5 éve 5 hónapja - 5 éve 5 hónapja#295429Írta: _Szazados_
Megválaszolva: _Szazados_
Spagetti Ace, dobilaci szakasz, carry. Folyamatosan ment a kommunikáció, igy sikerült pl megmenekülnöm a Badger elől, ahol majdnem benéztem a dolgot. A végét meg huhh... azt hittem elbaszom.
Még szokni kell ezt a Leo 1-et hisz semmi armor, hullanak a modulok, de egyúttal motiváló is, hogy meg kell tanulnom minimális kockázatvállalással folyamatosan aktívan játszani és sebezni/assistolni.
Az első napom vele, plusz egy izgalmasra sikerült carry.
Jgpz E 100-zal ritkán megyek ennyit. A sok lepattanó az artyjaim védéséből jött, pár heavy igazán rájuk állt. Csak hát én meg az ő útjukban. Nem tudom, alapelvárás-e a minimum ennyi teljesítmény, de én azért örültem neki. Már csak azért is, mert túléltem egy multi-artys csatát.
Tegnap kaptam egy mailt a WG-től. Végig kellett vinnem egy AMX 1375-öt a pályán és a végén várt rám egy Progetto bérlet 30 napra. Aminek tökre örülök meg minden, csak egy bajom van, nincs olasz legénységem, így 75%-os emberek mentek bele. Na mindegy, majd fejlődnek. Azért az első csata így sem sikerült rosszul. Ja, és ebben a csatában én is megkaptam az 500 tokent, Centurion-t gyújtottam, nem halt meg, de leégett róla +700 hp.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...