárolva.
5 éve 5 hónapja #295799 Írta: KamizZa
Megválaszolva: KamizZa

edit.:

Megnyugtatok mindenkit még mindig megy felfele wn8, és nem akar megálnni az istenért se. :wb:
Téma zárolva.
5 éve 5 hónapja #295801 Írta: KamizZa
Megválaszolva: KamizZa

Nem is értem, hogy mit akart közölni. :cheer: Gondolom, csak unalmassá vált a dühöngő szpemmelése, azért pörög most a többi topik. Amúgy, inkább 200-ból telik rá, ha már fel akarjuk címkézni. :)

edit.:

Írta is (mindenhova)

Vicces is lenne ha TRIGG játékosnak nem lenne mindenből 500 a raktárban :D Elvégre oda nem vesznek fel holmi szegény embereket. :kappa:
Téma zárolva.
5 éve 5 hónapja #295804 Írta: Kriminalis

edit.:

Írta is (mindenhova)

Vicces is lenne ha TRIGG játékosnak nem lenne mindenből 500 a raktárban :D Elvégre oda nem vesznek fel holmi szegény embereket. :kappa:

Nem értem mi ez az erőltetett vergődés
Téma zárolva.
5 éve 5 hónapja #295811 Írta: 9fd8649b86bcbbb9d9c4e2af3c401999
Megválaszolva: 9fd8649b86bcbbb9d9c4e2af3c401999
Ideje ma is játszani a leggyengébb brit HT-vel egy kicsit :kappa:

Viszont! Megjött végre e gyöngyszem...ami mellesleg ritka ronda. És nem is annyira használható...na szóval a kanipanzer :D
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Kopasz0721, Slandyke
Téma zárolva.
5 éve 5 hónapja #295812 Írta: Princo022
Megválaszolva: Princo022
Nem is lett olyan rossz ez a csata :)
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Kopasz0721
Téma zárolva.
5 éve 5 hónapja - 5 éve 5 hónapja #295814 Írta: 9fd8649b86bcbbb9d9c4e2af3c401999
Most hogy végre teljesen visszaestem az "Élvezem a játékot" formámban, gyorsan összedobtam egy 3GM-et, szám szerint a 70.-et.

M36 Jackson
Még a nerf előtt nagyon sokat játszottam a Hellcattel. Az amcsik 90mm ágyúját meg az egész forgótornyos TD dolgot ott sajátítottam el annál a tanknál, meg hát persze nekem kellett az E4. Ez volt kb 5 évvel ezelőtt. Most is csak a 25/2-nél járok de az most nem téma :D

Szóval a Jackson a régi Hellcat csak több páncéllal és gyérebb mobilitással. Nem igazán az a med-td hibrid, mint a hellcat vagy épp a skorpion hanem inkább td csak toronnyal. Ezt nem tudván nagyon sokszor szenvedtem meg a csatákat, mert "Tornya van? Akkor ez egy med tank" - gondolkodásban éltem. Szerencsére hamar túl adtam rajta.

A tank nekem hiánypótló volt, mivel egy olyan ágon van, amit eleinte át akartam ugrani (T28 protórol átmenni T28-ra, ezzel kihagyva a tier 5-6-7 tankokat), azonban nem bántam meg. Nagyon jó kombinációja a jó ágyúnak és a relatíve jó mobilitásnak. Tier 6-ban brutális, tier 7-ben nagyon jó, tier 8-ban pedig ott a gold lőszere, ami 243 körüli, ami megint csak nem túlzottan rossz. Mindez egy tier 6-os tankon.

A kezdeti nehézségek után elkezdett működni nálam a tank és egy hozzám képest átlagos, de valójában nagyon nagy átlagot tudtam vele csinálni. Összesítettben 1,9k átlag kombináltal lövöldöztem össze vele, amiből 1,5k csak a sebzés, de a 85%-95%-ig terjedő úton (ugyan olyan felszerelést és lőszer kiosztást használtam az első meccstől kezdve) ez az érték felment 2,1k átlag DMG és 700 átlag assistra, ami egy tier 6-os tanktól kiemelkedően jó. Sajnos a napi statomat még mindig nem állítottam át folyamatosra, így csak a 89-95%-ig terjedő 4 csata eredményeit tudom megmutatni a lenti képen :/

Összességében a tank nekem nagyon tetszett. Kicsit lassú volt az én stílusomnak, főleg a tolatási sebessége, de a 70 csata emlékét (70. GM 70 csata TRIGGERED), amit lejátszottam vele, nem ez a pár apróság fogja elrontani :D

Ez pedig az utolsó két csata replája.
Nincs benne igazi taktikai megmozdulás, leginkább csak a sebzés miatt lett meg az utolsó százalék

Ez egy simán hozható csata lett volna. Azonban mivel nem tudom a csatákban, hogy milyen játékosokkal sodor össze a random, így túl sokat vártam el tőlük és a tankomtól, aminek egy nagyon gyönyörű "Hogyan veszíts el egy lehozható csatát" lett a vége
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: dobilaci, Kopasz0721, Laccvacc, Slandyke
Téma zárolva.
5 éve 5 hónapja - 5 éve 5 hónapja #295818 Írta: Kopasz0721
Megválaszolva: Kopasz0721
Hát ezt a lövésmódot meg kell szokni ... főleg ha necces a szitu :) akkor megy az egérnyomkodás de azé jóó :silly:
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: charliefirpo_2018
Téma zárolva.
5 éve 5 hónapja #295825 Írta: dobilaci
Megválaszolva: dobilaci
Orjarat E75TS-el. :thx:

wotreplays.eu/s...Replay.

Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Kopasz0721, Laccvacc, Ba_nshee, 9fd8649b86bcbbb9d9c4e2af3c401999
Téma zárolva.
5 éve 5 hónapja #295826 Írta: Slandyke
Megválaszolva: Slandyke
Viszonylag jó kör lett.. :)
Téma zárolva.
5 éve 5 hónapja #295828 Írta: 9fd8649b86bcbbb9d9c4e2af3c401999
Óóó Uram Isten!

Inkább csinálnám még a 279 küldiket, csak ne lenne ennyire sok szabadidőm a játékban :silly:

Ma hamarabb ébredtem fel munka előtt, így a session már reggel 6-kor elindult 4 csatával. Nem igazán voltak jó körök, még a kávé sem ütött be, szóval jah..nem a minőségükről voltak híresek azok a csaták. A délutáni csatákra viszont már teljesen itt voltam, éltem, gondolkodtam és semmi. A tank nem akart működni. Vagyis akart volna, csak nem tudott. Borzalmas map rotation, csapattársak/enemyk nem voltak. Vagy ha voltak is, akkor épp más játékkal játszottak közben, szóval....pfuj. 85,26%-ról kezdtem el az egészet és míg tegnap a Jacksonnal kellett 4 csata 89%-ról, addig ezzel 27 csata. Érdekesség képen az Indian-Panzer volt 65%-ról 27 csata a 95-ig.

Maga tank számomra átlagos volt. Az ötös nagyon tetszett, a 6-os prém verziója nagyon tetszik, viszont a tech-tree változata vagyis ez, nagyon nem akart működni a kezem alatt. Az ágyú nagyon jó, mobilitása japános, tehát nincs páncélod, cserébe gyors sem vagy, látótáv/camo megint csak jó. Viszont nagyon kívánja a csapatot és a jó pályákat a rossz DPM és mobilitás miatt.

Ellenben ezzel egy időre be lett fejezve a tier 6 (VÉGRE) és jöhetnek a tier 7-es tankok, ahol lesznek számomra meglepetések. Asszem még pár xanaxot is kikészítek ahhoz a két tankhoz, ami épp tervben van :D
Replayeket most nem mutatok, mert nem voltak kiemelkedő köreim a tankkal. Amik meg talán megérdemelnék (Tier 7 radley, tier 7 Top gun, 4k kombi), azok meg nem voltak annyira érdekesek... Na jó talán Ez
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: dobilaci, ZsoltHun76, Ba_nshee
Téma zárolva.

Téma: OFF topik

• karnevalkupa@gmail.com profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Erősen konteó gyanús hozzászólás, remélem...
    • Írta: karnevalkupa@gmail.com
    • 3 napja 16 órája ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• VaFec profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • A Vz. 55 tankon melyik löveget célszerű...
    • Írta: VaFec
    • 4 órája 21 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 5 napja 3 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 1 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • perretz profilkép
    • Adminok figyelmébe (2)
    • Bármikor le lehet mondani, az időszakának...
    • Írta: perretz
    • 2 hete 16 órája ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 3 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.