GunMark story
Mivel olyan régen írtam már/csináltam GM-et, így számomra egy kedves tankkal jöttem el ma
Hol is kezdjem?
A tier 8-as variánsa kb 2-3 évvel ezelőtt tetszett. Voltak szépséghibái, de vagy nem éreztem még annyira a játékot, vagy csak nem zavart. Miután felkerült tier 9-be a 13 90, szerintem tierje legjobbja lett. Főleg, hogy végre lehet rátenni V.stabot, amit előtte nem lehetett. A tier 9-es 13 90-el hoztam a szintet és azt hiszem "még 1x sikerült" lemarkolnom, mielőtt meglett volna a 13 105. Na de a 13 105...
Ha nem csal az emlékezetem, akkor írtam, hogy nekem a tier 9-10-es tankok a nemesiseim. Nem tudok velük egy konstans jó átlagot hozni. Példának okáért ott van a 907 vagy Chieftain. Előbbivel van 3k átlag dmg utóbbival 3,2k. Pedig mindenki tudja, hogy ettől sokkal-sokkal többet is ki lehet belőlük hozni.
A 13 105-el is ez volt a problémám. Eleinte meg kellett szoknom, hogy csak 3 lövésem van. Utána meg kellett szoknom, hogy hiába táras, hiába spotter, nem egy BC 25, aminek 1800 HP-ja van. Szóval kellett kb 100 csata mire megértettem, hogy miről is szól ez a tank. Ez meg is látszódik az átlagomon. Néhány tier 8-as tankkal hozok ilyen átlagot :/
Viszont miután ráéreztem a tankra. Rájöttem, hogy s mint kell használni, rátettem a 2GM-et, indultam volna a 3-ik felé...jöttek a kerekes szarok. Ééés kezdődött az egész tanulás előröl. Rá kellett vennem magam, hogy akármennyire vagyok spotter tank, ha van egy 9-10-es kerekes szar a csatában, nekem onnantól medeznem kell addig, míg ki nem lövik/lövöm őket. Ez a folyamat nálam olyan hatásokat ért el, hogy 72%-ról kellett elkezdenem a 3GM húzását, mert addig szerencsétlenkedtem le. Természetesen a session statot a tegnapi 90,8%-tól tudom mutatni.
Na de hogy a tankról is legyen valami hasznos infó és ne csak az én szerencsétlenkedésemet olvassátok....Jó. Mindent összevetve a legjobb tier X-es light, ha a kerekes szart nem nézzük. (De Ferrarrrrriiiii.....) Igen tudom a T-100lt. De a T100lt leginkább csak spottra van, ez viszont potenciális 1170 sebzés, ami egy 3/4 T-100lt. Mobilitása jó, bár fordulni nem nagyon szeret a kicsike. Az ágyú viszont egy pontosabb BC-25 ágyúja, ami nekem nagyon-nagyon nagy pozitívum, mert a BC ágyúját ki nem állhatom. Összességében szerettem a grindet, bár kíváncsi lettem volna az EBR-ek nélküli grindre. Tovább tartott volna vagy hamarabb is megcsinálhattam volna, mint 410 csata?
És a sor iróniája, pont egy spotter mapon lett meg a 66-ik 3GM
scheff.wot-reco...5_66gm
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...