Mind 2 mod csomagban frissítve lett a napi stat. A teljesítmény rész átalakítva a régi stílusra, így átláthatóbb. A Tank stat is kicsit át lett alakítva.
Mind 2 mod csomagban frissítve lett a napi stat. A teljesítmény rész átalakítva a régi stílusra, így átláthatóbb. A Tank stat is kicsit át lett alakítva.
Így néz ki:
Szia!!A csak napi statot eltudnád nekem küldeni??Az nagyon jól néz ki.
Előre is kösz!!!
Így néz ki:
Szia!!A csak napi statot eltudnád nekem küldeni??Az nagyon jól néz ki.
Előre is kösz!!!
8 éve 11 hónapja - 8 éve 11 hónapja#213198Írta: Kesumisu
Megválaszolva: Kesumisu
Teszteltem a 6626 dev. xvm-et. Ebben már van damage log is. Sikerült egész jó át configolni. Szinte teljesen megegyezik a mostanival. Lehet, hogy a következő mod-ban már ez lesz:
8 éve 11 hónapja - 8 éve 11 hónapja#214223Írta: Kesumisu
Megválaszolva: Kesumisu
Frissítés!
-XVM frissítve a 6.4.7-es verzióra. Ez tartalmazza a Damage log-ot, ill a Töltés jelzőt is. Átkonfigurálva a régi jól megszokott stílusra. A töltésjelző a battleLabelsTemplates.xc-ben kikapcsolható. ("timerReload")
- Mivel az xvm is tartalmaz damage log-ot, a régi eltávolítva.
-XVM frissítve a 6.4.7-es verzióra. Ez tartalmazza a Damage log-ot, ill a Töltés jelzőt is. Átkonfigurálva a régi jól megszokott stílusra. A töltésjelző a battleLabelsTemplates.xc-ben kikapcsolható. ("timerReload")
XVM nélküli mod változatlan...
Hali.Ha kikapcsolom az ellenség töltésjelzöt,nem köthetnek igy bele úgye???
Másik kérdésem az,elözö verzánál volt az hogy arty célzonál ha rányomtam az egér görgöre,más célzási mod volt.ebbe is bentvan???
XVM nélküli mod változatlan...
Hali.Ha kikapcsolom az ellenség töltésjelzöt,nem köthetnek igy bele úgye???
Másik kérdésem az,elözö verzánál volt az hogy arty célzonál ha rányomtam az egér görgöre,más célzási mod volt.ebbe is bentvan???
Ha kikapcsolod bele kötnek-e? Nem tudom, valószínűleg senki sem tudja...
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...