Erőltetem?
Honnan veszed, hogy erőltetem? Azért mert mutatok valami teljesítményt, ami jobb a játékosok 95%-tól az adott két hétben? Ez nem erőltetés, hanem szórakozás. A legtöbb játékosnak a legtöbb tankkal menne ugyan ez a teljesítmény.
Figyelem: Spoiler!
Szeretem, mikor valaki kiragad egy mondatot, egy alapból egyszerűsített részből...
Ha nem tudod, hogy miért van bajom a játékosállománnyal, akkor előbb javaslom, hogy olvasd el (nincs kedvem papagájt játszani) az ide tartozó részt és utána folytathatjuk a beszélgetést
Nem érted Ventilátor barátom.
Ezt a teljesítményt csakis kínszenvedéssel lehet megcsinálni.
Megmondták a hangok is.
5 éve 1 hónapja - 5 éve 1 hónapja#298259Írta: Bulcsu
Megválaszolva: Bulcsu
Bár vereség, de ilyenkor örülök, hogy még nálam is fakóbb a csapat. (Kellett a küldetéshez, hogy azok legyenek) Északról indulva a pálya nyugati "csövében" haladtam dél felé hevit játszva TD-vel, miután eluntam, hogy a hevik várják a csodát. (Akkor is várták, mikor az ellenség 80%-a a bázisunkon piroslott. )
Mellékletek:
Last edit: 5 éve 1 hónapja by Bulcsu.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: 9fd8649b86bcbbb9d9c4e2af3c401999
Illetve azt sem sikerült még feldolgoznia, hogy mivel kötvényért bárkinek elérhető, így már nehezen pay-to-win kategória.
Attól még pay to win.
Itt a pay-to-win fogalma, hátha sikerül megértened, hogy az a tank amit bond shopból megveszel az miért nem az. Kicsi esélyét látom a megértésnek a kommentjeid alapján, de még reménykedem.
Illetve azt sem sikerült még feldolgoznia, hogy mivel kötvényért bárkinek elérhető, így már nehezen pay-to-win kategória.
Attól még pay to win.
Itt a pay-to-win fogalma, hátha sikerül megértened, hogy az a tank amit bond shopból megveszel az miért nem az. Kicsi esélyét látom a megértésnek a kommentjeid alapján, de még reménykedem.
Attól még pay to win.
Attól még pay to win.
Attól még pay to win.
Van egy ilyen varázslatos képességem, hogy egy felhasználó más topikban leírt hozzászólásait tudom egyidejűleg követni, és összességében tudom ezeket értelmezni. Illetve néha csalok azzal is, hogy ha nem tudok valamit, megkérdezem majd a válasz után következtetek és kommentelek.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...