CW csaták közben/után azért benézegettem a Nagyfiúval!
Nem kell a harmadikhoz vészesen sok, de iszonyat szerencsejáték vele a csata gombra nyomni! Természetesen, amikor több arty, mint heavy van a várakozók között, akkor nem is egy okos választás, nyilván nem ajánlom senkinek. (Ráadásul, a lőszerváltoztatások után szerintem az E4 irányába billen a mérleg határozottan.)
Nem fogok hazudni, összeütöttem a két tenyeremet a csatajelentést látván, aztán jó pár percre hátradőltem a székemben elégedetten. Uh barátom, ez most nagyon beadta!
A 279-et sem erőltetném most, továbbra is tervezek végigmenni az összes nemzetcsoporton (utolsó küldik kiváltása helyett), de egyébként ez a 6500 dmg - 5 kill - win küldi volt az egyik legnagyobb hátralévő lépés a csudajutalom irányába! Anno ezt a Chimera utolsót kiváltottam, hogy tudjak újakat pörgetni, amíg más nemzetekkel játszom. Gondoltam, hogy 6500-5 nem egy akkora dolog! A gyakorlatban a sebzés sokszor megvolt a skalpok nélkül, és olyan is volt, hogy már csak a győzelmen múlott...
Végül, majdnem ez volt az első tank, amit Ász csata nélkül gunmarkoltam! Nagyon össze kell állnia a dolgoknak hozzá, pont most sikerült. Első Ász, küldi kitüntetéssel, harmadik csillag!
Két replay:
bodzy.wot-recor..._carry
bodzy.wot-recor...e3_3gm
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...