Grat! Ahogy elnézem mazochista vagy. Feltételezem Chifi meg 907 az megvan neked és a VK egy jó választás volt 3. nak (Megnéztem a képet ), de hogy pont a legszarabb tier 8-ast veszed ki. Mond, hogy csak az nem volt meg
Szerinted a legszarabb, szerintem meg egy 12.000 goldos (becserélősben 6k) tank!
Nincs meg egyik sem, de nem nagyon láttam más szempontot a választható tankok között.
Attól viszont többet ér. Mondjuk most abban remenykedem, hogy sokan vették ki és végre nem 3,2k kombi kell vele a 3gm-hez
A másik 2 tank közül a chifi lett Volna értelmes szerintem neked. Mert ha tetszett a strv 81, akkor a chifi kB az csak lassabb (sajnos goldspam kell vele, de most istenem). Na de mindegy. Gratu hozzá! A 907 skint meg... Szip-szip
Ne reménykedj, nem láttam még csak elvétve, Chifikkel viszont Lakehill-et lehetne rekeszteni.
Max a tier10-es chieftainből, a 8-as med nem túl gyakori a csatákban.
Arra gondoltam a X-esre. DE mivel annyira nem vagyok képben ezzel lehet hogy félreértettem valaimit.
Last edit: 5 éve 6 hónapja by f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14.
5 éve 6 hónapja - 5 éve 6 hónapja#294727Írta: Ba_nshee
Megválaszolva: Ba_nshee
@Ferrari
Csak-csak lejjebb megy, bár meglepően sok csatát kellett hozzá játszani.
907 skin nagyon metál : PP, meg tetszenek az új festések is.
@Matt
Igen, volt most egy ilyen extra, hogy ki lehetett váltani t7/8 régi cw prémiumokatt is.
Figyelem: Spoiler!
Nem nagyon vagyok képben, de gondolom úgy, mint bármelyik licit (lsd black market)
Odaértem vele (
előzmény poszt
). Fú baszki, iszonyat, mi kell hozzá. Ma - 14 csata - kétszázzal többet hoztam vele, mint az LT432 vagy EBR75 átlagom. Több kombi kell hozzá, mint pl az M4190-hez.
Tökéletes 60. gunmark:
Last edit: 5 éve 6 hónapja by Ba_nshee.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: 9fd8649b86bcbbb9d9c4e2af3c401999, f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14, gh0s7f1gh73r
5 éve 6 hónapja - 5 éve 6 hónapja#294729Írta: f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14
Megválaszolva: f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14
A 30. nyolcas prémiumtankom. Ebből a 12. ami "ingyen-be" került.
Szerintem nagyon jó ötlet volt megcsinálni ezt a tankot.
Egyrészt amilyen gyorsan halnak a lightok, jó ha van a kezedben valami ami legalább olyan jó látótávban, álcában. Értem, hogy miért lett med, lightként túl OPÉ lett volna.
Az ágyú egy darab ganéj, meg az átütése sem egetverő, 190. De gyakorlatilag mindig meglepődök rajta amikor már várom a spotot, és nem villan a lámpa.
A legénységen még nincs "látásjavító skill"
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: PZoli, Ba_nshee, KLC_KTE
5 éve 6 hónapja - 5 éve 6 hónapja#294742Írta: Goldfinger
Megválaszolva: Goldfinger
Régen röhögtem ekkorát...
Talán magától érthetődik miért is lőtték ki 1.5 perc után
És ilyenekkel van tele a WOT. Bravo Bravo.
Mellesleg nem is tudtam, hogy a tanknak van feje
Aztán rájöttem. Ahhoz , hogy egy tanknak lejöjjön a feje ... belűl a parancsnokot kell lőni , hogy halálos sebet kapjon
Női parancsnokot meg máshol lőnék
Mellékletek:
Last edit: 5 éve 6 hónapja by Goldfinger.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: ZsoltHun76
Talán magától érthetődik miért is lőtték ki 1.5 perc után
És ilyenekkel van tele a WOT. Bravo Bravo.
Mellesleg nem is tudtam, hogy a tanknak van feje
Aztán rájöttem. Ahhoz , hogy egy tanknak lejöjjön a feje ... belűl a parancsnokot kell lőni , hogy halálos sebet kapjon
Női parancsnokot meg máshol lőnék
Láttam olyan IS7-et aki berongyolt középre Abbey-n, egyet tudott lőni. Utána persze ránéztem, 50E csata 1500as értékelés. Hát nekem sírni van kedvem, nem nevetni:)
Említettétek a VK-t. Elsősorban milyen pontot lőnétek rajta?
Tudom, hogy átütés kérdése is, de mondjuk ha el van rejtve az alsó lemez.
Adnátok egy kis támpontot? Ugyanott sebezhető mint a normál kifejleszthető? Vagy nem?
Nézegettem tanks.gg-n de nem lettem okosabb
Említettétek a VK-t. Elsősorban milyen pontot lőnétek rajta?
Tudom, hogy átütés kérdése is, de mondjuk ha el van rejtve az alsó lemez.
Adnátok egy kis támpontot? Ugyanott sebezhető mint a normál kifejleszthető? Vagy nem?
Nézegettem tanks.gg-n de nem lettem okosabb
Az ágyú tövénél van a legfontosabb gyenge pont, AP/APCR-t az ágyúja se nagyon tudja megfogni. Heat esetén meg lehet próbálni a mantlet mellett is, ha pl az arcodba mászik és nagyon útban van az ágyúcső. Ha nem közvetlen rád néz, akkor már elég könnyen bemegy a toronyoldal, bár nem árt a prémium lőszer.
Last edit: 5 éve 6 hónapja by Ba_nshee.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: PZoli, f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14, gh0s7f1gh73r
Sztori. Himmeldorf full tier2, déli oldal. Én a Loyd Gun Carriage-al vagyok. Gondoltam kipróbálok valamit, beállok a banán út végéhez és onnan próbálom a támogatni a srácokat. Erre elkezd hátba lőni a BT-2, bevág elém és tologatni kezd. Végig velem volt elfoglalva. Jött egy másik srác is, vagy segíteni akart vagy ő is beszállt a buliba, nem tudom. Sikerült talpra állni és kilőni egy a bázisunkat felderítő tankot.
Hihetetlen broken a tank. És még mindig szórakoztató, valószínűleg sosem fogok teljesen ráunni. Plusz, bírom így fáradtan, hangos zene mellett is játszani. Az ilyen típusú grindeléshez mindig felbukkanhat!
Hihetetlen broken a tank. És még mindig szórakoztató, valószínűleg sosem fogok teljesen ráunni. Plusz, bírom így fáradtan, hangos zene mellett is játszani. Az ilyen típusú grindeléshez mindig felbukkanhat!
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...