Már évek óta nem vettem elő ezt a kis szunyogot. ( T-34S ) Kellemes volt vele újra játszani.
A bal oldali WOT embléma alatt van egy név, ami nincs kitakarva.
Most ezt muszáj volt?
Szegény P_Zolee-nak most kihagyott két ritmust a bal pitvara
btw @Tankmania...téged akkor most hogy is kell szólítani?
Vader, Vivaldi, Birdland, gomolan, P_Zolee vagy Tankmania? Ennyi név után már nem tudom, hogy melyikre hallgatsz
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Sezamme, Bulcsu
Már évek óta nem vettem elő ezt a kis szunyogot. ( T-34S ) Kellemes volt vele újra játszani.
Most ezt muszáj volt?
Vader, Vivaldi, Birdland, gomolan, P_Zolee vagy Tankmania? Ennyi név után már nem tudom, hogy melyikre hallgatsz
Nem nyert.
Gondolom IP cím alapján azonosítottál be. Ezt az IP címet olyan 1 éve kaptam a szolgáltatómtól. Arról nem én tehetek, hogy az elöttem használónak ennyi ninckeve volt.
Most ezt muszáj volt?
Nem nyert.
Gondolom IP cím alapján azonosítottál be. Ezt az IP címet olyan 1 éve kaptam a szolgáltatómtól. Arról nem én tehetek, hogy az elöttem használónak ennyi ninckeve volt.
Elég kicsi a valószínűsége, hogy ugyanolyan IP címet kapj, mint itt valaki, és ugyanúgy idekerülj.
Továbbá "az ember a stílus" és le sem tagadhatnád magad, szóval akár be is ismerhetnéd, és lapozzunk. Már én is gyanítottam elég régen, csak nem akartam meddő vitát.
(Igen,
nem
de igen,
nem )
Nem kell hozzá IP cím
Most ezt muszáj volt?
Nem nyert.
Elég kicsi a valószínűsége, hogy ugyanolyan IP címet kapj, mint itt valaki, és ugyanúgy idekerülj.
Továbbá "az ember a stílus" és le sem tagadhatnád magad, szóval akár be is ismerhetnéd, és lapozzunk. Már én is gyanítottam elég régen, csak nem akartam meddő vitát.
(Igen,
nem
de igen,
nem )
Nem kell hozzá IP cím
Hátha ez téged megnyugtat legyek az...de nem vagyok. Felőlem bármilyen néven szólithatsz nem fáj az nekem
Tavaly július 27 -én költöztem ide ahol most lakom egészen pontosan. A net és a kábel TV is csak átírásre került a nevemre.
De nem fogom bizonygatni ami egyébként nem is tartozik senkire.
Most ezt muszáj volt?
Nem nyert.
Maradjunk annyiban, hogy 2016 körül voltam utoljára aktív az oldalon. Most kb fél éve visszajöttem, pár napja olvastam az egyik kommented. Na mondom a vivaldi/gomolan megit re-re-re-re-re-re-re-re-re-re-re-re regelt
5 éve 1 hónapja#298291Írta: 759bf67b8a3c2acd0d53cc4b2ffbdbd8
Megválaszolva: 759bf67b8a3c2acd0d53cc4b2ffbdbd8
Saját magadat árulod el
Csak az admin látja az IP-címet, így nekünk egy kicsit nehezebb beazonosítani 1-1 usert.
Az, hogy dobálod fel a képeidet kitakart nevekkel, már abból következik, hogy jártál itt és rossz fát tettél a tűzre.
Végül ma nyitottad fel teljesen a konzervet a T-34S képeddel. Hogy miért? Nos...gondolkozz rajta
ui.: Nem kifizetődő dolog hazudni a modiknak Főleg ha ez egyik infós is
Nem volt light a csatában
Úgy voltam vele megkockáztatom a bokrot. 7500 spot dmg lett csak a vége. Manapság már felesleges spotolni, egy helyben álló tankokat képtelen ellőni tier10-ben
Mondjuk az is csodával határos, hogy egyetlen tankjuk lőtt a játék legrégebbi, legismertebb spot bokrába blindot
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: 759bf67b8a3c2acd0d53cc4b2ffbdbd8, sziszifuszi, 9fd8649b86bcbbb9d9c4e2af3c401999, Bulcsu
Sikerült egy jó kört mennem az igazi Tigrissel.
Ha érdekel lesd meg a videót:
Jó nagy marha ellenfelek voltak! (Ezzel nem kisebbíteni akarom az érdemeid, az ellenfél hibáinak kihasználásából jön a medáleső. ) Elrettentő például hoznám egy WOT kiképzőtáborban. Pl a mikor foglalhatnának, de nem teszik, mert elbízzák magukat, mikor a szu85 a végén rádmegy egyedül (feltételezem kisebb látótávval), mikor az artyk várják a végén a csodát (legalább rendesen elszaladtak / bújtak volna) stb. stb.
Igen, ezek kellenek egy jó csatához! Nem gondoltam volna, hogy ez lesz belőle de jöttek a szerencsés momentumok sorjában. Még 10 kill is lehetett volna, ha nem autócélzással akarom a Type64-et. Na de nincs okom panaszra, kiadta.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...